Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » NOSTRADAMUS: “Iz arapske zemlje dolazi treći antikrist koji će biti TEROR čovječanstvu” (VIDEO)

NOSTRADAMUS: “Iz arapske zemlje dolazi treći antikrist koji će biti TEROR čovječanstvu” (VIDEO)

Nostra-Graphic-islamNostradamus je predvidio i neočekivane događaje na Bliskom istoku, na koje Zapadne sile nemaju pravi odgovor

Naime, trebalo bi da uslijedi veliko ujedinjenje muslimana.

“Iz jedne arapske zemlje, biti će rođen Muhamedov sljedbenik, ući će u Europu noseći plavi turban, biti će teror čovječanstvu, nikad većeg horora”.

Da li je “Muhamedov sljedbenik” iz Nostradamusovih stihova Abu bakr al Bagdadi, vođa ISIS-a?

Mnogi stručnjaci drže da je Nostradamus u svojim pročanstvima nagovjestio napad svearapske i muslimanske države koja će, kako sugeriraju njegovi stihovi uništiti Izrael, Egipat, Aziju, Afriku, čak doći do Italije, gdje će biti zaustavlene od dva velika vladara.

Nostradamus predviđa dolazak trećeg antikrista, poslije dvojice – Napoleona Bonaparte i Adolfa Hitlera.

On ga je nazvao Mabus i njegova bi pojava na svjetskoj sceni označila početak kraja svijeta kakav danas poznajemo.

Da li je treći antikrist Islamska država kako se mnogi tumači Nostradamusa danas slažu ili nije, odgovor još sa sigurnošću ne može dati nitko. Ali istovremeno dešavat će se nešto mnogo opasnije, jer će čovjek morati boriti s prirodnim silama.

Prema Nostradamusu doći će do pomicanja Zemljinih polova, što će izazvati nova ledena doba na određenim dijelovima planete. Sadašnji Sjevereni i Južni pol će se otopiti, ali ne zbog globalnog zagrijavanja, već zbog premještanja polarnih ledenih kapa!

U predjelu koji pokrivaju Sjedinjene Države, na sadašnjem 50. stupnju geografske širine formirat će se novi Sjeverni pol, a Južni pol će se naći jugozapadno od Australije.

Nostradamus najavljuje potonuće Zemlje u “ambis planetarnog mraka”, zbog pojave nekog asteroida, odnosno planetoida iz svemira. Njega ovaj vidovnjak zove “Mjesečev brat”, a asteroid bi mogao donijeti jako zahlađenje i novo ledeno doba.

“Nebo će goriti na četrdeset pet stupnjeva”, govorio je Nostradamus.

Najpoznatije svjetsko ime proricanja i vidovnjaštva, Nostradamus prorekao je da smo već zagazili u 13-godišnji ciklus u kojem se odlučuje o sudbini planeta i čovječanstva.

Taj ciklus je počeo 2012. godine, a završit će 2025. Prvi razorni potres bi se mogao dogoditi Turskoj, a potom bi ove, 2016. godine uslijedio i potres na crnogorskom primorju. Potresi bi nastavili tresti područje europskog dijela Sredozemnog mora, a posebice Italiju i Španjolsku.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(dnevno.rs,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , ,