Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Islamska dr┼żava je stvorena od Amerike i Izraela, a njezin vo─Ĺa Abu Bakr al-Baghdadi je zapravo ┼Żidov, izraelski agent i glumac Simon Elliot

Islamska dr┼żava je stvorena od Amerike i Izraela, a njezin vo─Ĺa Abu Bakr al-Baghdadi je zapravo ┼Żidov, izraelski agent i glumac Simon Elliot

isis-islamska-drzava-vodjaDavid Icke, engleski pisac i pobornik razli─Źitih teorija zavjera, je uvjeren da iza Islamske dr┼żave, teroristi─Źke organizacije koja je u fokusu zbog zlo─Źina po─Źinjenih u Iraku, stoje Sjedinjene Ameri─Źke Dr┼żave i Izrael!

Ono ┼íto je prema Ickeovom mi┼íljenju karaktristi─Źno za sve tzv. islamisti─Źke teroristi─Źke organizacije jeste ─Źinjenica da nikada ne napadaju Izrael.

Cilj je da se zavara javnost, kako bi se u kona─Źnici cijeli Bliski istok stavio pod kontrolu SAD-a i Izraela.

Me─Ĺutim, on nije jedini koji ima takvo mi┼íljenje, a u prilog njegovim istomi┼íljenicima idu i informacije kako je Abu Bakr al-Baghdadi, vo─Ĺa Islamske dr┼żave, zapravo ┼Żidov i izraelski agent. Njegovo pravo ime je Simon Elliot!

To tvrdi i zvi┼żda─Ź Edward Snowden, koji tvrdi da je Elliot biv┼íi glumac kojeg je obu─Źavao Mossad.

On sura─Ĺuje sa tajnim slu┼żbama SAD-a, Izraela i Velike Britanije, s ciljem stvaranja jedne organizacije, koja bi objedinila sve teroristi─Źke organizacije iz cijelog svijeta, ┼íto bi omogu─çilo Izraelu da ima apsolutnu kontrolu nad cijelim Bliskim istokom.

Vratimo se Baghdadiju, ili Elliotu, kako god ┼żelite…

Ameri─Źki senator John McCain se tijekom sukoba u Siriji izme─Ĺu pobunjenika i re┼żima Bashara al-Assada susreo sa skupinom pobunjenika, koju danas poznajemo kao Islamska dr┼żava!

Da, upravo onom skupinom za koju danas slu┼íamo kako prave zlo─Źine u Siriji i Iraku.

Na fotografijama koje je Islamska dr┼żava objavila vide se njihovi ─Źlanovi u dru┼ítvu McCaina, a jedan od njih je upravo Baghdadi, samoprogla┼íeni halifa.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(bosniapress.info/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , ,