Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KOLUMNIST ‘NEW YORK TIMES’ SE SAMO ŠALIO: ‘Znam kako završava kampanja Donald Trumpa. Ubojstvom!’

KOLUMNIST ‘NEW YORK TIMES’ SE SAMO ŠALIO: ‘Znam kako završava kampanja Donald Trumpa. Ubojstvom!’

trump-douthat“Dobre vijesti ljudi, shvatio sam kako kampanja Donald Trumpa završava”, navodi novinar New York TImes-a

NAJNOVIJI RAZVOJ DOGAĐAJA: Douthat se ispričao i obrisao originalni tweet.

Snimak zaslona na Twitteru se nalazi niže u tekstu.

New York Times-ov kolumnist Ross Douthat izazvao je zgražanje, nakon što se našalio o tome kako bi pokušaj atentata mogao završiti predizbornu kampanju Donalda Trumpa.

“Dobre vijesti ljudi, shvatio sam kako kampanja Donald Trumpa završava”, Douthat je napisao na Twitteru sinoć.

Twitter link kojeg je novinar objavio je na video isječak iz filma The Dead Zone (1983), koji ima negativca kojeg glumi Christopher Walken koji pokušava smaknuti političkog kandidata kojeg glumi Martin Sheen.

U zapletu filma, Walkenov lik pokušava ubiti kandidata za američki Senat (glumi ga Sheen), jer on ima vizije da će postati predsjednik u budućnosti i započeti nuklearni rat.

trump-tweetSheenov lik drži bebu kao živi štit za vrijeme atentata, uništavajući svoju vjerodostojnost.

Dok su šale o pokušaju atentata na predsjednčkog kandidata vrlo šokantne, posebno je važno što će biti sa Trumpom, jer se suočava s vrlo stvarnim prijetnjama .

Kao što smo već istaknuli, u skladu sa svojim bivšim savjetnikom Roger Stoneom, Trump sada nosi neprobojan prsluk na svim javni nastupima zbog pojačanih prijetnji smrću koje dobiva na regularnoj osnovi.
 

 
Trump počeo je nosio prsluk u listopadu prošle godine nakon što je, nakon izvješća da je svjetski najtraženiji narko boss El Chapo stavio 100 milijuna dolara nagrade na Trumpovu glavu. On je također dobio zaštitu tajne službe u međuvremenu.

Nakon njegove kontroverznih komentara na muslimansku imigracije još u prosincu, Twitter je eksplodirao s prijetnjama smrću.

Reakcije na novinarski istup Douthat-a na Twitteru su bile snažne.
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,