Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » TOP 10 CILJEVA GEORGE SOROSA ZA 2016. GODINU: Bosna, BRIKS, migrantska kriza, Haiti, Ukrajina…

TOP 10 CILJEVA GEORGE SOROSA ZA 2016. GODINU: Bosna, BRIKS, migrantska kriza, Haiti, Ukrajina…

soros-2016-topSoros će poduprijeti većina anti-kršćanskih i pro-muslimanskih predsjedničkih kandidata u različitim zemljama

George Soros ima popis i on ga provjerava više puta nego što vi to mislite.

Popis je mjesto na koje će se usredotočiti njegove (CIA-povezane) nevladine organizacije (NVO) u zemljama širom svijeta u 2016., prenosti Infowars.

Dok on uvijek podržava program CIA-e, Soros uvijek uspijeva povećati svoju dobit od kaotičnih situacija, on i njegovi poslovni inženjeri širom svijeta.

Donosimo vam TOP 10 ciljeva George Sorosa za 2016. godinu:

#1. Soros dalje će olakšavati dolazak stotina tisuća, uglavnom muslimanskih migranata s Bliskog istoka, Afrike i Azije u Europu. Politička i granična destabilizacija Europe će rezultirati uvođenjem drakonskih mjera sigurnosti od strane Europske unije, i to su vrlo visoki prioriteti na dnevnom redu Sorosa.

#2. Soros podupire tematsku revoluciju Srpske Republike u Bosni i Hercegovini. Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, prijeti da proglasi nezavisnost od federacije Bosne i Hercegovine i pridružiti se Srbiji. Dodik ima potporu Vlade Srbije, kao i ruskog predsjednika Vladimir Putin. Soros je odlučila napraviti sve da svrgne vladu Srbije u Beogradu i vladu Republike Srpske u Banja Luci i time osigura popustljivost i anti-rusku vladu koja bi preuzela vlast u obje republike.

#3. Soros će se boriti za svoje resurse u Haitiju kako bi osigurao da haićanski banana mogul Jovenel Moise pobjedi na predsjedničkim izborima u Haitiju. Moise je odabran kao nasljednik aktualnog predsjednika Michela Martellya, inače pjevača po profesiji.

#4. Sorosevo otvoreno društvo i druge tvorevine Nevladinih organizacija (NVO) dalje će poduprirati propalu državu Ukrajinu. Soros će posebno ojačati premijera Arseniy Yatsenyuksa, američkog ministara financija Natalie Jaresko i regionalnog guvernera Odesse Mihail Saakashvilija, bivšeg Sorosevog instaliranog predsjednika Gruzije, koji je sada traženi kriminalac vlade u Tbilisiju. Soros će i dalje pobrinuti da ukrajinske redovite i neredovite vojne snage i dalje izazivaju granične probleme sa ruskim autonomnim republikama Lugansk i Donetsk na istoku, te da se sankcije protiv dužnosnika Luganska, Donjecka i Krima ne samo održe već i pojačaju.

#5. Soros će pritisnuti kontroliranu oporbu Narodne skupština Venecuele da ukine diplomatsko priznavanje Abhazije i Južne Osetije, dvije republike koje su se odvojile od Gruzije.

#6. Sorosevi operativci u Kini će i dalje pojačavati političke probleme prema Pekingu u posebnim upravnim područjima Hong Kong i Makao s povećanim uličnim demonstracijama. Soros će također će pojačati svoju financijsku i političku potporu separatista u Tibetu, Istočnom Turkestanu (Xinjiang Uighur-Autonomna Republika), i Mongoliji.

#7. Argentinsko predsjedništvo i venecuelansku Narodnu skupštinu će pogurati pod kontrolu desničarskih fašistički orijentiranih političkih stranaka, Soros će mobilizirati svoje latinoameričku imovinu da bi prisilio brazilskog predsjednice Dilme Rousseff da napusti svoju poziciju.

Soros prezire Rousseffovu zbog nekoliko razloga, ali uglavnom zbog njegove predanosti BRIKS savezu Brazila, Rusije, Kine, Indije i Južne Afrike; Rousseffova se protivi privatizaciji poduzeća u državnom vlasništvu – industrija u kojoj Soros želi ulagati; i Rousseffova se suprotstavlja novim temama u brazilskim školama koje se koriste za promicanje homoseksualne stilova života. Glavni cilj Sorosa je izbaciti Rousseffovu i zamijeniti ju sa desničarem koji će povući Brazil iz BRIKS bloka.

#8. Još jedan lider iz bloka BRIKS koji je Sorosu stao na žulj je Jacob Zuma, predsjednik Južne Afrike. Soros ima cilj uništiti BRIKS na taj način što će pokušati povući Južnu Afriku i Brazil iz saveza, ostavljajući samo Kinu i Rusiju, kao članice nakon što Indija može biti uvjerena da je saveze mrtav. Zuma i njegov Afrički nacionalni kongres također je cilj Sorosevih planova zbog njihovog protivljenja izraelskoj politikci u Palestini i istospolnim brakovima. Soros podupire Stranku demokratskog saveza, koja prima mnogo financijske potpore od cionista iz Južne Afrike i židovske dominantne idustrije dijamanata.

#9. Tko god bio predsjednički kandidat SAD-a, Soros će ugurati svoj novac i potporu svojih nevladinih organizacija prema Hillary Clinton, inače njegovoj osobnoj prijateljici. Soros može se očekivati ​​da će financirati intenzivne oporbu i lažne ankete protiv predsjedničkog kandidata GOP-a.

#10. U raznim predsjedničkim izborima zakazanim za 2016., Sorosove snage će poduprijeti i financirati većinu anti-kršćanskih i pro-muslimanskih predsjedničkih kandidata: Srednjoafričkoj Republici; Antonio Vitorino, inače “Eurokrat” kojeg će probati kandidirati za predsjednika Portugala; pro-zapadni premijer Benina Lionel Zinsou za predsjednika Benin; voditelja hedge fondova Pedro Kuczynskog za predsjednika Perua; Juan Cohena za predsjednika Dominikanske Republike; sve kandidate su protiv Putina na ruskom izborima za Državna Duma; pro-Saakašvilijevskih kandidata u gruzijskim parlamentarnim izborima; pro-NATO stranaka; pro-EU stranke na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori; i pro-EU i pro-NATO stranke na rumunjskim parlamentarnim izborima.

Soros će raditi na porazu bolivijskog ustavnog amandmana koji će omogućiti predsjedniku Evo Moralesu se kandidira još jedan mandat. Oni će također raditi protiv reizbora Robert Ficoa, kao premijera Slovačke i izbora Samia Nkrumahe, kći Ganskog predsjednika Kwame Nkrumah kao predsjednika Gane. U Tanzanijskom ustavnom referendumu, soroseve snage će nastojati zaštititi sadašnji status quo sindikata i poraz bilo kojeg pokušaja Zanzibara na odcjepljenje.

Očito je da ima puno “posla” ove godine.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:NSP)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,