Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ‘Ovaj šampon je uništio moj život’ Stotinama žena uništena kose zbog ovih šampona

‘Ovaj šampon je uništio moj život’ Stotinama žena uništena kose zbog ovih šampona

šampon-kosa“Ovaj šampon je uništio moj život. Želim da postoji način kako bi platiti za ono što su učinili”

Stotine nezadovoljnih žena je podnijelo tužbu protiv poznatih frizera i njihovih linija proizvoda za njegu kose Wen, a neke kažu njihovi životi uništeni.

“Ako netko ima informacije o grupnim tužbama, slobodno mi se javite” – poziv frustriran korisnik Wen linije šampona, čiji je proizvođač frizer Chaz Dean.

On je poznat po svom radu sa brojnim zvijezdama ..

Ali sada je više od 200 ljudi u 40 država podnijelo tužbu protiv grupe Wen, šampona i regeneratora, a rezultati nakon pranja su proćelavost, crvenilo, nadraženost vlasišta i gubitak boje kose.

Na svojoj internetskoj stranici, brand šampona Wen tvrdi da se njegovi proizvodi za njegu kosa značajno razlikuje od bilo kojeg drugog proizvoda, jer je u isto vrijeme čiste i njeguju kosu.

Tijekom posljednjih nekoliko godina, potrošači su se žalili na učinkovitost Wen šampona koristeći internet forumime, i tako su bili u mogućnosti se okupiti, i uskoro će podnijeti grupnu tužbu.

U nekim slučajevima, gubitak kose u pramenovima je počeo nakon dva tjedna korištenja Wen šampona, kaže pravni tim koji će braniti oštećene ćelave korisnike Wen proizvoda.

 

Proizvođač i dalje tvrdi kako nema znanstvenog dokaza koji bi potvrdio da upravo taj šampon ili regenerator uzrokuje nagli gubitak kose. U međuvremenu, i dalje pljušte suze nad izgubljenim vlasima.

Što može biti tako snažno da čak i nakon nekoliko pranja, nakon dva tjedna prouzrokuje otpadanje kose u pramenovima? Koji kemijski spoj?

Wen šamponi i regeneratori se mogu kupiti i na Balkanu. Cijene se kreću od 30 € na više.

Pogledajte priču u videu:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,