Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NASILJE RAĐA NASILJE: Građani u Koelnu se organiziraju i napadaju muslimanske imigrante na ulicama nakon sada već preko 500 prijava za novogodišnje silovanje

NASILJE RAĐA NASILJE: Građani u Koelnu se organiziraju i napadaju muslimanske imigrante na ulicama nakon sada već preko 500 prijava za novogodišnje silovanje

imigranti-majcaNjemački građani ne žele da im itko ostane dužan, pogotovo ne oni koji su im došli u zemlju silovati i seksualno napastvovati žene

U Koelnu je jučer došlo do organiziranih napada na strance a lokalni mediji jutros javljaju kako se radi o odmazdi za nerede koje su u novogodišnjoj noći izazvali stranci na koelnskom glavnom kolodvoru

Policija u Koelnu istražuje pozadinu nekoliko napada na strance koji su se dogodili u nedjelju navečer. Tom prilikom je ozlijeđeno nekoliko Pakistanaca i jedan Sirijac.

Kakao javlja lokalni dnevnik “Koelner Express” nekoliko poznatih rockerskih i huliganskih skupina se preko Facebooka dogovorilo o zajedničkom “lovu na ljude” u središtu Koelna.

Isto tako je bilo riječi o tomu da nakon događaja u novogodišnjoj noći “treba pošteno očistiti” grad.

Prema policijskom izvješću, grupa od 20-tak osoba je prvo u blizini koelnskog kolodvora napala grupu od šest Pakistanaca da bi nedugo poslije ista grupa napala i jednog Sirijca.

Dan prije, u subotu, policija je rastjerala prosvjednike, mahom pripadnike ekstremnih navijačkih i desno-radikalnih skupina, koji su prosvjedovali protiv događaja u novogodišnjoj noći kada je, prema sadašnjim saznanjima, nekoliko stotina počinitelja uglavnom stranog porijekla, seksualno zlostavljalo, silovalo i pljačkalo ne koelnskom glavnom kolodvoru.

Istodobno Središnje vijeće muslimana u Njemačkoj javlja o “dramatičnom” porastu neprijateljskih pisama i poruka koje islamske udruge primaju nakon novogodišnje noći.

“Mi upravo doživljavamo novu dimenzije mržnje”, rekao je predsjednik Središnjeg vijeća muslimana Aiman Mazyek.

RATNO STANJE NA ULICAMA KÖLNA Građani se iživljavaju na imigrantima, bolnice “pune” Sirijaca, Pakistanaca, Alžiraca…

Policija je izvijestila kako je šestoricu muškaraca iz Pakistana napala banda od oko 20 ljudi u nedjelju u blizini kolodvora, nakon čega ih je dvoje završilo u bolnici.

Kako javlja lokalni dnevnik ‘Koelner Express’ nekoliko poznatih rockerskih i huliganskih skupina se preko Facebooka dogovorilo o zajedničkom “lovu na ljude” u središtu Koelna. Isto tako je bilo riječi o tomu da nakon događaja u novogodišnjoj noći “treba pošteno očistiti” grad.U odvojenom incidentu jedan Sirijac je ozlijeđen nakon što ga je napalo pet ljudi.

Policija istražuje jesu li napadi bili rasno motivirani i jesu li povezani sa seksualnim napadima i okršajima na Novu Godinu, za što su okrivljeni imigranti.

Ti seksualni napadi izazvali su velike prosvjede zbog njemačke politike koja širom raširenih ruku dočekuje izbjeglice i doveli do toga da je i sama kancelarka Angela Merkel predložila strože zakone i lakšu deportaciju onih migranata koji počine zločine.

Inače, broj prijava povezanih s nasiljem u novogodišnjoj noći narastao je na 516, a oko 40 posto uključuje optužbe za seksualno zlostavljanje.

Na ispitivanju je zadržan 31 muškarac, od čega je 18 tražitelja azila.

Istodobno Središnje vijeće muslimana u Njemačkoj javlja o dramatičnom porastu neprijateljskih pisama i poruka koje islamske udruge primaju nakon novogodišnje noći.

“Mi upravo doživljavamo novu dimenzije mržnje” – rekao je predsjednik Središnjeg vijeća muslimana Aiman Mazyek. Očito je da nije htio komentirati novogodišnji događaj u kojima su sudjelovali većinom imigranti muslimanske vjere.

Policija u Hamburgu, u Švedskoj i Finskoj također istražuje prijave o krađama i seksualnim napadima sličnima onima koji su se dogodili u Kölnu, prenosi Independent.
 

 
(index.hr,jutarnji.hr,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,