Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » OVAJ VIDEO ĆE VAS ŠOKIRATI: NJEMAČKA DJEVOJKA GOVORI O TOME KAKO MUSLIMANSKI IMIGRANTI UNIŠTAVAJU NJEZINU ZEMLJU

OVAJ VIDEO ĆE VAS ŠOKIRATI: NJEMAČKA DJEVOJKA GOVORI O TOME KAKO MUSLIMANSKI IMIGRANTI UNIŠTAVAJU NJEZINU ZEMLJU

teenager-imigrantiMoli njemačke muškarace da zaštite žene i djecu u Njemačkoj, da zaštite svoje sunarodnjake

Ona je očito u strahu, velikom strahu, zato se odlučila napraviti video od 20 minuta u kojem govori o valu muslimanskih imigranata koji dolaze masovno u Njemačku, dok Amgela Merkel još uvijek ima politikuj otvorenih granica.

Ova hrabra djevojka ima trenutno 16 godina i već se kao takva se počela pitati kao će izgledati njezina budućnost u Njemakoj. Malo tko od vas je u tim godinama razmišljao o tome.

Ona govori o izbjegličkoj politici u Njemačkoj, iako je ova tema jako osjetljiva na društvenim mrežama, ali ona je bila hrabra i napravila je ovaj video.

Ispričala je svoj događaj prije 2 tjedna, navečer oko 18 sati je krenula do supermarketa po zimi i jako ju je bilo strah.

Oko supermarketa su bili, kako ih ona ne bi nazvala “izbjeglice”, i na misli da ljudi kojima stvarno treba pomoć, se ne bi tako ponašali.

Oni su je svi zurili u nju i šaputali. Ona se molila da sigurno dođe kući. Sva je bila u velikom strahu.

Kaže da je nekada Njemačka bila tako sjajna zemlja, ali da su je uništili sa imigrantima.

“Dobrodošli ste kao i Ebola”, poručila je djevojka.

Spomenula je i nedavni događaj kada su arikanci u Berlinu uzvikivali: “Mi ćemo ubiti ubiti Nijemce. Nijemci će biti ubijeni od nas.”

Da li su to stvari s kojima bi se jedan teenager trebao zamarati i bojati se u svojim godinama? Naravno da ne. Gdje ide ovaj svijet, očito u krivom smijeru.

Poslušajte što još ova djevojka kaže u nastavku videa:
 

 
A pogledajte ovdje što imigranti teenageri muslimani u Njemačkoj misle o Njemačkoj i njezinim građanima. LINK (intervju u srednjoj školi)
 
(infowars.com,youtube.com/preveo:NSP)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , ,