Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OPORBA U NJEMA─îKOJ: Merkelovu skinuti s vlasti u lu─Ĺa─Źkoj ko┼íulji

OPORBA U NJEMA─îKOJ: Merkelovu skinuti s vlasti u lu─Ĺa─Źkoj ko┼íulji

merkel-angela-crveni-kartonAngelu Merkel je neophodno natjerati da napusti funkciju kancelara Njema─Źke u “lu─Ĺa─Źkoj ko┼íulji”

…izjavio je rukovoditelj tjurinskog odjela partije euroskeptika “Alternativa za Njema─Źku” Bjorn Hjok na demonstracijama protiv migracijske politike vlasti u Erfurtu, prenosi list “Fokus”.

“Njema─Źkom upravljaju idioti”, dodao je on.

Prema podacima policije, u demonstracijama je sudjelovalo oko 2.400 prista┼ía partije. Kasnije je na miting protiv tih demonstracija iza┼ílo oko 500 ljudi. Nisu zabilje┼żeni nikakvi sukobi, pi┼íe “Fokus”.

Njema─Źka je 2015. godine primila oko 1,1 milijun izbjeglica.

U novogodi┼ínjoj no─çi do┼ílo je do masovnih napada migranata i izbjeglica na ┼żitelje K├Âlna. Prema posljednjim podacima, u policiju je stiglo vi┼íe od 600 prijava ┼żena koje su bile izlo┼żene seksualnom uznemiravanju, a zabilje┼żene su i brojne kra─Ĺe.

Prema rije─Źima o─Źevidaca, me─Ĺu napada─Źima su bili mladi mu┼íkarci sjevernoafri─Źke i arapske vanj┼ítine.

Poslije tih doga─Ĺaja zabilje┼żeni su napadi na azilante iz muslimanskih zemalja po cijeloj Njema─Źkoj, a bilo je i masovnih prosvjeda i nereda koje su organizirali desni─Źari.

Sli─Źni napadi azilanata na lokalno stanovni┼ítvo dogodili su se i u Hamburgu, Stuttgartu, Berlinu, Frankfurtu na Majni, N├╝rnbergu, kao iu ┼ávedskoj, Finskoj, Austriji, ┼ávicarskoj i drugim europskim zemljama.

Prema sije─Źanjskim anketama, vi┼íe od 60 posto Nijemaca se kriti─Źki odnosi prema prijemu novih izbjeglica.
 
(sputniknews.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,