Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » ZA┼áTO SU ┼áUTILI TOLIKO DUGO? Nakon gotovo 50 godina astronauti otkrili ┼íto su ─Źuli na Mjesecu

ZA┼áTO SU ┼áUTILI TOLIKO DUGO? Nakon gotovo 50 godina astronauti otkrili ┼íto su ─Źuli na Mjesecu

mjesec-muzikaSvemir je uvijek izazivao veliku znati┼żelju, a sada je posada Apolla 10 koja je bila na mjesecu te davne 1969. otkrila ┼íto je to tamo ─Źula

Astronauti dugo nisu htjeli pri─Źati o tome ┼íto su ─Źuli, no potvrdili su da se “tamo gore” doga─Ĺa ne┼íto ─Źudno – oni su ─Źuli glazbu s radio postaje, a snimke navodno sadr┼że i vanzemaljske zvukove, pi┼íe Huffington Post.

Kada su 1969. godine letjeli u blizini Mjeseca, izgubili su kontakt sa Zemljom na punih sat vremena.

Tada su izvijestili javnost kako je misija pro┼íla uspje┼íno, no gotovo pedeset godina poslije (to─Źnije 47) prona─Ĺene su neke od navedenih snimki a objavljen je i razgovor astronauta u svemiru: “Zvu─Źi kao svemirska glazba. ─îuje┼í li to? Zvu─Źi poput zvi┼żdanja, svakako neobi─Źna glazba”.

Posada Apolla 10 navikla je na takve zvukove. Logika mi nala┼że ukoliko je ne┼íto snimljeno, onda je ne┼íto tamo i bilo”, rekao je astronaut Apolla 15 Al Worden kojeg ipak zanima ┼íto se stvarno dogodilo.

Ako se nalazi┼í iza Mjeseca i ─Źuje┼í neobi─Źne zvukove na radiju, a blokiran je pristup Zemlji, o ─Źemu bi se onda moglo raditi?”, pita se Al.

Što je nasa radila IZA Mjeseca?

Do 2008. godine informacije o NASA-inoj misiji arhivirane su i dr┼żane u tajnosti. Navodno postoje i sli─Źni slu─Źajevi kada bi astronauti ─Źuli ili vidjeli neobi─Źne pojave u svemiru no ovaj je poseban jer audio snimka doista postoji.

Postavlja se jedino pitanje, jesmo li zaista sami ili je NASA naru─Źila muzi─Źku ┼żelju kod vanzemaljaca?
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(index.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,