Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » Pilot CIA-e potpisao PISMENO PRIZNANJE da avioni nisu oborili WTC Blizance 11. rujna (VIDEO)

Pilot CIA-e potpisao PISMENO PRIZNANJE da avioni nisu oborili WTC Blizance 11. rujna (VIDEO)

911-blizanciBivši pilot CIA-e, John Lear, potpisao je pismeno priznanje da neboderi blizanci u New Yorku nisu oboreni tako što su se avioni zabili u njih

Prema njegovom mišljenju, zvanična priča o tome da su dva zrakoplova oborila nebodere je “fizički nemoguća”.

Pošto je predsjednik Putin ovog tjedna naveo da će objaviti satelitske fotografije koje dokazuju da su se zgrade blizanaca uništene “kontroliranom eksplozijom”, izgleda da će doći do opovrgavanja zvaničnog izvještaja Komisije za 11. rujna, prenosi Yournewswire.

Pismeno priznanje je ozbiljna pravna stvar i vrijedi za “pravnu istinu” ukoliko se ne pobije. Sada protivnici Learove teorije moraju predstaviti svoje dokaze ako žele pobiti njegovu izjavu.

Ukoliko to ne učine, vlada SAD će morati priznati da službeni izvještaj Komisije za 11. rujan nije bio istinit.

Morate uzeti u obzir da John Lear nije bilo običani pilot.

On je unuk osnivača Learjet-a, Bilk Leara. Umirovljeni je zračni kapetan i bivši pilot CIA-e koji je upravljao više sa više od 100 različitih aviona tijekom 40 godina aktivnog letenja.

On ima više pilotskih certifikata nego bilo koji drugi certificirani pilot. On je letio u Aziji, Africi, istočnoj Europi i na Bliskom istoku.

Drugim riječima, Lear se razumije u letenje i zrakoplove. Ako je on rekao da avioni nisu srušili kule bliznakinje, onda je to sigurno tako.

Evo što je on napisao i potpisao u svom pismenom priznanju:

“Niti jedan Boeing 767 nije udario u tornjeve blizance kao što vlasti i mediji lažno tvrde. Takav sudar je fizički nemoguć iz nekoliko razloga.

U slučaju pravog udara, zrakoplov bi se počeo okretati kada bi njegov prednji dio udario u čelične stupove nebodera.

Zatim bi došlo do odvajanja vertikalnog i horizontalnog repa zrakoplova i njihovog padanja na zemlju. Motor aviona bi zadržao svoj oblik prilikom udara i bili bi pronađeni među ostacima srušene zgrade.

Niti jedan Boeing 767 ne može ostvariti brzinu od 810 km / h na visini od 300 metara iznad razine mora. Motor jednostavno ne može izdržati zapreminu gustog zraka pri tolikoj visini i brzini.

Dio trupa zrakoplova sa 3-4 rupe na prozorima nije mogao preživjeti udar u čelični stup kule na brzini od 800 km/h.

Mnogi dijelovi zrakoplova su morali pasti na zemlju jer se nisu mogli probiti kroz masivne čelične stupove tornjeva blizanaca, uključujući 3 jezgre motora ukupne težine 4,5 tone, koji nisu mogli nestati tek tako.

Nemoguće je da je čitav avion tek tako nestao u sudaru”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(webtribune.rs,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , , ,