Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » UDAR IZ MOSKVE: Ruska vlada priprema izvje┼ítaj koji ─çe dokazati da zapadne vlade porobljavaju ─Źovje─Źanstvo cjepivima

UDAR IZ MOSKVE: Ruska vlada priprema izvje┼ítaj koji ─çe dokazati da zapadne vlade porobljavaju ─Źovje─Źanstvo cjepivima

cjepivo-cijepljenjeInsajder iz ruskog ministarstva zdravlja je otkrio da se priprema eksplozivni izvje┼ítaj koji ─çe se predstaviti Kremlju u utorak. a koji ─çe otkriti da vlada SAD zata┼íkava pravu istinu o cijepljenju i njenim katastrofalnim posljedicama po ─Źitav svijet

Smatra se da je predsjednik Putin osobno zahtijevao ovaj izvje┼ítaj. Sigurno je da ne vjeruje ameri─Źkom programu cijepljenja i da ┼żeli da se istra┼żi prava istina o farmaceutskim tvrtkama i njihovim cjepivima, prenosi Yournewswire.

Prema navodima insajdera iz ministarstva zdravlja, izvje┼í─çe potvr─Ĺuje sumnje predsjednika Putina. Postoji velik konflikt interesa izme─Ĺu vladinih agencija koje reguliraju cjepiva i korporacija koje odobravaju i primjenjuju cjepiva.

Ova istraga, koja uklju─Źuje me─Ĺunarodno poznate znanstvenike i vode─çe medicinske stru─Źnjake, nije samo korumpirana kampanja ocrnjivanja za novac.

Zapravo, ako se uzme u obzir da su mnogi vode─çi lije─Źnici i znanstvenici koji su se usudili govoriti o nametnutim cijepljenju umrli pod misterioznim okolnostima u SAD-u, ovim ljudima treba ─Źestitati na njihovoj hrabrosti.

Navodi se da ─çe izvje┼í─çe pokazati da je situacija u SAD povodom cijepljenja u stvari “zlo─Źina─Źki reket” i da su obrazovne i znanstvene institucije motivirane pohlepom.

Nedavna studija sa Sveu─Źili┼íta u Bristolu koja je pokazala da su dijetalni sokovi zdraviji od vode (studiju je tajno financirala kompanija Coca-Cola ) je pravi dokaz apsurdnosti znanstvenih istra┼żivanja na Zapadu.

No, prema izvje┼ítaju, zapadna vlast sura─Ĺuje s korporacijama koriste─çi pohlepne znanstvenike i obrazovne institucije kao alat za prikrivanje istine od javnosti.
 
(webtribune.rs/uredio:NSP)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , ,