Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MUSLIMANSKE IZBJEGLICE SE POZIVAJU U KANADU NA ‘UNIŠTENJE’ NEPRIJATELJA ISLAMA (VIDEO)

MUSLIMANSKE IZBJEGLICE SE POZIVAJU U KANADU NA ‘UNIŠTENJE’ NEPRIJATELJA ISLAMA (VIDEO)

islam-imamPro ISIS-ov Imam: “Ojačajmo mudžahedine …. neka oni pogode svoje ciljeve”. Još se jednom potvrdilo, ovo nije vjera mira

Muslimanske izbjeglice koje dolaze u grad Albertu, Kanada pozdravlja dobrodošlicom pro-ISIS-ov propovjednik mržnje koji poziva na uništenje neprijatelja islama i molitvu za džihadista na “udariti svoje ciljeve”, piše Infowars.

Govor je održan tijekom događaja čiji je domaćin bila udruga Islamske skrbi iz Alberte za doček sirijskih izbjeglica koji dolaze u Kanadu.

Govornik, Shaban Sherif Mady, je ranije zagovarao povratak kalifata i islamističkog osvojanja Europe, upravo onaj cilj koji dijeli ISIS. Također je pozvao Allaha na “uništenje” svakog tko se protivio takvom planu.

U svom govoru kojim je pozdravio izbjeglice, Mady je imao sličan ton;

“O Allahu, jačaj mudžahedine svugdje! Napravi da njihova srca budu čvrsta i jaka, i neka ih pogode svoje ciljeve. Dajte im pobjedu nad svojim neprijateljima.”

“O Allahu, uništi tlačitelje! Oh Allah, uništiti svoje neprijatelje, neprijatelje religije (Islam).”

“O Allahu, tko želi dobro za Islam, muslimani će mu podariti svu dobrotu.”

“O Allahu, tko god želi loše za nas i želi loše za islam i muslimane, napravite mu uže (vezano) oko vrata, zaokupite ga samim sobom, i napravite da ga njegov plan dovede do vlastite propasti.”

U drugom videu, Mady uspoređuje kanadskog premijera Justin Trudeaua sa Ashama ibn-Abjar, kraljem koji je izdao vlastiti narod prije konverzije na islam. Mady zahvaljuje Trudeau zbog “skidanja sumnje da je terorizam u vezi sa islamom” (a istovremeno poziva teroriste kako bi “pogodili svoje ciljeve”).

Kao što smo već istaknuli, ovo nije prvi put da se muslimanski useljenici koji dolaze u Kanadi pozdravljaju dobrodošlicom pod alarmantnim okolnostima.
 

 

 
(infowars.com/preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,