Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » Bilderberg projekt pod nazivom ‘Europska unija’ je pod znakom pitanja, a osnivači su zabrinuti zbog stanja u kojem se nalazi

Bilderberg projekt pod nazivom ‘Europska unija’ je pod znakom pitanja, a osnivači su zabrinuti zbog stanja u kojem se nalazi

Bilderberg-grupaŠefovi diplomacije šest država koje su osnovale današnju Europsku uniju – Italije, Njemačke, Francuske, Belgije, Nizozemske i Luksemburga – zajedno su upozorili da EU “preživljava vrlo teško razdoblje”

Uoči 25. ožujka – dana kada će EU obilježiti 60-godišnjicu sporazuma o osnivanju Europske ekonomske zajednice – priznali su:

“Zabrinuti smo zbog stanja u kojem se nalazi europski projekt. Svi su izgledi da sada zaista preživljava vrlo teško razdoblje. Zato se naše zemlje-osnivači EU u ovome kritičnom vremenu osjećaju naročito pozvanim da reagiraju”.

Ministri “šestorke” oglasili su se ovakvim alarm-priopćenjem nakon susreta u Rimu.

Kako je objavljeno, razgovarali su o “perspektivi daljnjih integracijskih procesa” i migracionoj krizi.

Europska unija koja je projekt Bilderberg grupe, što je inače javna tajna, je trenutno u najvećoj krizi od njezinog osnutka.

Bilderberški skup je naziv za neslužbeni godišnji skup zatvorenog tipa, sa oko 200 gostiju, koji se održava od 1954. godine. Većinu sudionika predstavljaju međunarodno utjecajne osobe na području preduzetništva, medija i politike.

Prema nekim teorijama urote, ali i realističnijim procjenama objavljenima u uglednim medijima, jedna je od najmoćnijih političkih, medijskih, ekonomskih poslovnih skupina, a sastaje se na raznim lokacijama jednom godišnje radi raspravaljanja o budućnosti svijeta.

Neki grupu optužuju da potajno vlada i upravlja svijetom preko EU, G8, WTO, Svjetskog ekonomskog foruma itd. Članovi skupine su predsjednici država, ministri, vlasnici korporacija, bankari, industrijalci, predstavnici medijskog kartela itd.

Samo dvije godine nakon prvog sastanka Bilderberg grupe, 1957. godine, prvi put se utjelovila Europskea ekonomska zajednica (EEZ), koji se sastojala od jedinstvenog tržišta između Belgije, Francuske, Njemačke, Italije, Luksemburga i Nizozemske.

EEZ postupno proširila tijekom sljedećih nekoliko desetljeća dok nije postala Europska zajednica, jedan od tri stupa Europske unije, koja je službeno je nastala 1993. godine.

Ove godine će biti jedan od najvažnijih sastanaka Bilderber grupe, upravo zbog toga što se Europska unija nalazi u najvećoj krizi u svojoj povijesti.
 
(preveo:NSP)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , ,