Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » POZNATI EKONOMSKI ANALITIČAR ZAPREPASTIO: Amerika planira pobiti 2 milijarde ljudi!

POZNATI EKONOMSKI ANALITIČAR ZAPREPASTIO: Amerika planira pobiti 2 milijarde ljudi!

Paul Craig RobertsUkoliko se ovo zaista dogodi ne možemo se ne zapitati vode li ovaj svijet totalni bolesnici?

Bivši pomoćnik ekonomske politike i jedan od najpoznatijih ekonomskih analitičara u Sjedinjenim američkim državama Paul Craig Roberts vrlo često u javnost iznosi ‘šokantne’ istine i planove SAD-a. Između ostalog on je  upozorio  da SAD zaista  planira izazvati nuklearni rat s ‘neprijateljima’ Amerike te da se oni neće libiti pobiti 2 milijarde ljudi kada im bude odgovaralo.

Zaista, nuklearno oružje postoji. Ono je  i stvoreno kako bi se iskoristilo. Samo veliki umni bolesnici mogu uopće stvoriti oružje tako katastrofalnih razmjera, a samo stvaranje takvog oružja naznaka je da će se isto i koristiti. Koristiti takvo oružje znači umirati od straha, jer strah je jedini pokretač zla i svih ratova koji su se odigrali do dana današnjeg.

‘Washington planira preventivno napad ne samo na Rusiju, već i na Kinu. U Washingtonu ima mnogo onih koji podržavaju ideju o nuklearnom ratu sustavno ponavljajući ‘što će nam oružje ako ga ne koristimo’. U međuvremenu, upotreba samo jedan posto nuklearnog oružja, koje je na raspolaganju SAD-u i Rusiji, uništit će najmanje dvije milijarde ljudi. A ako će polovicu nuklearnog arsenala dvije zemlje dići u zrak, život na Zemlji prestat će postojati’, zaprepastio je svojim izjavama Craig Roberts koji na ovu katastrofalnu posljedicu zle ćudi upozorava već godinama.

‘Upozoravao sam na to već nekoliko godina. Upozorio sam da je politika Bushove administracije bila promijeniti američku vojnu doktrinu, tako da uloga nuklearanog oružja više nije sposobnost obrane SAD-a, u slučaju agresije, nego je nuklearno oružje preuzelo ulogu preventive.

U ovom trenutku, ideja SAD-a je započeti nuklearni rat u bilo kojem trenutku protiv bilo koga tko im se na bilo koji način suprotstavi, odnosno ako mi (SAD) samo pomislimo da se rat priprema, iskoristit ćemo nuklearno oružje. Ova ideja odnosi se na one zemlje koje ne posjeduju nuklearno oružje. Dodao je da je SAD najopasnija kriminalna organizacija na svijetu.

Na pitanje zašto Rusija može postati meta američkog nuklearnog napada, Roberts odgovara ovako….
‘Rusija je ogromna zemlja s ogromnim resursima. Ovi resursi dovoljni su da spriječe Washington da zadrži svjetsku dominaciju. Iz tog razloga, Rusija je uvijek bila meta doktrine za nuklearni rat.

Trenutno, SAD ima u blizini ruske granice svoj raketni obrambeni sustav. Tijekom Reganove ere, on se zvao “Zvjezdani ratovi”. Te rakete dizajnirane su tako da presretnu interkontinentalne balističke rakete.

Dakle, može se reći da je SAD siguran? Robert smatra da to nije tako..
‘Čak i ako američki gradovi i nađu način da izbjegnu odmazde, Amerikanci će i dalje umirati od zračenja i nuklearne zime. Klimatske promjene biti će dramatične, a temperatura će se brzo smanjivati svaki dan tijekom tri godine. Jasno je da u takvim okolnostima ništa neće rasti.

To je sve pored činjenice što zračenje čini ljudima. Ovo je veoma ozbiljna situacija gdje SAD stvarno radi na planovima nuklearnog rata sa željom da izbriše Rusiju i Kinu s lica zemlje kako bi Washington preuzeo vlast i nametnuo svoju volju svijetu.’

Roberts se dotaknuo i američkih medija koji također podržavaju čak i potiču nuklearni rat rekavši sljedeće: ‘New York Times, i Washington Post također sudjeluju u ovome. Oni podržavaju te ratove. Razlozi su jednostavni: oni su kupljeni i zastrašeni, jer ako kažete išta negativno o Washingtonu to će se protumačiti kao anti-američko i tu slijede problemi. To je poanta apsurda, oni vrše zastrašivanje’.

Ukoliko se ovo zaista dogodi  ne možemo se  ne zapitati vode li ovaj svijet totalni bolesnici? Najbolje od svega je to da će to oružje pogubno za planet zaista kad-tad biti repetirano, jer da neće ne bi bilo ni stvoreno. Posljedice će biti smrt naše planete i velikog broja ljudi. Možda su zbog tog aktualni elitistički podzemni gradovi koje si je izgradila svjetska elita. Oni su spremni, a vi?
 
(dnevno.hr/uredio:NSP)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , ,