Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ─îE┼áKI PREDSJEDNIK: MUSLIMANE JE PRAKTI─îKI NEMOGU─ćE INTEGRIRATI U EUROPU

─îE┼áKI PREDSJEDNIK: MUSLIMANE JE PRAKTI─îKI NEMOGU─ćE INTEGRIRATI U EUROPU

CESKI-PREDSJEDNIK“Neka imaju svoju kulturu u svojim zemljama i neka ju ne donose u Europu, ina─Źe ─çemo svi zavr┼íiti kao na Novu Godinu u K├Âlnu”

“Postoje─ça geta, nedavni skandali seksualnog uznemiravanje, uklju─Źivanje muslimanskih imigranata u europske gradove – su dokazi da je integracija muslimanske zajednice u Europi nemogu─ça”, rekao je ─Źe┼íki predsjednik Milo┼í Zeman je u nedavnom intervjuu.

Poznati protivnik imigracije Zeman je osudio imigrantsku politiku Europske unije.

“Iskustva zemalja zapadne Europe, gdje postoje geta i zatvoreni otvoreni prostori, kao i nedavni doga─Ĺaji, pokazuju jo┼í jednom da je prakti─Źki nemogu─çe integrirati muslimanske zajednice [u Europi]“, Zeman izjavio za tabloid Blesk u video intervjuu, kako ga je naveo AFP.

“Pustite ih da svoju kulturu imaju u svojim zemljama, a ne da ju uvoze u Europu, ina─Źe ─çemo svi zavr┼íiti kao u K├Âlnu”, predsjednik ─îe┼íka dodaje, pozivaju─çi se na masovne seksualne napade koje su po─Źinili migranati u njema─Źkom gradu na Silvestrovo.

Europa do┼żivljava najgoru migrantsku krizu u zadnjih nekoliko desetlje─ça, Zeman je naglasio, dodaju─çi da prido┼ílice treba prilagoditi lokalnoj kulturi i tradiciji zadr┼żavaju─çi svoje razli─Źite identitete.

“Integracija je mogu─çe s kulturama koje su sli─Źne, a sli─Źnosti mogu varirati”, rekao je Zeman, i dr┼żi da je ukrajinska i vijetnamska dijaspora koja ┼żivi u ─îe┼íkoj dobar primjere skupine koja se uspje┼íno integrirala razli─Źite nacionalnee identitete.


Vo─Ĺa ─îe┼íka je obe─çao suprotstaviti se EU-migrantskim kvotama, koje trenutno zahtijevaju od ─Źlanova EU da smjeste broj migranata srazmjerno broju stanovni┼ítva nacije i nacionalnog prora─Źuna.

Kao zemlja sa 10,5 milijuna ljudi, ─îe┼íka je du┼żan primiti dio 160.000 tra┼żitelja azila pod shemom kvote EU..

Pro┼íle godine ─îe┼íki predsjednik Zeman je ozna─Źio teku─çi priliv izbjeglica kao “organizirana invazija”, pozivaju─çi mlade tra┼żitelje azila da se vrate u Irak i Siriju, te da “uzmu oru┼żje” i bore se protiv Islamske dr┼żave (IS, ISIS).

Ranije ovog mjeseca Zeman navodi da je priljev imigranata u Europu organizirala islamisti─Źka Muslimanska bra─ça, koji nastoje “postupno kontrolirati Europu.”

Prema 2010 Pew Forum istra┼żivanju, ima oko 19 milijuna muslimana koji ┼żive u EU, ─Źine oko 3,8 posto stanovni┼ítva Unije.

U 2015., me─Ĺutim, i sa vi┼íe od milijun migranata iz sjeverne Afrike i zemalja pogo─Ĺenih sukobima na Bliskom istoku koij su stigli u Europu, slika Europe ─çe se dakako promijeniti.

Podsje─çamo na nedavni VIDEO kojeg je sa mladim muslimanima u njema─Źkoj srednjoj ┼íkoli napravila jedna njema─Źka novinarka.
 
(infowars.com/preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,