Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Čovjek koji stvorio AIDS – Robert Gallo: ‘Izumio sam AIDS da bi proveo depopulaciju čovječanstva’

Čovjek koji stvorio AIDS – Robert Gallo: ‘Izumio sam AIDS da bi proveo depopulaciju čovječanstva’

robert-gallo-aidsU travnju 1984. godine, dr Robert Gallo je podnio zahtjev Sjedinjenim Državama za patent i vlastiti ​​izum, virus HIV-a / AIDS-a

Normalno, kada je patent podnio i kada je bio odobren, bilo tko koristi proizvod ili izum duguje isplatu tantijema izumitelju, piše Topinfopost.

Dakle, pridržavajući se zakona intelektualnog vlasništva u svojem punom tumačenju, morate se samo pitati zašto dr. Gallo tek tada nije podnio tužbu tražeći odštetu za korištenja svog izuma?

Kako čudno ovaj scenarij može zvučati, donosi potrebu za dodatnim ispitivanjem.

Znanstveni dokazi su kompletni i uvjerljivi, virus AIDS-a je dizajniran kao bi-produkt američkog Specijalnog programa za viruse.

Posebni Program za Viruse je bio savezni razvojni program za viruse koji je postojao u SAD-u od 1962. do 1978., kada dodan američki specijalni virus kao ‘kompliment’ dodavanu cjepiva kojim su cijepljenja djeca i odrasli u Africi i na Manhattanu.

Ubrzo nakon toga su svijet su preplavile masovne infekcije ljudskog retrovirusa koji se razlikovao od bilo koje poznate bolesti kod ljudi, a virus je bilo vrlo zarazan i što je još važnije, mogao je ubiti.

Pregled Posebnog ‘Chart Virus Flow’ ( “istraživanje logike razvoja virusa”) otkriva da su Sjedinjene Države tražile ‘virusnu cesticu’ koje bi negativno utjecala na obrambene mehanizme imunološkog sustava. Program je nastojao modificirati genom virusnih čestica u životinja koje su se nazivale “Visna”.

Prema istraživanju američkog zavoda za bolesti, AIDS je evolucijski, laboratorijsko izrađen osebujni Visna virus, prvo otkriven kod islandskih ovaca.

Nedavno su američki i svjetski znanstvenici potvrdili sa 100% sigurnošću da je virus AIDS-a stvoren u laboratoriju.
Ova činjenica je dodatno naglašena kad se osvrnemo na “višestruko spojenu ‘prirodu HIV-a’ pisani rad dr Gallo-a 1971.: “Reverse Transcriptase of Type-C virus Particles of Human Origin”.


Rad Dr. Gallo-a iz 1971. godine je identičan njegovoj najavi AIDS-a iz 1984. godine. Nakon daljnjeg pregleda zapis otkriva da je podnio patent vezan uz AIDS, prije nego što je napravio najavu sa glavnim sekretarpm Heckleru.

Ranije ove godine, Dr. Gallo je priznao svoju ulogu kao “Projektni oficir’” u saveznom programu razvoja virusa, specijalnog Virusa.

Dijagram toka programa i 15 izvješća o napretku, nepobitni su dokazi o tajnom planu da se pobije svjetska populacija putem razuzdavanja tajnih bioloških mikroorganizama koji bi “potrošile” čovječanstvo.

U svjetlu ove istinske geneze svijetske najveće biološke pošasti, Sjedinjene Američke Države duguju ‘masovne’ uplate novca na račune nevinih žrtava kao obeštećenje. Svaki i svaka žrtva AIDS-a zaslužuje formalnu ispriku i osjećaj ekonomskog zatvaranja izuma smrti i očaja, počinjenih od strane SAD-a.

Oči svijeta su bile uprte u tim zdravstvene zaštite, pod vodstvom Williama J. Scanlon. Između 1964. i 1978. godine, tajni savezni program za istraživanje virusa potrošio je oko 550 milijuna dolara dolara novca poreznih obveznika da bi “izumio” AIDS-a.

Sada je potrebno provesti sve što je potrebno da se taj izum demontira, izum koji je doveo do najvećeg zločina protiv čovječnosti u povijesti svijeta.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik” i odaberite “Prijevod titla”*

 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , ,