Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ANGELA MERKEL ŠOKIRALA: NIJEMCI, MORATE PRIHVATITI MIGRANTSKI VAL KRIMINALA I SILOVANJA

ANGELA MERKEL ŠOKIRALA: NIJEMCI, MORATE PRIHVATITI MIGRANTSKI VAL KRIMINALA I SILOVANJA

merkel-kriminalKancelarka je 2011 komentarala nešto što će je progoniti nakon seksualnih napada u Kölnu

Zlostavljanje desetaka njemačkih žena od strane arapskih i sjevernoafričkih muškaraca u Kölnu i drugim gradovima na Novu godinu baca ponovo svjetlo na govor Angele Merkel iz 2011. godine, kada je rekla da će Nijemci “morati prihvatiti” činjenicu da će migranti počiniti više zločina.

Osvrćući se u zabrinutosti na visoku stopu kriminala koja se pripisuje imigranatima, Merkel je izjavila: “Moramo prihvatiti da je broj zločina počinjenih od strane mladih migranata posebno visok.”

Prije pet godina Merkel je obećal “jamčiti za sigurnost (Nijemaca) u svim javnim prostorima”, te uvesti “nultu stopu tolerancije (politike) prema nasilju”, obećanje koje je žalosno podbacilo prošlog tjedna kada je i do tisuću migranata seksualno napadalo, silovalo i divljalo prema ženama.

Napadi u Kölnu, Stuttgartu, Hamburgu i drugim područjima nisu bili izolirani slučajevi Od kada je Merkel otvorila granice Njemačke da ju poplavi “izbjeglicama”, silovanja od strane migranata u okolicama imigrantskih kampova su eksplodirala.

Merkelovi komentari su prouzročili hrpu primjedbe od strane gradonačelnika Kölna, Henriette Rekera, koji ju je ismijavao jer je implicirala da krivnja za silovanje pala i na žrtave i da njemačke žene trebaju slijediti “pravila ponašanja”.

U međuvremenu, regresivni ljevičari talkođer i dalje jednako besmisleno komentiraju u nastojanju da se izbjegne priznamke da Zapad uvozi pravu “kulturu silovanja” putem migranata lpko se dpćeliki ma “crvenom tepihu”.

Novinar Forbesa Frances Coppola je čak otišao toliko daleko da je rakao da su se anti-imigracijski Nijemci urotili da bi organizirati napade kao sredstvo prisiljavanja da Merkelova zatvori granice.
 

 
(infowars.com,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,