Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Islamska država je stvorena od Amerike i Izraela, a njezin vođa Abu Bakr al-Baghdadi je zapravo Židov, izraelski agent i glumac Simon Elliot

Islamska država je stvorena od Amerike i Izraela, a njezin vođa Abu Bakr al-Baghdadi je zapravo Židov, izraelski agent i glumac Simon Elliot

isis-islamska-drzava-vodjaDavid Icke, engleski pisac i pobornik različitih teorija zavjera, je uvjeren da iza Islamske države, terorističke organizacije koja je u fokusu zbog zločina počinjenih u Iraku, stoje Sjedinjene Američke Države i Izrael!

Ono što je prema Ickeovom mišljenju karaktristično za sve tzv. islamističke terorističke organizacije jeste činjenica da nikada ne napadaju Izrael.

Cilj je da se zavara javnost, kako bi se u konačnici cijeli Bliski istok stavio pod kontrolu SAD-a i Izraela.

Međutim, on nije jedini koji ima takvo mišljenje, a u prilog njegovim istomišljenicima idu i informacije kako je Abu Bakr al-Baghdadi, vođa Islamske države, zapravo Židov i izraelski agent. Njegovo pravo ime je Simon Elliot!

To tvrdi i zviždač Edward Snowden, koji tvrdi da je Elliot bivši glumac kojeg je obučavao Mossad.

On surađuje sa tajnim službama SAD-a, Izraela i Velike Britanije, s ciljem stvaranja jedne organizacije, koja bi objedinila sve terorističke organizacije iz cijelog svijeta, što bi omogućilo Izraelu da ima apsolutnu kontrolu nad cijelim Bliskim istokom.

Vratimo se Baghdadiju, ili Elliotu, kako god želite…

Američki senator John McCain se tijekom sukoba u Siriji između pobunjenika i režima Bashara al-Assada susreo sa skupinom pobunjenika, koju danas poznajemo kao Islamska država!

Da, upravo onom skupinom za koju danas slušamo kako prave zločine u Siriji i Iraku.

Na fotografijama koje je Islamska država objavila vide se njihovi članovi u društvu McCaina, a jedan od njih je upravo Baghdadi, samoproglašeni halifa.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(bosniapress.info/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , , ,