Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » AMERIČKI LIJEČNIK OTKRIVA NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK: Ubija svaku infekciju u tijelu! (RECEPT)

AMERIČKI LIJEČNIK OTKRIVA NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK: Ubija svaku infekciju u tijelu! (RECEPT)

Richard-SchulzeSlavni liječnik Richard Schulze otkrio je recept koji je nazvao super-tonik, jer pomaže liječenju mnogih bolesti

Tinkture su jedni od najboljih prirodnih lijekova, prije svega zato što izvlače i čuvaju u sebi sve ono najbolje iz biljaka. Sa druge strane, vrlo su jake, pa ih treba pažljivo koristiti.

Iako u tinkture obično ide alkohol, znajte da je i jabučni ocat savršen otapalo ako želite napraviti tonik tinkturu. Ne samo da je 100% netoksičan, već ima i mnoge zdravstvene prednosti:

- Pomaže reguliranju kiselosti organizma

- Pomaže probavnom traktu – ako je jabučni ocat organskog porijekla i nefiltrirano, sadržavat simbiozu prijateljskih kolonija bakterija i gljivica koje su odličan probiotik

- Octena kiselina ima snažno antimikrobno djelovanje i pokazalo se da smanjuje kolesterol i pomaže kod osjetljivosti na inzulin

- Jabučna kiselina koja je antifugalna, antibakterijska i antivirusna svojstva, također pomaže proizvodnju energije koja povećava mentalno i mišićno funkcioniranje

- Jača imunološki sustav

Slavni liječnik Richard Schulze otkirio je recept koji je nazvao super-tonik. On naglašava da je potrebno koristiti sastojke organskog porijekla ili da ih sami uzgojite, kako biste izvukli sve pozitivne efekte.

Sastojci:

Svježa habanero papričica (ili najljuća koju možete naći), glavica češnjaka, glavica crvenog luka, korijen đumbira, korijen hrena i nerafinirano jabučni ocat.

Priprema: Ovaj tonik se priprema kao i sve tinkture: trave stavite u posudu, prelijte jabučnim octom, onoliko koliko je potrebno da sve biljke budu potopljene.

Zatim ogulite i sitno nasjeckajte povrće, pa stavite sve sastojke u veliku staklenu teglu i potpuno pokrijte jabučnim octom, tako da ocat pliva tri prsta iznad razine biljaka i povrća. Poklopite i držeći poklopac na mjestu protresite tonik tako da se izmiješa.

Ostavite tonik da stoji na tamnom mjestu bar dva do šest tjedana. Što duže stoji, biće jači, a povremeno ga i ponovno protresite.

Cijeđenje

Zbog lakšeg čuvanja i jednostavnog korištenja, procijedite tinkturu. Trebat će vam labava tkanina – gaza ili neke maramice, velika posuda i cjedilo od nehrđajućeg čelika koja se uklapa u veličinu posude. Ako nemate takav “alat”, možete staviti krpu preko otvora tegle i sipati dok sva tekućina ne izađe, ali dosta ćete izgubiti.

Stavite cjediljku u posudu i prekrijte cjedilo gazom. Izlijte sadržaj staklenke u cjediljku. Uzmite nešto čime žete pritisnuti mješavinu da preostali sokovi izađu.

Tonik možete preliti u male staklenke ili možete vratiti u veliku, prethodno ispranu.

Zatamnjena boca je njabolji izbor, jer smanjuje štetu od svjetla. Čuvati na tamnom, hladnom mjestu. Ostatke biljaka i povrća možete zamrznuti ili dodati juhama i drugim jelima.

Doziranje

Nakon što je tonik spreman, možete početi sa svakodnevnom upotrebom, ili ga koristiti po potrebi – za bolju probavu, imunitet i liječenje raznih bolesti. Zapamtite, ispijate jako moćne trave i začinsko bilje, tako da će i okus biti takav, pa možete dodati malo prirodnog meda.

Pobrinite se da pijete dosta vode tijekom dana.

Jedna čašica od 20-30 ml će biti dovoljna. Međutim, ako se borite protiv teških infekcija, možete uzeti do 5 ili 6 doza dnevno.
 
(Medicina/uredio:NSP)

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,