Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » TALIJANSKI PREMIJER I ČLAN BILDERBER GRUPE: U roku dvije godine svi će imati mikročip ispod kože! Kazna za odbijanje 3000 eura

TALIJANSKI PREMIJER I ČLAN BILDERBER GRUPE: U roku dvije godine svi će imati mikročip ispod kože! Kazna za odbijanje 3000 eura

mikrocipranje-italija-renzi“Tko se boji čipa još, tri za groš, tri za groš”, tako pjeva talijanski ministar Matteo Renzi

“U roku od dvije godine svi će imati mikročip ispod kože”, ovo nisu riječi nekog paranoičnog lika već Matteo Renzija, a izgovorio ih je prošle godine nakon američkih zakona o zdravstvu koji je previdio mikročipiranje cijelog čovječanstva do 2020. godine.

Prvo je na redu SAD, zatim Švedska pa Italija kao treća zemlja koja će se pridružiti ovom projektu. Renzi je dalje rekao da će u 2016. godini početi mikročipiranje sve djece u javnim i privatnim objektima, zatim će se 2017. godina iskoristiti kao godina za privoljavanje ostatka svjetske populacije na mikročipiranje, a već 2018. godine on bi trebao biti obavezan, dok će svi oni koji odbiju čipiranje biti kažnjeni s novčanim kaznama od 3 tisuće eura pa sve do 6 mjeseci zatvora izvještava talijanski ilmattoquotidiano.it.

Matteo Renzi ovim izjavama ni nije iznenadio svjetsku javnost jer se o njemu i piše kao talijanskom lideru koji je u Italiji započeo rušenje starog i uvođenje Novog svjetskog poretka o čemu je pisao i New York Times.

Ključne postavke Novog svjetskog poretka su kontrola novca (ukidanje gotovine) ali i samog čovjeka (mikročip), a obje ove postavke u ovom trenutku se implementiraju (sitnim ali jezgrovitim koracima) na čitavo čovječanstvo.

Mikročip će uskoro biti stvarnost

Podsjetimo, u utorak 19. siječnja prvi čovjek na planetu Andreasu Sjöströmu prešao je carinu zračne luke s usađenim mikročipom u ruci. Pomoću njega prošao je carinu i ukrcao se na zrakoplov u Stockholmu za avion do Pariza bez sigurnosne promjene i bez ijedne riječi.

Poput ovce! Njegov čip učinio je sve za njega, on nije morao ništa – samo blejati! ‘Najveće iznenađenje za mene je osjećaj da sam u mogućnosti osobno se identificirati pomoću svog tijela. Pretpostavljam da će tako biti u bliskoj budućnosti, kada nam fizički objekti neće biti potrebni da bismo ostvarili mnogo toga.” rekao je Sjöströmu javnosti nakon prelaska carine ne shvaćajući da se nije identificirao pomoću svoga tijela već pomoću stranog tijela kojeg je nasilno ugradio u svoje tijelo.

Čip kojeg Sjöströmu promovira može se kupiti za oko nekoliko stotina kuna, a pod kožu se ugrađuje pomoću injekcije s obzirom na to da su veličine zrna riže.

Prelazak ovog čovjeka preko granice propagandni je postupak koji označava i službeni početak novog doba kao i ispunjenje Biblijskog proročanstva iz knjige Otkrivenja – Žiga zvijeri!
 

 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , ,