Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » SVE BOLESTI DOLAZE IZ MOZGA! RUSKI LIJEČNIK OTKRIVA: Izliječit ćete svoju bolest ako zasadite ovu biljku .. Evo kako ..!

SVE BOLESTI DOLAZE IZ MOZGA! RUSKI LIJEČNIK OTKRIVA: Izliječit ćete svoju bolest ako zasadite ovu biljku .. Evo kako ..!

cvijeće-sadnja-zenaNa ruskom portalu za alternativnu medicinu pojavio se tekst doktora Borisa N. Holodenkova u kome on tvrdi da je izlječenje moguće, ako svoju bolest zasadite u lonac za cvijećem

Ukoliko želite isprobati ovu alternativnu metodu, pažljivo pročitajte tekst, a kontraindikacija nema

Procedura je jednostavna. Kod bolesne osobe treba uzeti manju količinu njegove tekućine: gnoja, urina, sline, znoja, sekreta. Pomiješati sa zemljom i staviti u običnu (manju) teglu za cvijeće.

Zatim u nju treba zasaditi 2-3 sjemena ili lukovicu biljke, planetarni znak koji se poklapa sa znakom bolesti, i sačekati dok se pojave izdanci visine nekoliko cantimetara.

Poslije, pažljivo, zajedno s korijenom izvaditi biljku, i spaliti je ako je bolest povezana s lučenjem krvi, gnoja, znoja ili sluzi. U svim ostalim slučajevima, biljka se baca u rijeku, niz vodu. Poslije toga, bolest prolazi.

Važno:

Zasaditi biljku treba u vrijeme kada je Mjesec u opadanju. To je razdoblje između punog i mladog Mjeseca. U prirodi i u ljudskom organizmu u ovom razdoblju, javlja se tendencija ka pročišćavanju.

Mjesec u opadanju isušuje, ispuhuje, smanjuje, potencira aktivnost i potrošnju energije. Biljka se ne sadi u subotu, nedjelju i rođendan bolesnika. Uništiti biljku također treba za vrijeme kada je Mjesec u opadanju.

Biljka se ne sadi u obliku pelcera ili korijena (osim hrena), jer tako biljka može uginuti, što nije dobro za bolesnika. Samo u obliku sjemena, ili lukovice. Ako sjeme ne proklija, nema nikakve opasnosti po bolesnika.

Da bi se izliječili od bolesti uz pomoć biljke uzgojene u teglici ili loncu, neophodno je poznavati planeta, koje vladaju bolešću, i pronaći odgovarajuću biljku.

Bolesti

Mjesec: reumatizam, giht, grčevi, gnojne rane, menstrualni poremećaji, buhe, svrbež, lišaj, epilepsija, mjesečarenje, depresija, melankolija, pijanstvo.

Mars: bolesti ušiju, pluća, jetre, prehlade, hemoroidi, išijas, migrena, nezarastajuće rane, unutarnja krvarenja, žutica, dizenterija, proljev, proljevi, zatvori, gangrena.


Merkur: bolesti mozga, nesvjestica, vrtoglavica, mucanje, nerazumni strahovi, stomatološki čirevi, čirevi na koži, akne, bubuljice, fistule.

Jupiter: kardiovaskularne, gastrointestinalne bolesti, bolesti gušterače, slezene, hipertenzija, angina, očne bolesti, trovanja, muskulatorne bolesti, bolesti lokomotornog sustava.

Venera: spolne bolesti, urinarne infekcije, seksualna perverznost.

Saturn: bolesti endokrinog i limfnog sustava, onkološka oboljenje, besplodnost, lupus, psorijaza, multipla skleroza, demencija, prijelomi, ekcem, nedijagnostikovane bolesti.

Sunce: opekline, ozebline, teške infekcije, gripu, teška oštećenja srca i očiju, paraliza (kao posljedica trauma i moždanog udara), toplinski i hladni neurodermatitisa, neuroza, toplinski udari, loš metabolizam (uključujući pretilost).

Biljke

Mjeseca: anemona, astra, veronika, iris, kamelija, kupus, mrkva, krastavac, fuksija.

Marsa: artičoka, bosiljak, kopriva, poriluk, rotkvica, rotkva, cikla, hren, češnjak.

Merkura: anis, valerijana, ladolež, dalija, grašak, djetelina, rajčica, cikorija.

Jupitera: suncokret, jasmin, kres-salata, sezam, limun, nana, maslačak, božur, ruža, ružmarin, pšenica.

Venere: begonija, karanfil, geranij, gladiola, lala, hajdučka trava, grah.

Saturna: ružmarin, krumpir, celer, kopar.

Sunca: vrbena, zumbul, kantarion, neven, suncokret, kukuruz, majčina dušica, kadulja.

Događa se da se bolest ne može definirati i pripisati jednoj ili drugoj planeti. Na primjer, virusni hepatitis s jedne strane je bolest jetre (Mars), a sa druge infektivna bolest (Sunce). U ovakvim slučajevima, treba koristiti obje biljke, ali saditi ih u različite tegle, ali obavezno u isti dan.
 
(Stil/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,