Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ČLANOVI BILDERBERG GRUPE I EU ČELNICI: NE POSTOJI VEZA IZMEĐU SEKSUALNIH NAPADA U KÖLNU I MIGRANATSKE KRIZE

ČLANOVI BILDERBERG GRUPE I EU ČELNICI: NE POSTOJI VEZA IZMEĐU SEKSUALNIH NAPADA U KÖLNU I MIGRANATSKE KRIZE

izbjeglice-imigrantiUkoliko ponavljate jednu te istu glupost i laž, nakon nekog vremena će ona postati istina, osim ako postoji promišljen plan zašto se to radi. To je taktika EU čelnika, većinom članova tajnih društava

Europska komisija niječe vezu između migracije krize i napada na žene u Njemačkoj.

“Seksualni napadi koji su se dogodili u Kölnu na Silvestrovo su jednostavno “pitanje javnog reda i mira” i nisu imali nikakve veze s krizom izbjeglica”, izjavio je ured člana Bilderberg grupe Jean-Claude Junckera koji je ujedno trenutno i predsjednik Europsle komisije.

Europska komisija će biti “glas razuma” i reći javnosti da ne postoji veza između migracijske krize koja utječe na kontinent i napada na žene u Njemačkoj, izjavivši to uslijed rastućih strahova  od “ksenofobije” u EU, piše telegraph.co.uk.

Zapisnik tjednom sastanka Vlade Europske komisije od 13. siječnja daje naslutiti strah dužnosnika da bi događaji u Kölnu mogli okrenuti javno mnijenje oštro protiv milijuna migranata koji su ušli u Europu i koji bi mogli uskoro doći.

Oni citiraju frustracije gospodina Junckera u svezi nedjelovanja nacionalnih vlada pod pritiskom birača, a upućuju na paniku i nemogućnost zaustavljanja rastućeg obujma gospodarskih migranata koji bi mogao potkopati “vjerodostojnost” europskog projekta.

Dimitris Avramopoulos, EU povjerenik za migracija, rekao je EU se suočava s “trenutkom istine”.

Neka Jean-Claude Juncker objasni silovanim ženama u Kölnu, njih već sada oko 700, kako silovatelji nemaju veze sa imigrantima, a neka objasni i nacionalnim vladama kako ne bi trebale slušati svoje birače.
 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,