Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RAZOTKRIVENA PRIJEVARA: SUDIONICI PRO IMIGRANTSKE KAMPANJE ODGLUMILI SMRT SIRIJSKOG IMIGRANTA KOJI JE ‘UMRO’ PRIJE 3 DANA

RAZOTKRIVENA PRIJEVARA: SUDIONICI PRO IMIGRANTSKE KAMPANJE ODGLUMILI SMRT SIRIJSKOG IMIGRANTA KOJI JE ‘UMRO’ PRIJE 3 DANA

lazna-smrt-sirijaPrije par dana su nas mediji izvjestili da je sirijski izbjeglica u Berlinu umro nakon što je danima stajao u redu i čekao registraciju. TO JE LAŽ koju je izmislio pro-migrantski volonter!

Priča koju je prenijela većina medija u Njemačkoj, a koristi se u svrhu lobiranja za dodatni novac i resurse za migrante, piše Infowars.

Volonter i promicatelj masovne migracije u centru za izbjeglice priznao je da je lažirao smrt sirijskog imigranta, koji je navodno umro od hladnoće čekanja milostinju u Berlinu.

Dobrotvorne organizacije su brže bolje krenule kritizirati vladu zbog smrti koja je sada priznata i otkrivena laž, te bi to moglo biti “katastrofalno” pro-imigrantsku politiku i volontere koji žele preplaviti njemačku imigrantima.

Pro-migrantski aktivist prvo je objavio priču na Facebooku, uključujući prijepis razgovra sa volonterom (lažovom) čije je ime ‘Dirk’.

Opisao je loše uvjete u kojima su imigranti do nevjerojatnih detalja, kao i to da su navodno četiri žene imigrantice imale pobačaj dok su čekale u redu, i da je jedno dijete oteto. Naravno ove činjenice se moraju uzeti sa rezervom.

Volonter lažov navodi na Facebooku:

“24-godišnji sirijac koji je čekao redu danima na niskim temperaturama i bljuzgi, groznica, zimi, dobio je infarkt, te je odveden u ambulantu, zatim u hitnu pomoć, pa je nakn toga preminuo”, napisao je Reyna Bruns.

Dodajući: “Ove ljudske žrtve bi se trebale spriječiti. Svi smo vidjeli da dolaze. I to ne samo u posljednja dva dana. Već protekle pola godine.”

LaGeSo je Berlinski ured zdravstva i socijalnih pitanja, gdje su sve Berlinske izbjeglice morate registrirati. Ured je postao svratište izbjegličke krize Njemačke, te se bori sa masovnim priljevom imigranta i suočava se sa teškim kritikama od strane pro-migrantskih ljevičara.

Priča je postala virusna na socijalnim medijima, te je ušla u mainstream medije do srijede poslijepodne, te se proširila se izvan Njemačke na englesko govorno područje.

Pro migracijski aktivisti su čak ostavljali svijeće i cvijeće ispred vrata azilantskog centra, pa čak i crne narukvice.

Čak su i svijeće zapalili na berlinskom izbjegličkom uredu LaGeSo za 24-godišnjeg imigranta koji je umro.

Christiane Beckmann, glasnogovornca Moabit Hilft, lokalne pro migrantska humanitarna organizacija, koristila je priliku razgovarati s novinarima koji su pohrlili u LaGeSo ured:

“Mi smo upozoravali tjednima i mjesecima da ljudi moraju stajati u redu ovdje u nehumanim uvjetima”, rekla je ona. “Postoje zakoni u ovoj zemlji koji se brinu o ljudima koji traže azil, a odgovornost vrlo jasno dolazi od vlasti”.

Ipak, sumnje u istinitost tvrdnje u smrt sirijca su počele isplivavati na površinu kada novinari nisu bili u stanju pronaći zapise o smrti sirijskog doseljenika u berlinskim bolnicama i mrtvačnicama.

Kako su sati prolazili bez podataka o mrtvom Sirijscu, glasine su počele jačati o tome da je čitava stvar izmišljena.

To nije pomoglo da ‘Dirku’, jedinom svjedoku smrti imigranta da iznenada prekine bilo kakav kontakt s ostalim volonterima, te je odbijao odgovarati na pitanja novinara, koji su zvali, pisali emailove, pa čak i snimali kamerama ispred njegovog stana.

“Nastojimo, baš kao i sve druge vlasti u gradu, policija, vatrogasna služba, rasčistiti ovu stvar”, glasnogovornica Moabit Hilft je izjavila novinarima na konferenciji za novinare u srijedu navečer.

“Bilo bi katastrofalno za nas [ako je pomagač je izmislio priču]“, rekla je glasnogovornica centra za azilante.

“Mi jednostavno ne bi možemo vjerovati da mnogi naši volonteri imaju pameti … da izmisle takvu priču.”

Istina je izašla na vidjelo kada je policija posjetila u stanu volontera (lažova) koji je izmislio priču, te je na kraju “priznao da je to sve izmislio”.
 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,