Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEORIJE ZAVJERE » POVIJEST SE PONAVLJA: Kako su SAD pripremale Hitlera za rat sa SSSR-om

POVIJEST SE PONAVLJA: Kako su SAD pripremale Hitlera za rat sa SSSR-om

hitler-sadDrugi svjetski rat kroz pero pisca Leonida Maslovskog po knjizi “Ruska pravda”, u kojima autor pokazuje nedolu─Źnu ulogu Zapada u pripremi Njema─Źke za rat sa SSSR-om

Tridesetih godina 20. stolje─ça Rusija (SSSR) se razvijala tempom koji je u zna─Źajnoj mjeri nadilazio tempo razvoja svih ostalih zemalja svijeta. Takva situacija nije zadovoljavala SAD i odre─Ĺene me─Ĺunarodne krugove.

Njema─Źka je ponovno po─Źela pripremati rat s Rusijom, tj. sa Sovjetskim Savezom. I opet se rukovodstvo Njema─Źke upecalo u postavljenu zamku i pogubilo svoj narod, bore─çi se za svjetsku prevlast SAD. Da, upravo tako. Nijemci su se u drugom svjetskom ratu borili za prevlast u svijetu, ne za sebe, ve─ç ni sami ne znaju─çi, za SAD.

Od 1924. godine njema─Źki monopolisti uz najaktivnije sudjelovanje SAD i Engleske, ra─Źunaju─çi da ─çe iskoristiti Njema─Źku kao udarnu silu protiv SSSR-a, zapo─Źeli su obnovu vojno-industrijskog potencijala Njema─Źke.

Versajski mirovni sporazum iz 1919. godine, kojim je bilo zabranjeno Njema─Źkoj da ima vojsku, bio je zaboravljen. Nakon ┼íto je Njema─Źka izgubila Prvi svjetski rat 1914-1918. godine samo “ljenjivci” nisu bacali kamenje na Nijemce.

Nijemcima su se smijali, poni┼żavali ih, predstavljali ih kao nepotpune ljude. Nijemcima su govorili da nisu sposobni ni za ┼íto i da samo umiju po─Źinjati i gubiti ratove. Nijemci su se osje─çali uvrije─Ĺenima, ali su Prvi svjetski rat, koji je odnio 10 milijuna ┼żivota, zaista pokrenuli i izgubili i zato su ┼íutjeli, trpjeli, osje─çaju─çi svoju krivnju. To je trajalo 15 godina.


U Njema─Źkoj je 1933. godine na vlast do┼íla fa┼íisti─Źka stranka (osnovana 1919. godine) s Adolfom Hitlerom na ─Źelu. Hitler je izjavio: “Nijemci, vi ste veliki narod, u vas te─Źe plava krv.” Nakon mnogo godina poni┼żenja i uvreda, Nijemce su nazivali velikim narodom! Nijemcima su obe─çali ─Źitav svijet i skoro ─Źitava Njema─Źka je krenula za Hitlerom. Na takav na─Źin su raspiriva─Źi sukoba i osmislili rat.

Nijemci su ve─ç po─Źeli ma┼ítati o ruskom i ukrajinskom teritoriju. U to vrijeme SAD i Engleska nastavili su s ulaganjima u njema─Źku vojnu industriju i SSSR-u je bilo jako te┼íko da se natje─Źe s Njema─Źkom u proizvodnji naoru┼żanja, broju vojnika i ─Źasnika.

Drugi svjetski rat je po─Źeo 1939. godine, kako bi SAD postigle sljede─çe strate┼íke ciljeve: me─Ĺusobno uni┼ítavanje ili zna─Źajno slabljenje SSSR-a i Njema─Źke i pot─Źinjavanje Europe volji SAD. Amerika je ┼żeljela eliminirati dvije sile koje su joj smetale uspostaviti svjetski diktat i ┼żivjeti na ra─Źun tu─Ĺeg rada, tu─Ĺeg bogatstva. Eliminacija Njema─Źke i SSSR-a otvarala je put SAD za vlast nad svijetom.

Bez aktivne pomo─çi Njema─Źke od strane SAD i Engleske Drugi svjetski rat nije mogao buknuti, jer Njema─Źka nije bila u stanju naoru┼żati vojsku najsuvremenijim naoru┼żanjem tog vremena. SAD i Engleska su stvorili uvjete za po─Źetak rata za uni┼ítavanje SSSR-a.

Liberalna ideologija kojoj je najve─ça vrijednost novac (u socijalisti─Źkoj ideologiji najve─ça vrijednost je ─Źovjek), dovela je Nijemce i jedan broj drugih naroda Europe do toga da je zlo─Źina┼ítvo postao norma njihovog pona┼íanja.(1. dio… nastavlja se…)
 
(sputniknews.com/uredio:NSP)

Filed under: TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , , , ,