Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS » TROVA─î UHVA─ćEN NA VIDEU: Pilot zaboravio isklju─Źiti ┼ípricanje Chemtrailsa dok je slijetao! Slijede tu┼żbe gra─Ĺana

TROVA─î UHVA─ćEN NA VIDEU: Pilot zaboravio isklju─Źiti ┼ípricanje Chemtrailsa dok je slijetao! Slijede tu┼żbe gra─Ĺana

chemtrails-avion9Pilot komercijalnog aviona napravio je veliku grešku koja dokazuje postojanje CHEMTRAILS-a

Kada je prilikom slijetanja jednostavno zaboravio ugasiti “sustav”, pa su chemtrailsi bili vidljivi na neznatnoj visini iznad sletne piste, a svjedoci su uzeli svoje kamere i zabilje┼żili ovaj doga─Ĺaj.

Ovo je prvi empirijski dokazi koji u─Źvr┼í─çuje tvrdnje ljudi, premazane kao “teoreti─Źara zavjere”, koji su tvrdili da se putni─Źki zrakoplovi koriste od strane vlade radi ┼ípricanja aerosola po nebu, bez znanja ili pristanka naroda iznad kojeg se to izvr┼íava, prenosti conspiracyclub.co.

Sa dokazom kao ┼íto je ovaj, javnost sada ima pravni polo┼żaj za podno┼íenje tu┼żbe, te iskoristiti sudske pozive i prisiliti otkri─çe dokaza o zapra┼íivanju. Jednominutni video hit videa pogledajte u nastavku.

Unato─Ź ─Źinjenici da je avion slijetio po maglovita vremenu, ┼ípricanje Chemtrailsa je nedvojbeno; njihovo postojanje ne mo┼że biti odbijeno ili ponovo sakriveno.

Prvo i osnovno, ovi tragovi ne dolaze od mlaznih motora.

Drugo, tragovi zaprašivanja nisu voda koja se penje po rubovima krila, jer kako zrakoplov prolazi, trag špricanja dolazi sa nekoliko mjesta na pozadini krila, i nepobitno je da se radi o vodenoj parili ili kondenziranoj vodi.

Neki ─çe re─çi da se radi o sustavu izbacivanja vi┼íka goriva prilikom slijetanja. Izbacivanje goriva neposredno prije sletanja je jako opasno i rizi─Źno radi izazivanja po┼żara, a i neekolo┼íki, pa bi takvom praksom, aviokompanije dobile puno tu┼żbi.

Ako se i izbacuje gorivo, ono se izbacuje na puno ve─çoj visini, ii ne neposredno prije sletanja.

Nakon dolaska ove video snimke u javnost, gra─Ĺani su najavili podizanje privatnih tu┼żbi protiv vlade SAD-a jer sada posjeduju ─Źvrsti dokaz da Chemtrailsi postoje i da nas kompanije truju.
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: CHEMTRAILS · Tags: , , , , , ,