Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ANGELA MERKEL ┼áOKIRALA: NIJEMCI, MORATE PRIHVATITI MIGRANTSKI VAL KRIMINALA I SILOVANJA

ANGELA MERKEL ŠOKIRALA: NIJEMCI, MORATE PRIHVATITI MIGRANTSKI VAL KRIMINALA I SILOVANJA

merkel-kriminalKancelarka je 2011 komentarala ne┼íto ┼íto ─çe je progoniti nakon seksualnih napada u K├Âlnu

Zlostavljanje desetaka njema─Źkih ┼żena od strane arapskih i sjevernoafri─Źkih mu┼íkaraca u K├Âlnu i drugim gradovima na Novu godinu baca ponovo svjetlo na govor Angele Merkel iz 2011. godine, kada je rekla da ─çe Nijemci “morati prihvatiti” ─Źinjenicu da ─çe migranti po─Źiniti vi┼íe zlo─Źina.

Osvr─çu─çi se u zabrinutosti na visoku stopu kriminala koja se pripisuje imigranatima, Merkel je izjavila: “Moramo prihvatiti da je broj zlo─Źina po─Źinjenih od strane mladih migranata posebno visok.”

Prije pet godina Merkel je obe─çal “jam─Źiti za sigurnost (Nijemaca) u svim javnim prostorima”, te uvesti “nultu stopu tolerancije (politike) prema nasilju”, obe─çanje koje je ┼żalosno podbacilo pro┼ílog tjedna kada je i do tisu─çu migranata seksualno napadalo, silovalo i divljalo prema ┼żenama.

Napadi u K├Âlnu, Stuttgartu, Hamburgu i drugim podru─Źjima nisu bili izolirani slu─Źajevi Od kada je Merkel otvorila granice Njema─Źke da ju poplavi “izbjeglicama”, silovanja od strane migranata u okolicama imigrantskih kampova su eksplodirala.

Merkelovi komentari su prouzro─Źili hrpu primjedbe od strane gradona─Źelnika K├Âlna, Henriette Rekera, koji ju je ismijavao jer je implicirala da krivnja za silovanje pala i na ┼żrtave i da njema─Źke ┼żene trebaju slijediti “pravila pona┼íanja”.

U me─Ĺuvremenu, regresivni ljevi─Źari talko─Ĺer i dalje jednako besmisleno komentiraju u nastojanju da se izbjegne priznamke da Zapad uvozi pravu “kulturu silovanja” putem migranata lpko se dp─çeliki ma “crvenom tepihu”.

Novinar Forbesa Frances Coppola je ─Źak oti┼íao toliko daleko da je rakao da su se anti-imigracijski Nijemci urotili da bi organizirati napade kao sredstvo prisiljavanja da Merkelova zatvori granice.
 

 
(infowars.com,youtube.com/uredio:NSP)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,