Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » OVAJ VIDEO ─ćE VAS ┼áOKIRATI: NJEMA─îKA DJEVOJKA GOVORI O TOME KAKO MUSLIMANSKI IMIGRANTI UNI┼áTAVAJU NJEZINU ZEMLJU

OVAJ VIDEO ─ćE VAS ┼áOKIRATI: NJEMA─îKA DJEVOJKA GOVORI O TOME KAKO MUSLIMANSKI IMIGRANTI UNI┼áTAVAJU NJEZINU ZEMLJU

teenager-imigrantiMoli njema─Źke mu┼íkarace da za┼ítite ┼żene i djecu u Njema─Źkoj, da za┼ítite svoje sunarodnjake

Ona je o─Źito u strahu, velikom strahu, zato se odlu─Źila napraviti video od 20 minuta u kojem govori o valu muslimanskih imigranata koji dolaze masovno u Njema─Źku, dok Amgela Merkel jo┼í uvijek ima politikuj otvorenih granica.

Ova hrabra djevojka ima trenutno 16 godina i ve─ç se kao takva se po─Źela pitati kao ─çe izgledati njezina budu─çnost u Njemakoj. Malo tko od vas je u tim godinama razmi┼íljao o tome.

Ona govori o izbjegli─Źkoj politici u Njema─Źkoj, iako je ova tema jako osjetljiva na dru┼ítvenim mre┼żama, ali ona je bila hrabra i napravila je ovaj video.

Ispri─Źala je svoj doga─Ĺaj prije 2 tjedna, nave─Źer oko 18 sati je krenula do supermarketa po zimi i jako ju je bilo strah.

Oko supermarketa su bili, kako ih ona ne bi nazvala “izbjeglice”, i na misli da ljudi kojima stvarno treba pomo─ç, se ne bi tako pona┼íali.

Oni su je svi zurili u nju i ┼íaputali. Ona se molila da sigurno do─Ĺe ku─çi. Sva je bila u velikom strahu.

Ka┼że da je nekada Njema─Źka bila tako sjajna zemlja, ali da su je uni┼ítili sa imigrantima.

“Dobrodo┼íli ste kao i Ebola”, poru─Źila je djevojka.

Spomenula je i nedavni doga─Ĺaj kada su arikanci u Berlinu uzvikivali: “Mi ─çemo ubiti ubiti Nijemce. Nijemci ─çe biti ubijeni od nas.”

Da li su to stvari s kojima bi se jedan teenager trebao zamarati i bojati se u svojim godinama? Naravno da ne. Gdje ide ovaj svijet, o─Źito u krivom smijeru.

Poslu┼íajte ┼íto jo┼í ova djevojka ka┼że u nastavku videa:
 

 
A pogledajte ovdje ┼íto imigranti teenageri muslimani u Njema─Źkoj misle o Njema─Źkoj i njezinim gra─Ĺanima. LINK (intervju u srednjoj ┼íkoli)
 
(infowars.com,youtube.com/preveo:NSP)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , ,