Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » Deutsche Bank: Gotovina za desetak godina više neće postojati, a s tim ćemo nadzirati svakoga

Deutsche Bank: Gotovina za desetak godina više neće postojati, a s tim ćemo nadzirati svakoga

deutsche-bankBezgotovinsko društvo polako dolazi i provest će se kao dio globalističkog orwellovskog plana nadziranja malih građana

Izvršni direktor jedne od najvećih europskih banaka rekao je kako gotovina više neće postojati u idućem desetljeću.

“Gotovina u idućih desetak godina vjerojatno neće postojati. Nema potrebe za tim, to je strašno neučinkovito i skupo”, rekao je John Cryan, izvršni direktor Deutsche Banka, tijekom rasprave o financijskoj tehnologiji u Davosu.

Diskusiju je obilježilai izjava predsjednika Uprave Paypala, Dan Schulmana, koji je rekao kako je cyber kriminal najveća prijetnja financijskoj industriji, piše Reuters.

“Sljedeći veliki stres je taj da će financijski sustav biti hakiran u trajanju jednog ili dva dana”, rekao je Schulman.

U ovaj rizični potez se ulazi samo zbog jedne stvari, a to je nadzor građana. Inače, sustav će se moći hakirati, i kako kaže Schulman, i biti će ranjiv.

U slučajevima velikih katastrofa, ljudi neće više moći kupovati gotovinom, a neće biti ni struje za bezgotovinski sustav, tako da će građani jedino ovisiti o svojim zalihama, više nego ikada prije.
 
(index.hr/uredio:NSP)

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , , ,