Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ZAŠTO SU ŠUTILI TOLIKO DUGO? Nakon gotovo 50 godina astronauti otkrili što su čuli na Mjesecu

ZAŠTO SU ŠUTILI TOLIKO DUGO? Nakon gotovo 50 godina astronauti otkrili što su čuli na Mjesecu

mjesec-muzikaSvemir je uvijek izazivao veliku znatiželju, a sada je posada Apolla 10 koja je bila na mjesecu te davne 1969. otkrila što je to tamo čula

Astronauti dugo nisu htjeli pričati o tome što su čuli, no potvrdili su da se “tamo gore” događa nešto čudno – oni su čuli glazbu s radio postaje, a snimke navodno sadrže i vanzemaljske zvukove, piše Huffington Post.

Kada su 1969. godine letjeli u blizini Mjeseca, izgubili su kontakt sa Zemljom na punih sat vremena.

Tada su izvijestili javnost kako je misija prošla uspješno, no gotovo pedeset godina poslije (točnije 47) pronađene su neke od navedenih snimki a objavljen je i razgovor astronauta u svemiru: “Zvuči kao svemirska glazba. Čuješ li to? Zvuči poput zviždanja, svakako neobična glazba”.

Posada Apolla 10 navikla je na takve zvukove. Logika mi nalaže ukoliko je nešto snimljeno, onda je nešto tamo i bilo”, rekao je astronaut Apolla 15 Al Worden kojeg ipak zanima što se stvarno dogodilo.

Ako se nalaziš iza Mjeseca i čuješ neobične zvukove na radiju, a blokiran je pristup Zemlji, o čemu bi se onda moglo raditi?”, pita se Al.

Što je nasa radila IZA Mjeseca?

Do 2008. godine informacije o NASA-inoj misiji arhivirane su i držane u tajnosti. Navodno postoje i slični slučajevi kada bi astronauti čuli ili vidjeli neobične pojave u svemiru no ovaj je poseban jer audio snimka doista postoji.

Postavlja se jedino pitanje, jesmo li zaista sami ili je NASA naručila muzičku želju kod vanzemaljaca?
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(index.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,