Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Bilderberg projekt pod nazivom ‘Europska unija’ je pod znakom pitanja, a osniva─Źi su zabrinuti zbog stanja u kojem se nalazi

Bilderberg projekt pod nazivom ‘Europska unija’ je pod znakom pitanja, a osniva─Źi su zabrinuti zbog stanja u kojem se nalazi

Bilderberg-grupa┼áefovi diplomacije ┼íest dr┼żava koje su osnovale dana┼ínju Europsku uniju – Italije, Njema─Źke, Francuske, Belgije, Nizozemske i Luksemburga – zajedno su upozorili da EU “pre┼żivljava vrlo te┼íko razdoblje”

Uo─Źi 25. o┼żujka – dana kada ─çe EU obilje┼żiti 60-godi┼ínjicu sporazuma o osnivanju Europske ekonomske zajednice – priznali su:

“Zabrinuti smo zbog stanja u kojem se nalazi europski projekt. Svi su izgledi da sada zaista pre┼żivljava vrlo te┼íko razdoblje. Zato se na┼íe zemlje-osniva─Źi EU u ovome kriti─Źnom vremenu osje─çaju naro─Źito pozvanim da reagiraju”.

Ministri “┼íestorke” oglasili su se ovakvim alarm-priop─çenjem nakon susreta u Rimu.

Kako je objavljeno, razgovarali su o “perspektivi daljnjih integracijskih procesa” i migracionoj krizi.

Europska unija koja je projekt Bilderberg grupe, ┼íto je ina─Źe javna tajna, je trenutno u najve─çoj krizi od njezinog osnutka.

Bilderber┼íki skup je naziv za neslu┼żbeni godi┼ínji skup zatvorenog tipa, sa oko 200 gostiju, koji se odr┼żava od 1954. godine. Ve─çinu sudionika predstavljaju me─Ĺunarodno utjecajne osobe na podru─Źju preduzetni┼ítva, medija i politike.

Prema nekim teorijama urote, ali i realisti─Źnijim procjenama objavljenima u uglednim medijima, jedna je od najmo─çnijih politi─Źkih, medijskih, ekonomskih poslovnih skupina, a sastaje se na raznim lokacijama jednom godi┼ínje radi raspravaljanja o budu─çnosti svijeta.

Neki grupu optu┼żuju da potajno vlada i upravlja svijetom preko EU, G8, WTO, Svjetskog ekonomskog foruma itd. ─îlanovi skupine su predsjednici dr┼żava, ministri, vlasnici korporacija, bankari, industrijalci, predstavnici medijskog kartela itd.

Samo dvije godine nakon prvog sastanka Bilderberg grupe, 1957. godine, prvi put se utjelovila Europskea ekonomska zajednica (EEZ), koji se sastojala od jedinstvenog tr┼żi┼íta izme─Ĺu Belgije, Francuske, Njema─Źke, Italije, Luksemburga i Nizozemske.

EEZ postupno pro┼íirila tijekom sljede─çih nekoliko desetlje─ça dok nije postala Europska zajednica, jedan od tri stupa Europske unije, koja je slu┼żbeno je nastala 1993. godine.

Ove godine ─çe biti jedan od najva┼żnijih sastanaka Bilderber grupe, upravo zbog toga ┼íto se Europska unija nalazi u najve─çoj krizi u svojoj povijesti.
 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,