Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » NEVIĐENO NA HRVATSKIM MEDIJIMA: Potpuno raskrinkan bankarski sustav! (VIDEO)

NEVIĐENO NA HRVATSKIM MEDIJIMA: Potpuno raskrinkan bankarski sustav! (VIDEO)

bankari-klopkaU nastavku pogledajte emisiju jer ono što je ovdje izrečeno, teško da možete vidjeti na nekoj drugoj hrvatskoj televiziji

S obzirom na ogromnu zavjeru koja je isprepletena oko čovječanstva, a opet toliko je banalna da ljudi pored zdravih očiju ne vide, dogodilo se nešto neviđeno na hrvatskim televizijama. Emisija Klopka, novinara Ratka Martinovića koja se emitira na SB-TV u potpunosti je raskrinkala čitav bankarski sustav, otkrila tko su pravi vlasnici banaka, te zapravo Hrvatskoj približila banalnu istinu o robovlasničkom društvu u kojem smo se našli.

Gosti emisije su Marko Francišković, književnik i aktivist koji je na jednostavan način objasnio kako se  čitav sustav bankarstva provlači još od drevnog Babilona, dok su ga Feničani putem koncepta crnog plemstva doveli u Veneciju. Interesni karteli i obitelji poput Rothschilda i Rockefellera bankarskim inženjeringom osigurali su višestoljetnu vlast, a globalne krize poput one iz 2008. godine samo su najnoviji načini oduzimanja građanske imovine poput ‘Bailout’ i ‘Bailin’ sustava.

Cilj čitave priče je jedinstvena elektronska valuta, a ukoliko sustav krahira ti isti karteli osigurali su si držanje vlasti otkupljivanjem velikih količina zlata. Francišković je raskrinkao i mit o kvazi suverenitetu jer kako tvrdi suverenitet ne postoji ako država ne stvara svoj novac.


Gost emisije Klopka bio je i Pašk Kačinari koji je otvorio čitavu paletu tema vezanu uz nastanak tehnomenadžerske struje 1965. godine, te njihovu ekspanziju tijekom raspada države, prodaje banaka i zatvaranja Ive Sanadera za kojeg tvrdi da je zatvoren isključivo zbog toga jer je zahtijevao istragu nad Zagrebačkom bankom.

U emisiji je sudjelovao i Darko Petričić  kao autor knjige ‘Hrvatska bankarska mafija’ te mafijaše potvrdio kao ‘bankstere’, zbog gangsterske metodologije rada, dok je Damir Trnačić pak poentirao s teorijom novca kao duga koji pomoću kamata ljude dovodi u dužničko ropstvo. Ulazak u kredit je tako poput nekog potpisivanja ugovora s vragom u kojem svi igraju rulet ne znajući da je sve namješteno, piše Brod portal.

U nastavku pogledajte emisiju jer ono što je ovdje izrečeno, teško da možete vidjeti na nekoj drugoj hrvatskoj televiziji. Ove činjenice su jasne i jasno je što banke rade, no ovo se moralo izreći prije gotovo 20 godina, no sada je to prekasno, građani su zaduženi i prevereni, i nema nam spasa.

 

 
(dnevno.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , , , , ,