Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ŠOKANTAN VIDEO: Migranti dezerteri u Berlinu na Novu godinu stvorili atmosferu nalik na ratnu zonu

ŠOKANTAN VIDEO: Migranti dezerteri u Berlinu na Novu godinu stvorili atmosferu nalik na ratnu zonu

berlin-nova-godoinaKöln i Berlin nisu slučajni događaji, oni su organizirani neredi?!

Muški imigranti u Berlinu su na Novu godinu bijesno divljali pucajući iz pištolja, bacajući vatromet i pretvarajući Berlin u jednu pravu ratnu zonu.

Slično kao u ratnoj zoni kod kuće od koje su pobjegli, tj. dezertirali!

Šokantan video je snimljen u Berlinu na novogodišnju noć i pokazuje migrante kako pucaju iz oružja i bacaju vatromet u scenama koje podsjećaju na nešto iz ratne zone.

Isječak prikazuje prestravljene žena s djecom i kolicima kako trče sa scene kako se vatromet razbuktava i sve više eksplozija se čuje u svakom smjeru.

U videu se još vidi kako skoro svi imigranti u divljačkoj skupini uživaju u pištoljima koje su kupili za potrebe vatrometa.

Moguće je da se radi o plinskim pištoljima, ili pištoljima za ispucavanje raketa za vatromet.

Smiješak sa usta migranti ne skidaju kako ispucavaju rakete iz golih ruku, vatrogasci prolaze, sirene se čuju, ljudi bježe po ulicama.

Infowars je potvrdio izvor koji je bio na tom području da se incident dogodio u istoj noći kada je oko tisuću migranta zlostavljalo njemačke žene u Kölnu.
 

 
(infowars.com,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,