Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » UDAR IZ MOSKVE: Ruska vlada priprema izvještaj koji će dokazati da zapadne vlade porobljavaju čovječanstvo cjepivima

UDAR IZ MOSKVE: Ruska vlada priprema izvještaj koji će dokazati da zapadne vlade porobljavaju čovječanstvo cjepivima

cjepivo-cijepljenjeInsajder iz ruskog ministarstva zdravlja je otkrio da se priprema eksplozivni izvještaj koji će se predstaviti Kremlju u utorak. a koji će otkriti da vlada SAD zataškava pravu istinu o cijepljenju i njenim katastrofalnim posljedicama po čitav svijet

Smatra se da je predsjednik Putin osobno zahtijevao ovaj izvještaj. Sigurno je da ne vjeruje američkom programu cijepljenja i da želi da se istraži prava istina o farmaceutskim tvrtkama i njihovim cjepivima, prenosi Yournewswire.

Prema navodima insajdera iz ministarstva zdravlja, izvješće potvrđuje sumnje predsjednika Putina. Postoji velik konflikt interesa između vladinih agencija koje reguliraju cjepiva i korporacija koje odobravaju i primjenjuju cjepiva.

Ova istraga, koja uključuje međunarodno poznate znanstvenike i vodeće medicinske stručnjake, nije samo korumpirana kampanja ocrnjivanja za novac.

Zapravo, ako se uzme u obzir da su mnogi vodeći liječnici i znanstvenici koji su se usudili govoriti o nametnutim cijepljenju umrli pod misterioznim okolnostima u SAD-u, ovim ljudima treba čestitati na njihovoj hrabrosti.

Navodi se da će izvješće pokazati da je situacija u SAD povodom cijepljenja u stvari “zločinački reket” i da su obrazovne i znanstvene institucije motivirane pohlepom.

Nedavna studija sa Sveučilišta u Bristolu koja je pokazala da su dijetalni sokovi zdraviji od vode (studiju je tajno financirala kompanija Coca-Cola ) je pravi dokaz apsurdnosti znanstvenih istraživanja na Zapadu.

No, prema izvještaju, zapadna vlast surađuje s korporacijama koristeći pohlepne znanstvenike i obrazovne institucije kao alat za prikrivanje istine od javnosti.
 
(webtribune.rs/uredio:NSP)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , ,