Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Papadopoulos: Turski predsjednik Erdogan je mentalno bolestan čovjek! To su potvrdili i drugi diplomati

Papadopoulos: Turski predsjednik Erdogan je mentalno bolestan čovjek! To su potvrdili i drugi diplomati

erdogam-govor“ERDOGAN MORA BITI NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN UKLONJEN SA VLASTI”

Glavni urednik “Politics First” – Markus Papadopoulos – ocijenio je da je predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan – mentalno bolestan.

Prema njegovim riječima, s tim se slažu brojni diplomati više zemalja, s kojima je imao priliku razgovarati.

“Poznata je izreka: Tko se igra vatrom, opeče se. Možemo sa sigurnošću reći da se tursko rukovodstvo u Siriji ne samo igralo vatrom, već je pomoglo da se u toj državi raspali pakleni oganj, podržavajući različite terorističke skupine: od Al Kaide i Islamske države do elemenata Slobodne sirijske vojske. Ako je ono što se dogodilo u Ankari 17. veljače, bio teroristički akt, njega je mogla izvršiti bilo koja od tih terorističkih skupina koju je podržavala turska vlada” – rekao je Papadopoulos.

On naglašava da se turska politika u vezi sa sukobom u Siriji vrti oko jednog čovjeka – predsjednika Erdogana.

“Prema mojem mišljenju i po mišljenju mnogih stranih diplomata u Londonu, s kojima sam razgovarao, predsjednik Erdogan je zaista mentalno bolestan. I ja ovo kažem apsolutno ozbiljno, ovo nije neka igra riječi. Erdogan pati od megalomanije, vjeruje u nekakvu svoju mesijansku sudbinu. Kao šef države, on predstavlja krajnju opasnost za cijelu regiju “, – izjavio je novinar.

On je podsjetio da su povijesti poznati ljudi, kao što je Adolf Hitler, o kome sa sigurnošću možemo govoriti kao o mentalnom oboljelom čovjeku.

“Ni u kom slučaju ne govorim da Erdogan ima istu snagu kao Hitler – na svu sreću. Međutim, on je u svom psihičkom rastrojstvu bio sposoban dovesti do rasplamsavanja užasnog sukoba u Siriji, i sada se to osjeća i u nekim dijelovima Tursk” – rekao je glavni urednik časopisa Politics First .

Po mišljenju Papadopoulosa, Erdogan mora na ovaj ili onaj način biti uklonjen s vlasti, jer je isuviše opasno da on vlada u jednoj od inače eksplozivnih regija.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(fakti.org,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,