Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » UPOZORENJE HRANA ! » U 2009. godini, McDonalds je prodao svoj zadnji obrok na Islandu. Evo kako on danas izgleda …

U 2009. godini, McDonalds je prodao svoj zadnji obrok na Islandu. Evo kako on danas izgleda …

island-mcdonaldsSvjetski poznati lanac brze hrane McDonalds je po─Źeo gasiti svoje poslovnice po svijetu od po─Źetka globalne financijske krize 2008. godine, a njihova hrana je postala sve manje popularna, pro─Źitajte za┼íto

Na McDonald’sov posljednji operativni dana na Islandu, Hjortur Smarason je kupio obrok kao suvenir koji je vidio kao dio povijesti.

McDonald’sov zadnji obrok (hamburger i pommes frites) prodan je na Islandu 31. listopada 2009. i sada je on zapravo povijesni muzejski primjerak.

Ostavljen da truli u Islandskom Nacionalnom muzeju tijekom godinu dana, “svje┼żi” obrok bez plijesni i nakon toliko vremena je sada izlo┼żbeni primjerak u jednom hostelu u Reykjaviku, gdje za─Źu─Ĺeni ljudi gledaju njegov izuzetno spori (rekli bi, zaustavljen) raspad.

Mo┼żete danas slobodno re─çi za neku osobu koja se nije promijenila godinama, da se promijenila kao McDonaldsov hamburger.

Pogledajte video i uvjerite se u ovu pri─Źu:
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: UPOZORENJE HRANA ! · Tags: , , , , , , ,