Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ONO ŠTO ONI NISU REKLI: TRUMPOVA MUSLIMANSKA “TIHA PROSVJEDNICA” JE ZAPRAVO POBORNIK ISLAMSKOG TERORIZMA

ONO ŠTO ONI NISU REKLI: TRUMPOVA MUSLIMANSKA “TIHA PROSVJEDNICA” JE ZAPRAVO POBORNIK ISLAMSKOG TERORIZMA

RoseHamid-trumpU stvarnosti, Rose Hamid nije tihi sljedbenik religije mira, nego, gorljivi pristaša džihadističke aktivnosti, kojeg je poslala opozicija

Donald Trump je prozvan zbog nedavnog incidenta na predizbornom skupu u Južnoj Karolini na kojem je izviždana muslimanka koja je “došla u miru”, kako joj je pisalo na majci.

Njezino ime je Rose Hamid.

Sjetit ćete se da je Rose Hamid žena koja je tiho prosvjedovala na kampanji Donald Trumpa prije nego je svojevoljno izašla uz pomoć osiguranja.

No ono što se stvarno događa i što mediji prenose, ima i drugu stranu, tako i ovaj slučaj.

U stvarnosti, Rose Hamid nije “tihi sljedbenik” religije Islama, nego, gorljivi pristaša džihadske aktivnosti.

Ona je toliko daleko otišla u svojem podržavanju da je uspredila terorizam kao igru “otpora protiv okupatora”.

Osim toga, ona je osobno promovirala događaj kojeg je organizirao jedan od terorista odgovornih za bombaški napad na Svjetski trgovinski centar u 1993. i na taj način izravno podupirala njegove pozive za stvaranje islamske države pod šerijatskim zakonom u Sjedinjenim Američkim Državama.

Breitbart Izvještava:

Rose Hamid, islamski prosvjednik koja je napunila naslove kada je uklonjena sa predizbornog skupa Donald Trumpa u Južnoj Karolini i pokušala se pozicionirati kao žrtva ‘islamofobije’ nakon toga, ima povijest prepunu zagovaranja ekstremizma.

Tijekom tog fijaska, Rose Hamid često opisaivana kao nevini promatrača, bez političke agende – puki građanin koji je želio podijeliti svoj glas.

Ali portal Breitbart Vijesti je saznao da Hamid nije samo “stjuardesa”, već je i islamski aktivist koji se ispričava zbog palestinskog terorizma i potiče radikalna učitelja.

Kao predsjednik muslimanskih žena u Carolinasu, Hamid je dosljedno promovirala anti-izraelsku propagandu, te je podržala palestinski džihadistički terorizam kao “otpor” protiv “okupacije”.

Hamid je muslimanke skupine Carolinas je u prošlosti promovirao događaj s Imama Siraj Wahhaj, na unindicted coconspirator na suđenju World Trade Center bombardiranja 1993. godine. Wahhaj, A 9/11 truther, pozvao je na stvaranje islamske države u SAD-u.

Marty Rosenbluth, čovjek stoji pored Hamid na Trumpovom događaju, je anti-izraelski aktivist, ponosni komunist, pristaša senatora Bernie Sandersa, prema komentarima na svojoj Facebook stranici.

Mi znamo da su slučajevi poput obog nategnuti, i može li biti da je Donald Trump napadnut zbog svojih stavova i zato što govori ono što deseci milijuna Amerikanaca u tihoj većini misle godinama ?
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(infowars.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,