Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Masoni » Pismo Albert Pikea iz 1871. godine otkriva plan Iluminata za 3. Svjetski rat i kraj kršćanstva

Pismo Albert Pikea iz 1871. godine otkriva plan Iluminata za 3. Svjetski rat i kraj kršćanstva

albert-pike-3-svjetski-ratPoznati mason Albert Pike je napisao pismo Giuseppe Mazziniju 1871. koji iznosi pregled planova Iluminata za 3. Svjetski rat

Pismo Mazziniju je bilo izloženo u knjižnici Britanskog muzeja u Londonu do 1977. godine, prije nego što je neobjašnjivo uklonjeno od očiju javnosti.

Bibliotecapleyades.net izvještava:

Giuseppe Mazzini je bio talijanski revolucionarni vođa sa sredine 1800-ih, kao i osnivač Illuminata, Adam Weishaupt 1776. godine.

Albert Pike (povijesna masonska figura) je bio mason 33. stupnja, mason okultist, Veliki Meštar i kreator masonskog Škotskog reda Reite.

Slijedi izvadak iz pisma, koji pokazuje kako su tri svjetska rata planirana mnogo generacija prije nego što su provedena.

Prvi svjetski rat mora biti proveden kako bi se omogućilo Illuminatima da zbace moć careva u Rusiji i naprave od tih zemalja tvrđave ateističkog komunizma. Odstupanja koja su uzrokovale “Agenture” (agenti) Iluminata između britanskog i germanskog Carstva će koristiti za provedbu ovog rata. Na kraju rata, komunizam će biti izgrađen i koristiti kako bi uništio druge vlade i kako bi oslabio religije.”

Drugi svjetski rat će se formirati iskorištavanjem razlika između fašista i političkih cionista. Ovaj rat mora biti temeljen na uništavanju nacizma i da politički cionizam bude dovoljno jak za pokretanje suverene države Izrael u Palestini. Tijekom Drugog svjetskog rata, međunarodni komunizam mora postati dovoljno jak kako bi se postigla ravnoteža kršćanstva, koji je do tada bila suzdržana i održavana pod kontrolom sve do vremena kad bismo ju mogli trebati za konačne socijalne kataklizme.”

Treći svjetski rat mora biti potican iskorištavanjem razlike uzrokovane “agenturama” Iluminata između političkih cionista i vođa islamskog svijeta. Rat se mora provoditi na takav način da će islam (muslimanski arapski svijet) i politički Cionizam (država Izrael) međusobno uništiti jedni druge.

U međuvremenu će drugi narodi, još jednom biti podijeljeni po tom pitanju i biti će prisiljeni boriti se do točke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenosti …

Mi ćemo pustiti nihiliste i ateiste, i mi ćemo izazvati tešku socijalnu kataklizmu koja će u svom svojem užasu jasno pokazati narodima učinak apsolutnog ateizma, porijeklo divljaštva i istinskog krvavog previranja.

Zatim će svugdje građani biti dužni se braniti protiv svjetske manjine revolucionara, te će istrijebiti te uništavače civilizacija, a duhovno mnoštvo, razočarano s kršćanstvom, će od tog trenutka biti bez kompasa ili smjera, zabrinuto za svoje ideale, ne znajući gdje usmjeriti svoje klanjanje, primit će istinsko svjetlo kroz univerzalnu manifestaciju čiste doktrine Lucifera, te je prikazati konačno u javnom prikazu.

Ova manifestacija će rezultirati iz općeg reakcionarnog pokreta koji će slijediti uništenje kršćanstva i ateizma, te će oba biti istrijebljena u isto vrijeme.”
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, Masoni · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,