Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, TEORIJE ZAVJERE » UHVAĆEN U PRIJEVARI: Pogledajte što je Obama napravio prije nego što je počeo plakati na nedavnoj konferenciji o oružju

UHVAĆEN U PRIJEVARI: Pogledajte što je Obama napravio prije nego što je počeo plakati na nedavnoj konferenciji o oružju

Obama-plakanjeZašto se može ljude tako lako manipulirati, odgovor je, zato što ne razmišljaju i ne kritiziraju elitu i vladu

Da li je Obamin plač bio namješten?! Da li je on namazao oči sa sredstvom koje iritira oči 10-15 sekundi prije plakanja? To pitanje zaposjeda umove mnogih Amerikanaca … u svezi trenutka kada je je Obama ispuštao suze tijekom objave kojom kreće naprijed sa svojim izvršnim zakonom o kontroli oružja u Americi.

Ali što se dogodilo neposredno prije ispuštanja suza za koje … ljudi sumnjaju u njihovu iskrenost.

PREDSJEDNIK JE NAVODNO POČEO BRISATI SUZE PRIJE NEGO SU MU UOPĆE OČI BILE SUZNE, I PRIJE NEGO SE POJAVILA I JEDNA SUZA. ŠTOVIŠE, NJEGOV GLAS JE OSTAO POSVE SMIREN TIJEKOM CIJELOG GOVORA, A LICE MU SE NITI U JEDNOM TRENUTKU NIJE POMAKLO.

Neki Twitter korisnici su također primijetili da su Obamime oči postale crvene odmah nakon što je počeo brisati oči bez suza.

Možemo pretpostaviti da je možda Obama stavio nešto na svoj prst prije – kapljicu suzavca sprej, na primjer, ili tigrove masti, ili čak samo malo sapuna za ruke – da bi mu oči počele suziti tako brzo.

Možemo još primjetiti kako mu je prvo oko koje je počeo suziti ono koje je prvo obrisao prstom prije početka plakanja, i da je to prvo oko dotaknuo bliže i ono je jače suzilo nego desno oko koje je obrisao malo dalje od oka.

Ne može biti potvrđeno u ovom trenutku – i vjerojatno nikada neće biti – da li je Obama doista briznuo u plač.

Bilo da su suze bile iskrene ili ne … on je uvijek odabire kršiti naše slobode.

Ipak je Amerika zemlja predsjednika glumaca i zemlja filmske industrije.

Pogledajte video:
 

 
(preveo:mag.A.B./uredio:NSP)

Filed under: Featured, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , , ,