Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » Rusija optužila Billa Gatesa da je stvorio Zika virus kao biološko oružje (VIDEO)

Rusija optužila Billa Gatesa da je stvorio Zika virus kao biološko oružje (VIDEO)

bill-gates-zikaZika virus je biološko oružje koje se širi pomoću genetski modificiranih komaraca, navodi se u izvještaju Kremlja. Za njegovo stvaranje se optužuje nitko drugi do Bill Gates

Smatra se da je glavni motiv Bill Gatesa depopulacija stanovništva.

Prema procurjelom povjerljivom izvješću Strane obavještajne službe (SVR) do kojeg su došli izvori iz Kremlja, Zika virus je stvoren kao biološko oružje od strane svjetskih vlasti i nevladinih organizacija.

Smatra se da je glavna nevladina organizacija odgovorna za stvaranje Zika virusa Bill Gatesova zaklada.

Priča se da je predsjednik Putin bijesan. U protekla 24 sata, Rusija je razmišljala da zabrani ulazak Gatesu u Rusiju i pokrenutla planove za zaštitu čovječanstva od novostvorenog biološkog oružja.

“Genetske modifikacije su najveći neprijatelj čovječanstva.

Ne smijemo dozvoliti da ubojice truju našu djecu.”, rekao je Putin.

Zaklada Billa i Melinde Gates je 2010. godine stipendirala australske znanstvenike da oslobode genetski modificirane komarce inficirane bakterijama.

Bill Gates je iste te godine priznao da je njegov cilj depopulacija svijeta, što je i ključni cilj Iluminata.

“Svijet danas ima 6,8 milijardi stanovnika i vrlo uskoro bi mogao dosegnuti 9 milijardi”, rekao je on na jednoj konferenciji 2010. godine.

“Međutim, ukoliko se potrudimo oko novih cjepiva, zdravstvene njege i reproduktivnih zdravstvenih usluga, mogli bismo umanjimo tu cifru za 10-15%”, izjavio je Gates.

Sada ti genetski modificirani komarci koje je stvoiro Bill Gates 2010. godine stvaraju kaos na američkim kontinentima, predstavljajući istovremeno i globalni rizik.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) sada saziva Odbor za izvanredne situacije unutar Međunarodnih zdravstvenih regulacija zbog širenja zika virusa na američkim kontinentima.

Navodi se da virus ima potencijal da dostigne pandemijske razmjere.

Dakle, prst je uperen u najbogatijeh čovjeka na svijetu.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , , ,