Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ─îudesna iscjeljuju─ça tehnika: Ruski i kineski tretman aluminijskom folijom

─îudesna iscjeljuju─ça tehnika: Ruski i kineski tretman aluminijskom folijom

aluminijska-folija-prstiAluminijska folija ima iscjeljuju─ça svojstva, a ─Źesto je koriste kineski i ruski iscjelitelji

Praksa je pokazala da se aluminijska folija mo┼że koristiti i izvan kuhinje, ali s izvjesnim oprezom.

Ukoliko imate problema s bolovima u vratu, le─Ĺima, ramenima, koljenima i petama, prosto zamotajte bolni dio aluminijskom folijom i bol ─çe ubrzo nestati, prenosi healthyrecipeshome.com.

Bioprotok koji prolazi kroz biolo┼íki aktivne to─Źke u na┼íem organizmu se na taj na─Źin reflektira i vra─ça odakle je do┼íao. To pozitivno utje─Źe na pogo─Ĺene organe koji imaju veze s istim uzrokom. Na taj na─Źin mo┼żete rije┼íiti i zdravstvene probleme i ubla┼żiti bol.

Ovu zanimljivu metoda iscjeljivanja ve─ç dugo koriste kineski i ruski iscjelitelji, a ona je detaljno obja┼ínjena u knjigama Wilhelma Reicha, psihoterapeuta koji je bio Freudov u─Źenik.

Kako vas aluminijska folija mo┼że izlije─Źi?

Uzmite komad aluminijske folije, stavite na bolno mjesto i osigurajte zavojem.

Aluminijska folija je odli─Źna za lije─Źenje boli u vratu, le─Ĺima, rukama, nogama, zglobovima itd. Tako─Ĺer se mo┼że koristiti za tretiranje operativnih o┼żiljaka i gihta.

Potrebno je samo staviti komad folije na o┼żiljak ili da zamotate palac folijom i zavojem ukoliko lije─Źite giht. Kineski iscjelitelji smatraju da tretman treba trajati bar 10-12 sati.

prsti-aluminijska-folijaPostavite komad aluminijske folije na bolno mjesto i ostavite je preko no─çi. Napravite pauzu od 1-2 tjedna a onda ponovite tretman po potrebi.

Aluminijska folija ima jak protuupalni u─Źinak

Aluminijska folija mo┼że pomo─çi pri ubla┼żavanju prehlade.

Umotajte svoja stopala u 5-7 slojeva folije i postavite komadi─ç papira ili gaze izme─Ĺu svakog sloja.

Dr┼żite ovu kompresiju oko sat vremena. Zatim je skinite i ponovno postavite poslije dva sata.

Zatim opet dr┼żite sat vremena i ponovno napravite pauzu. Trebalo bi ponoviti tretman tri puta. ─îitava procedura traje tjedan dana.

Me─Ĺutim, mnogi ljudi i dalje raspravljaju o tome na koji na─Źin ovaj tretman djeluje.

Neki se pozivaju na znanost, dok drugi objašnjavaju tretman bioenergijom.

Ruski znanstvenik AV Skvorcov objašnjava:

“Iscelitelji ─Źesto koriste alate za stvaranje specijalne energije , kao ┼íto su proizvodi od aluminijske folije. Ljudski organizam posjeduje specijalne mati─Źne stanice koje su isprepletene s poljem Zemlje. Iz nekog razloga, ovo polje se deformira, ┼íto utje─Źe na protok energije koja dolazi do mati─Źnih stanica.

Povr┼íina folije reflektira polje Zemlje kao velika lupa, zbog ─Źega ono postaje mnogo ve─çe i omogu─çuje ponovno uspostavljanje kontakta izme─Ĺu stanica i polja. ┼átovi┼íe, sjajna povr┼íina folije spre─Źava probijanje vanjskog ┼ítetnog zra─Źenja u ljudski organizam”.
 
(webtribune.rs/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,