Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ┼áOKANTNI VIDEO: MIGRANTI IZAZVALI NOVI KAOS U NJEMA─îKOJ! Napali ┼żenu i umirovljenike u vlaku podzemne ┼żeljeznice, policija nemo─çna

┼áOKANTNI VIDEO: MIGRANTI IZAZVALI NOVI KAOS U NJEMA─îKOJ! Napali ┼żenu i umirovljenike u vlaku podzemne ┼żeljeznice, policija nemo─çna

migranti_tucnjavaNa internetu se pojavila nova video snimka incidenata migranata u Njema─Źkoj

Grupa nasilnika napala je dvojicu umirovljenika koji su branili ┼żenu koju su migranti prethodno maltretirali u vlaku podzemne ┼żeljeznice u Munchenu.

Na snimci se vide migranti, za koje Daily Mail tvrdi da su “isto─Źnoeuropskog i arapskog porijekla“, kako dr┼że jednog mu┼íkarca za ruke verbalno ga napadaju─çi.

Druga ┼żrtva se gura s jednim od migranata koji ga u jednom trenutku hvata za vrat i prijeti mu.

Video je snimio Tom Roth mobilnim telefonom i objavio na Facebooku.

Prema njegovim rije─Źima, sukob je izbio nakon ┼íto je jedna ┼żena ljutito reagirala kada je jedan od migranata stavio svoju ruku na nju. Nakon ┼żenine reakcije, jedan od migranata ljutito je udario rukom o prozorsko staklo, a ostali putnici su tra┼żili da to vi┼íe ne radi.

Nakon toga jedan od nasilnika po─Źeo je podrugljivo tap┼íati po glavi jednog od umirovljenika nakon ─Źega je usljedila sva─Ĺa.

Roth je rekao da su nasilnici maltretirali mladu ┼żenu, dirali je i pitali za┼íto ne─çe s njima da razgovara na njema─Źkom jeziku.

Na sljede─çoj je stanici pozvao policiju, no oni su mu rekli da su nemo─çni.
 

 
(jutarnji.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,