Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Rusija optu┼żila Billa Gatesa da je stvorio Zika virus kao biolo┼íko oru┼żje (VIDEO)

Rusija optu┼żila Billa Gatesa da je stvorio Zika virus kao biolo┼íko oru┼żje (VIDEO)

bill-gates-zikaZika virus je biolo┼íko oru┼żje koje se ┼íiri pomo─çu genetski modificiranih komaraca, navodi se u izvje┼ítaju Kremlja. Za njegovo stvaranje se optu┼żuje nitko drugi do Bill Gates

Smatra se da je glavni motiv Bill Gatesa depopulacija stanovništva.

Prema procurjelom povjerljivom izvje┼í─çu Strane obavje┼ítajne slu┼żbe (SVR) do kojeg su do┼íli izvori iz Kremlja, Zika virus je stvoren kao biolo┼íko oru┼żje od strane svjetskih vlasti i nevladinih organizacija.

Smatra se da je glavna nevladina organizacija odgovorna za stvaranje Zika virusa Bill Gatesova zaklada.

Pri─Źa se da je predsjednik Putin bijesan. U protekla 24 sata, Rusija je razmi┼íljala da zabrani ulazak Gatesu u Rusiju i pokrenutla planove za za┼ítitu ─Źovje─Źanstva od novostvorenog biolo┼íkog oru┼żja.

“Genetske modifikacije su najve─çi neprijatelj ─Źovje─Źanstva.

Ne smijemo dozvoliti da ubojice truju na┼íu djecu.”, rekao je Putin.

Zaklada Billa i Melinde Gates je 2010. godine stipendirala australske znanstvenike da oslobode genetski modificirane komarce inficirane bakterijama.

Bill Gates je iste te godine priznao da je njegov cilj depopulacija svijeta, ┼íto je i klju─Źni cilj Iluminata.

“Svijet danas ima 6,8 milijardi stanovnika i vrlo uskoro bi mogao dosegnuti 9 milijardi”, rekao je on na jednoj konferenciji 2010. godine.

“Me─Ĺutim, ukoliko se potrudimo oko novih cjepiva, zdravstvene njege i reproduktivnih zdravstvenih usluga, mogli bismo umanjimo tu cifru za 10-15%”, izjavio je Gates.

Sada ti genetski modificirani komarci koje je stvoiro Bill Gates 2010. godine stvaraju kaos na ameri─Źkim kontinentima, predstavljaju─çi istovremeno i globalni rizik.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) sada saziva Odbor za izvanredne situacije unutar Me─Ĺunarodnih zdravstvenih regulacija zbog ┼íirenja zika virusa na ameri─Źkim kontinentima.

Navodi se da virus ima potencijal da dostigne pandemijske razmjere.

Dakle, prst je uperen u najbogatijeh ─Źovjeka na svijetu.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , ,