Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MUSLIMANSKE IZBJEGLICE SE POZIVAJU U KANADU NA ‘UNI┼áTENJE’ NEPRIJATELJA ISLAMA (VIDEO)

MUSLIMANSKE IZBJEGLICE SE POZIVAJU U KANADU NA ‘UNI┼áTENJE’ NEPRIJATELJA ISLAMA (VIDEO)

islam-imamPro ISIS-ov Imam: “Oja─Źajmo mud┼żahedine …. neka oni pogode svoje ciljeve”. Jo┼í se jednom potvrdilo, ovo nije vjera mira

Muslimanske izbjeglice koje dolaze u grad Albertu, Kanada pozdravlja dobrodo┼ílicom pro-ISIS-ov propovjednik mr┼żnje koji poziva na uni┼ítenje neprijatelja islama i molitvu za d┼żihadista na “udariti svoje ciljeve”, pi┼íe Infowars.

Govor je odr┼żan tijekom doga─Ĺaja ─Źiji je doma─çin bila udruga Islamske skrbi iz Alberte za do─Źek sirijskih izbjeglica koji dolaze u Kanadu.

Govornik, Shaban Sherif Mady, je ranije zagovarao povratak kalifata i islamisti─Źkog osvojanja Europe, upravo onaj cilj koji dijeli ISIS. Tako─Ĺer je pozvao Allaha na “uni┼ítenje” svakog tko se protivio takvom planu.

U svom govoru kojim je pozdravio izbjeglice, Mady je imao sli─Źan ton;

“O Allahu, ja─Źaj mud┼żahedine svugdje! Napravi da njihova srca budu ─Źvrsta i jaka, i neka ih pogode svoje ciljeve. Dajte im pobjedu nad svojim neprijateljima.”

“O Allahu, uni┼íti tla─Źitelje! Oh Allah, uni┼ítiti svoje neprijatelje, neprijatelje religije (Islam).”

“O Allahu, tko ┼żeli dobro za Islam, muslimani ─çe mu podariti svu dobrotu.”

“O Allahu, tko god ┼żeli lo┼íe za nas i ┼żeli lo┼íe za islam i muslimane, napravite mu u┼że (vezano) oko vrata, zaokupite ga samim sobom, i napravite da ga njegov plan dovede do vlastite propasti.”

U drugom videu, Mady uspore─Ĺuje kanadskog premijera Justin Trudeaua sa Ashama ibn-Abjar, kraljem koji je izdao vlastiti narod prije konverzije na islam. Mady zahvaljuje Trudeau zbog “skidanja sumnje da je terorizam u vezi sa islamom” (a istovremeno poziva teroriste kako bi “pogodili svoje ciljeve”).

Kao što smo već istaknuli, ovo nije prvi put da se muslimanski useljenici koji dolaze u Kanadi pozdravljaju dobrodošlicom pod alarmantnim okolnostima.
 

 

 
(infowars.com/preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,