Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ┼áOKANTAN VIDEO: Migranti dezerteri u Berlinu na Novu godinu stvorili atmosferu nalik na ratnu zonu

ŠOKANTAN VIDEO: Migranti dezerteri u Berlinu na Novu godinu stvorili atmosferu nalik na ratnu zonu

berlin-nova-godoinaK├Âln i Berlin nisu slu─Źajni doga─Ĺaji, oni su organizirani neredi?!

Muški imigranti u Berlinu su na Novu godinu bijesno divljali pucajući iz pištolja, bacajući vatromet i pretvarajući Berlin u jednu pravu ratnu zonu.

Sli─Źno kao u ratnoj zoni kod ku─çe od koje su pobjegli, tj. dezertirali!

┼áokantan video je snimljen u Berlinu na novogodi┼ínju no─ç i pokazuje migrante kako pucaju iz oru┼żja i bacaju vatromet u scenama koje podsje─çaju na ne┼íto iz ratne zone.

Isje─Źak prikazuje prestravljene ┼żena s djecom i kolicima kako tr─Źe sa scene kako se vatromet razbuktava i sve vi┼íe eksplozija se ─Źuje u svakom smjeru.

U videu se jo┼í vidi kako skoro svi imigranti u divlja─Źkoj skupini u┼żivaju u pi┼ítoljima koje su kupili za potrebe vatrometa.

Moguće je da se radi o plinskim pištoljima, ili pištoljima za ispucavanje raketa za vatromet.

Smije┼íak sa usta migranti ne skidaju kako ispucavaju rakete iz golih ruku, vatrogasci prolaze, sirene se ─Źuju, ljudi bje┼że po ulicama.

Infowars je potvrdio izvor koji je bio na tom podru─Źju da se incident dogodio u istoj no─çi kada je oko tisu─çu migranta zlostavljalo njema─Źke ┼żene u K├Âlnu.
 

 
(infowars.com,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,