Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NOVINARI NAPADNUTI U IMIGRANTSKOM KAMPU, PRO-IMIGRANTSKI AKTIVISTI IH TJERALI DA UKLONE DOKAZE SA INTERNETA

NOVINARI NAPADNUTI U IMIGRANTSKOM KAMPU, PRO-IMIGRANTSKI AKTIVISTI IH TJERALI DA UKLONE DOKAZE SA INTERNETA

imigranti-nizozemska-kamp“Migranti napadaju jedni druge i ─Źak su nasilni prema humanitarnim radnicima koji im poku┼íavaju isporu─Źiti hranu i potrep┼ítine”

Dva Nizozemska filma┼ía su bila napadnuta u zloglasnom logoru Calais Jungle u Francuskoj od strane imigranata koji su imali suzavac i no┼ż.

─îlanovi aktivisti─Źke solidarnne grupe Calais Migrant su ih pozvali da uklone video materijale s interneta, prijete─çi: “Ne ─Źinite sebi uslugu stavljaju─çi dokaze internet jer mislimo da to nije ono zbog ─Źega ste do┼íli u kamp Calais …”

Gospo─Ĺa Engels je objavila isje─Źak, sniman u kampu za svoj novi dokumentarac “Calais: Dobrodo┼íli u d┼żunglu”, preko svog ra─Źuna usluge YouTube.

Isje─Źak, koji traje samo 41 sekundu, jasno pokazuje njezinu kolegicu i fotografa Teun Voetena kako su napadnuti i ba─Źen na ┼íator, dok su ih trojca napada─Źa okru┼żila.

Po─Źinitelji su zatim pobjegli improviziranim ulicama migrantskog naselja.

Gospodin Voeten je dugogodi┼ínji suradnik novinar za ─Źasopise i magazine poput Vanity Fair, The New York Times Magazine, National Geographic, Newsweek i Time magazin koji je njema─Źku kancelarku Angelu Merkel proglasio osobuom godine za 2015.

On je tako─Ĺer radio sa “Lije─Źnicima bez granica”, Visokog povjerenika Ujedinjenih naroda za izbjeglice i Amnesty International. Vi┼íe o ovom doga─Ĺaju pro─Źitajte na Breitbart.com.

Pogledajte video:
 

 
(preveo:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , ,