Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » U 2009. godini, McDonalds je prodao svoj zadnji obrok na Islandu. Evo kako on danas izgleda …

U 2009. godini, McDonalds je prodao svoj zadnji obrok na Islandu. Evo kako on danas izgleda …

island-mcdonaldsSvjetski poznati lanac brze hrane McDonalds je počeo gasiti svoje poslovnice po svijetu od početka globalne financijske krize 2008. godine, a njihova hrana je postala sve manje popularna, pročitajte zašto

Na McDonald’sov posljednji operativni dana na Islandu, Hjortur Smarason je kupio obrok kao suvenir koji je vidio kao dio povijesti.

McDonald’sov zadnji obrok (hamburger i pommes frites) prodan je na Islandu 31. listopada 2009. i sada je on zapravo povijesni muzejski primjerak.

Ostavljen da truli u Islandskom Nacionalnom muzeju tijekom godinu dana, “svježi” obrok bez plijesni i nakon toliko vremena je sada izložbeni primjerak u jednom hostelu u Reykjaviku, gdje začuđeni ljudi gledaju njegov izuzetno spori (rekli bi, zaustavljen) raspad.

Možete danas slobodno reći za neku osobu koja se nije promijenila godinama, da se promijenila kao McDonaldsov hamburger.

Pogledajte video i uvjerite se u ovu priču:
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , ,