Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ‘Ekspert’ CNN-a: Putin je oteo i malezijski zrakoplov (VIDEO)

‘Ekspert’ CNN-a: Putin je oteo i malezijski zrakoplov (VIDEO)

cnn-putin-zrakoplovEkspert za avijaciju CNN-a je iznio pretpostavku da je zrakoplov otet po naredbi predsjednika Rusije Vladimira Putina. Za koje se još sve svjetske nevolje može optužiti predsjednik Rusije?

Osmog ožujka 2014. godine iznad Južnog kineskog mora je nestao malezijski zrakoplov na letu MH370, iz Kuala Lumpura u Peking. I poslije dvije godine stručnjaci nisu utvrdili što se dogodilo s avionom u kome je bilo 239 putnika.

Ekspert za avijaciju CNN-a iznio je pretpostavku da je zrakoplov otet po naredbi Vladimira Putina.

Malezijski zrakoplov, koji je letio iz Kuala Lumpura u Peking, nestao je iznad Južnog kineskog mora 8. ožujka 2014. godine sa 239 putnika. Potraga za zrakoplovom još uvijek traje.

Stručnjaci i dalje ne znaju što se dogodilo s avionom.

Ekspert za avijaciju Jeff Weiss smatra, međutim, da je avion oteo predsjednik Rusije Vladimir Putin.

“Očito je da je Putin imao dobar razlog za to”, tvrdi on.

Weiss nije neki banalni ljubitelj teorije zavjere. On je stalni stručnjak CNN-a za avijaciju. U emisijama utjecajnog kanala se pojavljivao pedesetak puta.

On je rekao da je odmah posumnjao u Moskvu iako, doduše, u prvi mah nije mogao pretpostaviti “zbog čega bi Putin poželio oteti putnički avion”.

On pretpostavlja da je “Putin htio pokazati SAD da je sposoban nanesti štetu Zapadu i njegovim saveznicima na bilo kojem mjestu u svijetu” ili da je, u stvari, predsjednik Rusije jurio za “tajnim informacijama koje je imao jedan od putnika”.

A, možda je predsjednik htio oteti avion i sakriti ga, kako bi se kasnije “iznenada, odnekud pojavio, i to pun eksploziva”.

Zaista, lukav plan.

Uostalom, na nevidljivom frontu borbe s pokvarenim ruskim predsjednikom Weiss nije sam. Bivši agent KGB Boris Karpičkov je u prosincu 2015. godine tvrdio da je teroristički napad na zrakoplov A321 tvrtke “Kogalimavija” organizirao Kremlj, kako bi opravdao zračnu operaciju u Siriji.

Možda bi se Weiss morao prikloniti portalu “Disclose”, jer bi tamo s lakoćom našao svoje istomišljenike. Osnivači kažu da je njihov sajt “multimedijski hub koji se brzo razvija i koji je okrenut ka neobičnim i do sada neobjašnjenim fenomenima, kao i alternativnim temama koje drugi ignoriraju ili pogrešno izvještavaju o njima”.

Tamo se može naći i šokantna istina o tome da je Vladimir Putin besmrtan. Kolektiv portala je uspio pronaći i fotografije predsjednika iz 1920,1941 i 2015. godine. I – senzacija! – Vladimir Putin na svim snimkama izgleda isto. Bez obzira na to što je rođen 1952. godine.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(sputniknews.com/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,