Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » DAVID BOWIE ČUVA TAJNU CRNE ZVIJEZDE: Naslovna pjesma novog albuma govori o teroristima ISIS-a?

DAVID BOWIE ČUVA TAJNU CRNE ZVIJEZDE: Naslovna pjesma novog albuma govori o teroristima ISIS-a?

crna-zvijezdaPrema riječima saksofonista Donnyja McCaslina, slavni umjetnik mu je rekao da se u pjesmi radi o ISIS-u, no još to nitko ne zna sa sigurnošću

Naslovna pjesma novog albuma Davida Bowiea, koji umjesto imena nosi simbol crne zvijezde, napisana je o teroristima tzv. Islamske države. To je za Rolling Stone ispričao jedan od glazbenika koji su surađivali s Bowiem na novom albumu.

Naime, prema riječima saksofonista Donnyja McCaslina, slavni umjetnik mu je rekao da se u pjesmi radi o ISIS-u. Tu je tvrdnju nemoguće provjeriti jer je David Bowie čvrst u stavu da njegovo djelo govori samo za sebe, a McCaslinovi kolege, producent Tony Visconti i bubnjar Mark Guiliana, komentirali su za Rolling Stone da nemaju pojma o čemu se u pjesmi radi.

Bowiev 25. studijski album bit će objavljen 8. siječnja sljedeće godine, na njegov 69. rođendan. Kao najavu albumu Bowie je objavio 10-minutni videospot ‘Blackstar’.

U FENG SHUI tehnici letećih zvijezda crna zvijezda broj 2 se naziva zvijezdom bolesti, a zlokoban uticaj svakako ima i žuta zvijezda 5 ili Wu Wang, najnegativnija pojava u karti letećih zvijezda.

Pogledajte videospot:
 

 
(jutarnji.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,