Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » TOP 10 CILJEVA GEORGE SOROSA ZA 2016. GODINU: Bosna, BRIKS, migrantska kriza, Haiti, Ukrajina…

TOP 10 CILJEVA GEORGE SOROSA ZA 2016. GODINU: Bosna, BRIKS, migrantska kriza, Haiti, Ukrajina…

soros-2016-topSoros ─çe poduprijeti ve─çina anti-kr┼í─çanskih i pro-muslimanskih predsjedni─Źkih kandidata u razli─Źitim zemljama

George Soros ima popis i on ga provjerava više puta nego što vi to mislite.

Popis je mjesto na koje ─çe se usredoto─Źiti njegove (CIA-povezane) nevladine organizacije (NVO) u zemljama ┼íirom svijeta u 2016., prenosti Infowars.

Dok on uvijek podr┼żava program CIA-e, Soros uvijek uspijeva pove─çati svoju dobit od kaoti─Źnih situacija, on i njegovi poslovni in┼żenjeri ┼íirom svijeta.

Donosimo vam TOP 10 ciljeva George Sorosa za 2016. godinu:

#1. Soros dalje ─çe olak┼íavati dolazak stotina tisu─ça, uglavnom muslimanskih migranata s Bliskog istoka, Afrike i Azije u Europu. Politi─Źka i grani─Źna destabilizacija Europe ─çe rezultirati uvo─Ĺenjem drakonskih mjera sigurnosti od strane Europske unije, i to su vrlo visoki prioriteti na dnevnom redu Sorosa.

#2. Soros podupire tematsku revoluciju Srpske Republike u Bosni i Hercegovini. Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, prijeti da proglasi nezavisnost od federacije Bosne i Hercegovine i pridru┼żiti se Srbiji. Dodik ima potporu Vlade Srbije, kao i ruskog predsjednika Vladimir Putin. Soros je odlu─Źila napraviti sve da svrgne vladu Srbije u Beogradu i vladu Republike Srpske u Banja Luci i time osigura popustljivost i anti-rusku vladu koja bi preuzela vlast u obje republike.

#3. Soros ─çe se boriti za svoje resurse u Haitiju kako bi osigurao da hai─çanski banana mogul Jovenel Moise pobjedi na predsjedni─Źkim izborima u Haitiju. Moise je odabran kao nasljednik aktualnog predsjednika Michela Martellya, ina─Źe pjeva─Źa po profesiji.

#4. Sorosevo otvoreno dru┼ítvo i druge tvorevine Nevladinih organizacija (NVO) dalje ─çe poduprirati propalu dr┼żavu Ukrajinu. Soros ─çe posebno oja─Źati premijera Arseniy Yatsenyuksa, ameri─Źkog ministara financija Natalie Jaresko i regionalnog guvernera Odesse Mihail Saakashvilija, biv┼íeg Sorosevog instaliranog predsjednika Gruzije, koji je sada tra┼żeni kriminalac vlade u Tbilisiju. Soros ─çe i dalje pobrinuti da ukrajinske redovite i neredovite vojne snage i dalje izazivaju grani─Źne probleme sa ruskim autonomnim republikama Lugansk i Donetsk na istoku, te da se sankcije protiv du┼żnosnika Luganska, Donjecka i Krima ne samo odr┼że ve─ç i poja─Źaju.

#5. Soros ─çe pritisnuti kontroliranu oporbu Narodne skup┼ítina Venecuele da ukine diplomatsko priznavanje Abhazije i Ju┼żne Osetije, dvije republike koje su se odvojile od Gruzije.

#6. Sorosevi operativci u Kini ─çe i dalje poja─Źavati politi─Źke probleme prema Pekingu u posebnim upravnim podru─Źjima Hong Kong i Makao s pove─çanim uli─Źnim demonstracijama. Soros ─çe tako─Ĺer ─çe poja─Źati svoju financijsku i politi─Źku potporu separatista u Tibetu, Isto─Źnom Turkestanu (Xinjiang Uighur-Autonomna Republika), i Mongoliji.


