Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » OPORBA U NJEMAČKOJ: Merkelovu skinuti s vlasti u luđačkoj košulji

OPORBA U NJEMAČKOJ: Merkelovu skinuti s vlasti u luđačkoj košulji

merkel-angela-crveni-kartonAngelu Merkel je neophodno natjerati da napusti funkciju kancelara Njemačke u “luđačkoj košulji”

…izjavio je rukovoditelj tjurinskog odjela partije euroskeptika “Alternativa za Njemačku” Bjorn Hjok na demonstracijama protiv migracijske politike vlasti u Erfurtu, prenosi list “Fokus”.

“Njemačkom upravljaju idioti”, dodao je on.

Prema podacima policije, u demonstracijama je sudjelovalo oko 2.400 pristaša partije. Kasnije je na miting protiv tih demonstracija izašlo oko 500 ljudi. Nisu zabilježeni nikakvi sukobi, piše “Fokus”.

Njemačka je 2015. godine primila oko 1,1 milijun izbjeglica.

U novogodišnjoj noći došlo je do masovnih napada migranata i izbjeglica na žitelje Kölna. Prema posljednjim podacima, u policiju je stiglo više od 600 prijava žena koje su bile izložene seksualnom uznemiravanju, a zabilježene su i brojne krađe.

Prema riječima očevidaca, među napadačima su bili mladi muškarci sjevernoafričke i arapske vanjštine.

Poslije tih događaja zabilježeni su napadi na azilante iz muslimanskih zemalja po cijeloj Njemačkoj, a bilo je i masovnih prosvjeda i nereda koje su organizirali desničari.

Slični napadi azilanata na lokalno stanovništvo dogodili su se i u Hamburgu, Stuttgartu, Berlinu, Frankfurtu na Majni, Nürnbergu, kao iu Švedskoj, Finskoj, Austriji, Švicarskoj i drugim europskim zemljama.

Prema siječanjskim anketama, više od 60 posto Nijemaca se kritički odnosi prema prijemu novih izbjeglica.
 
(sputniknews.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,