Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠOKANTNI VIDEO: MIGRANTI IZAZVALI NOVI KAOS U NJEMAČKOJ! Napali ženu i umirovljenike u vlaku podzemne željeznice, policija nemoćna

ŠOKANTNI VIDEO: MIGRANTI IZAZVALI NOVI KAOS U NJEMAČKOJ! Napali ženu i umirovljenike u vlaku podzemne željeznice, policija nemoćna

migranti_tucnjavaNa internetu se pojavila nova video snimka incidenata migranata u Njemačkoj

Grupa nasilnika napala je dvojicu umirovljenika koji su branili ženu koju su migranti prethodno maltretirali u vlaku podzemne željeznice u Munchenu.

Na snimci se vide migranti, za koje Daily Mail tvrdi da su “istočnoeuropskog i arapskog porijekla“, kako drže jednog muškarca za ruke verbalno ga napadajući.

Druga žrtva se gura s jednim od migranata koji ga u jednom trenutku hvata za vrat i prijeti mu.

Video je snimio Tom Roth mobilnim telefonom i objavio na Facebooku.

Prema njegovim riječima, sukob je izbio nakon što je jedna žena ljutito reagirala kada je jedan od migranata stavio svoju ruku na nju. Nakon ženine reakcije, jedan od migranata ljutito je udario rukom o prozorsko staklo, a ostali putnici su tražili da to više ne radi.

Nakon toga jedan od nasilnika počeo je podrugljivo tapšati po glavi jednog od umirovljenika nakon čega je usljedila svađa.

Roth je rekao da su nasilnici maltretirali mladu ženu, dirali je i pitali zašto neće s njima da razgovara na njemačkom jeziku.

Na sljedećoj je stanici pozvao policiju, no oni su mu rekli da su nemoćni.
 

 
(jutarnji.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,