#7. Argentinsko predsjedni┼ítvo i venecuelansku Narodnu skup┼ítinu ─çe pogurati pod kontrolu desni─Źarskih fa┼íisti─Źki orijentiranih politi─Źkih stranaka, Soros ─çe mobilizirati svoje latinoameri─Źku imovinu da bi prisilio brazilskog predsjednice Dilme Rousseff da napusti svoju poziciju.

Soros prezire Rousseffovu zbog nekoliko razloga, ali uglavnom zbog njegove predanosti BRIKS savezu Brazila, Rusije, Kine, Indije i Ju┼żne Afrike; Rousseffova se protivi privatizaciji poduze─ça u dr┼żavnom vlasni┼ítvu – industrija u kojoj Soros ┼żeli ulagati; i Rousseffova se suprotstavlja novim temama u brazilskim ┼íkolama koje se koriste za promicanje homoseksualne stilova ┼żivota. Glavni cilj Sorosa je izbaciti Rousseffovu i zamijeniti ju sa desni─Źarem koji ─çe povu─çi Brazil iz BRIKS bloka.

#8. Jo┼í jedan lider iz bloka BRIKS koji je Sorosu stao na ┼żulj je Jacob Zuma, predsjednik Ju┼żne Afrike. Soros ima cilj uni┼ítiti BRIKS na taj na─Źin ┼íto ─çe poku┼íati povu─çi Ju┼żnu Afriku i Brazil iz saveza, ostavljaju─çi samo Kinu i Rusiju, kao ─Źlanice nakon ┼íto Indija mo┼że biti uvjerena da je saveze mrtav. Zuma i njegov Afri─Źki nacionalni kongres tako─Ĺer je cilj Sorosevih planova zbog njihovog protivljenja izraelskoj politikci u Palestini i istospolnim brakovima. Soros podupire Stranku demokratskog saveza, koja prima mnogo financijske potpore od cionista iz Ju┼żne Afrike i ┼żidovske dominantne idustrije dijamanata.

#9. Tko god bio predsjedni─Źki kandidat SAD-a, Soros ─çe ugurati svoj novac i potporu svojih nevladinih organizacija prema Hillary Clinton, ina─Źe njegovoj osobnoj prijateljici. Soros mo┼że se o─Źekivati ÔÇőÔÇőda ─çe financirati intenzivne oporbu i la┼żne ankete protiv predsjedni─Źkog kandidata GOP-a.

#10. U raznim predsjedni─Źkim izborima zakazanim za 2016., Sorosove snage ─çe poduprijeti i financirati ve─çinu anti-kr┼í─çanskih i pro-muslimanskih predsjedni─Źkih kandidata: Srednjoafri─Źkoj Republici; Antonio Vitorino, ina─Źe “Eurokrat” kojeg ─çe probati kandidirati za predsjednika Portugala; pro-zapadni premijer Benina Lionel Zinsou za predsjednika Benin; voditelja hedge fondova Pedro Kuczynskog za predsjednika Perua; Juan Cohena za predsjednika Dominikanske Republike; sve kandidate su protiv Putina na ruskom izborima za Dr┼żavna Duma; pro-Saaka┼ívilijevskih kandidata u gruzijskim parlamentarnim izborima; pro-NATO stranaka; pro-EU stranke na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori; i pro-EU i pro-NATO stranke na rumunjskim parlamentarnim izborima.

Soros ─çe raditi na porazu bolivijskog ustavnog amandmana koji ─çe omogu─çiti predsjedniku Evo Moralesu se kandidira jo┼í jedan mandat. Oni ─çe tako─Ĺer raditi protiv reizbora Robert Ficoa, kao premijera Slova─Źke i izbora Samia Nkrumahe, k─çi Ganskog predsjednika Kwame Nkrumah kao predsjednika Gane. U Tanzanijskom ustavnom referendumu, soroseve snage ─çe nastojati za┼ítititi sada┼ínji status quo sindikata i poraz bilo kojeg poku┼íaja Zanzibara na odcjepljenje.

O─Źito je da ima puno “posla” ove godine.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:NSP)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,