Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Masoni » Pismo Albert Pikea iz 1871. godine otkriva plan Iluminata za 3. Svjetski rat i kraj kr┼í─çanstva

Pismo Albert Pikea iz 1871. godine otkriva plan Iluminata za 3. Svjetski rat i kraj kršćanstva

albert-pike-3-svjetski-ratPoznati mason Albert Pike je napisao pismo Giuseppe Mazziniju 1871. koji iznosi pregled planova Iluminata za 3. Svjetski rat

Pismo Mazziniju je bilo izlo┼żeno u knji┼żnici Britanskog muzeja u Londonu do 1977. godine, prije nego ┼íto je neobja┼ínjivo uklonjeno od o─Źiju javnosti.

Bibliotecapleyades.net izvještava:

Giuseppe Mazzini je bio talijanski revolucionarni vo─Ĺa sa sredine 1800-ih, kao i osniva─Ź Illuminata, Adam Weishaupt 1776. godine.

Albert Pike (povijesna masonska figura) je bio mason 33. stupnja, mason okultist, Veliki Meštar i kreator masonskog Škotskog reda Reite.

Slijedi izvadak iz pisma, koji pokazuje kako su tri svjetska rata planirana mnogo generacija prije nego što su provedena.

Prvi svjetski rat mora biti proveden kako bi se omogu─çilo Illuminatima da zbace mo─ç careva u Rusiji i naprave od tih zemalja tvr─Ĺave ateisti─Źkog komunizma. Odstupanja koja su uzrokovale “Agenture” (agenti) Iluminata izme─Ĺu britanskog i germanskog Carstva ─çe koristiti za provedbu ovog rata. Na kraju rata, komunizam ─çe biti izgra─Ĺen i koristiti kako bi uni┼ítio druge vlade i kako bi oslabio religije.”

Drugi svjetski rat ─çe se formirati iskori┼ítavanjem razlika izme─Ĺu fa┼íista i politi─Źkih cionista. Ovaj rat mora biti temeljen na uni┼ítavanju nacizma i da politi─Źki cionizam bude dovoljno jak za pokretanje suverene dr┼żave Izrael u Palestini. Tijekom Drugog svjetskog rata, me─Ĺunarodni komunizam mora postati dovoljno jak kako bi se postigla ravnote┼ża kr┼í─çanstva, koji je do tada bila suzdr┼żana i odr┼żavana pod kontrolom sve do vremena kad bismo ju mogli trebati za kona─Źne socijalne kataklizme.”

Tre─çi svjetski rat mora biti potican iskori┼ítavanjem razlike uzrokovane “agenturama” Iluminata izme─Ĺu politi─Źkih cionista i vo─Ĺa islamskog svijeta. Rat se mora provoditi na takav na─Źin da ─çe islam (muslimanski arapski svijet) i politi─Źki Cionizam (dr┼żava Izrael) me─Ĺusobno uni┼ítiti jedni druge.

U me─Ĺuvremenu ─çe drugi narodi, jo┼í jednom biti podijeljeni po tom pitanju i biti ─çe prisiljeni boriti se do to─Źke potpune fizi─Źke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenosti …

Mi ─çemo pustiti nihiliste i ateiste, i mi ─çemo izazvati te┼íku socijalnu kataklizmu koja ─çe u svom svojem u┼żasu jasno pokazati narodima u─Źinak apsolutnog ateizma, porijeklo divlja┼ítva i istinskog krvavog previranja.

Zatim ─çe svugdje gra─Ĺani biti du┼żni se braniti protiv svjetske manjine revolucionara, te ─çe istrijebiti te uni┼ítava─Źe civilizacija, a duhovno mno┼ítvo, razo─Źarano s kr┼í─çanstvom, ─çe od tog trenutka biti bez kompasa ili smjera, zabrinuto za svoje ideale, ne znaju─çi gdje usmjeriti svoje klanjanje, primit ─çe istinsko svjetlo kroz univerzalnu manifestaciju ─Źiste doktrine Lucifera, te je prikazati kona─Źno u javnom prikazu.

Ova manifestacija ─çe rezultirati iz op─çeg reakcionarnog pokreta koji ─çe slijediti uni┼ítenje kr┼í─çanstva i ateizma, te ─çe oba biti istrijebljena u isto vrijeme.”
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, Masoni · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,