Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » ANALIZA 2015. GODINE: 29 Ameri─Źkih trendova i svjetskih doga─Ĺaja koji su preoblikovali povijest (mo┼że zavr┼íiti kolapsom ili gra─Ĺanskim ratom)

ANALIZA 2015. GODINE: 29 Ameri─Źkih trendova i svjetskih doga─Ĺaja koji su preoblikovali povijest (mo┼że zavr┼íiti kolapsom ili gra─Ĺanskim ratom)

novi-svjetski-poredak-piramidaAnalizirali smo ono ┼íto mislimo da su 29 najva┼żnijih trendova i doga─Ĺaje iz 2015. godine u Americi i svijetu, i koliko ─çe oni utjecati i u slijede─çoj 2016. godini

Analiza:

#1) Masovni ustanak protiv politi─Źkog establi┼ímenta (Donald Trump ja┼íe na valu).

#2) Sve ve─çi otpor kako GMO industrija ubrzava svoje djelovanje, Rusija zabranjuje GMO u poljoprivredi, ogromni lanci restorana kao npr. Chipotle uvode ne-GMO hranu, sve vi┼íe hrane se prodaje ozna─Źena kao ne-GMO.

#3) Sve ve─çe odbacivanje mainstream medija kao ljevi─Źarske agende koja se vi┼íe ne skriva od javnosti. Sve vi┼íe ljudi ne gleda CNN i ne ─Źita New York Times.

#4) Uspon alternativnih medija.

#5) Uspon netolerancije prema onima koji osu─Ĺuju muslimanske teroriste na sveu─Źili┼ítima, kao i nova klasa netolerantnih ljevi─Źara koji osu─Ĺuju svi ostale koji kritiziraju stvarne probleme.

#6) Sve o┼ítrija podjele izme─Ĺu politi─Źki lijevo i desno; sve vi┼íe se govori o gra─Ĺanskom ratu i secesiji. Znakovi da je sve na na putu za ozbiljne podjele i eventualno krvoproli─çe.

#7) Pove─çana svijest o kriznim glumcima i napadima pod “la┼żnom zastavom”; Amazon zabranjuje Knjigu o pucnjavi Sandy Hook da bi sprije─Źio javnost od ─Źak razmi┼ílja o mogu─çnosti da su masovne pucnjave ─Źesto namje┼ítene ili potpomognute s glumcima.

#8) GOP – mla─Ĺa od dvije politi─Źke stranke u Americi se stapa s demokratima kako bi postala dio Velike Vlade.

#9) Dr┼żavni ukupni dug urnebesno leti prema financijskom kolapsu. (Omnibus zakon i 20 trilijuna $ duga …)

#10) ISIS terorizam razoru┼żava Francusku, pokazuju─çi sveukupnu glupost otvorenih granica i razoru┼żava gra─Ĺane.

#11) Trgovina na brze staze (TPP) se gura, uni┼ítavaju─çi ameri─Źki suverenitet i stavlja globalisticke korporacije da budu zadu┼żene za trgovinu, intelektualno vlasni┼ítvo, pa ─Źak i radnu snagu.

#12) Svijest o posljedicama cjepiva se povećava kako sve više obitelji gube svoju djecu preko smrtonosnog cijepljenja.

#13) Javnost se budi kako cijene Velike Farmacije padaju sve ni┼że, zahvaljuju─çi Martin Shkreliu i Turing Pharmaceuticalsu.

#14) EPA – Agencija za za┼ítitu okoli┼ía razotkriva masivno zaga─Ĺenje rijeka, a zatim poku┼íava u┼íutkati strane koje su uklju─Źene (dok se u isto vrijeme naoru┼żava oru┼żjem i postaje “militarizirana” regulatorna agencija).

#15) Masovno guranje prava gay populacije, programiranje transrodnim temama preko medija, uklju─Źuju─çi kompanije Disney, Netflix i Amazon Prime; Vrhovni sud legalizira gay brak diljem zemlje.


#16) Uspon dr┼żavnog totalitarizma i policijske dr┼żave, sve vi┼íe gra─Ĺana se probudilo u spoznaji da sada oni ┼żive u policijskoj dr┼żavi. John W. Whitehead izdaje knjigu “Bojno polje Amerika.”

#17) Kolaps ameri─Źkih obrazovnih institucija u indoktrinacije centara koji podu─Źavaju viktimizaciju nego prije nego ekonomiju.

#18) Masovni ste─Źajevi industrije nafte dok Saudijci poku┼íavaju uni┼ítiti fracking i industriju nafte iz ┼íkriljca u Sjevernoj Americi. Dobro pratite cijenu nafte kako ponovo ska─Źu u sljede 1-3 godine, natrag na preko $ 150 po barelu.

#19) Prekretnica u kontroli naoru┼żanja dok sve vi┼íe Amerikanaca odbija zabranu oru┼żja u ime samoobrane. Obamin kontrola oru┼żja je pritisnuta od strane gra─Ĺana i ne uspijeva dobiti podr┼íku …

#20) Eskalacija ratnog poziranja izme─Ĺu SAD-a, Kine i Rusije.

#21) ISIS napada Ameriku uz pomo─ç Obame, terorizma na ameri─Źkom tlu; Obama otkrio kako teroristi spava─Źi poku┼íavaju napasti, zauzeti i uni┼ítiti Ameriku.

#22) Obama daje Iranu nuklearnu bombu. Samo je pitanje vremena prije nego što Iran pokušava napasti Izrael i destabilizirati Bliski istok.

#23) Policijska medicinska dr┼żava ubrzava obavezno cijepljenje u Kaliforniji, te priti┼í─çe gra─Ĺane da se sada ubrizgava ┼żiva u njihovu djecu u obliku cjepiva za gripu (Kalifornija suspendirala zabranu ┼żive u dje─Źjem cjepivu za gripu).

#24) Korporacije odbacile ameri─Źkih radnika te zaslu┼żne za masovno useljavanje radnika koji ─çe zamijeniti ameri─Źka radna mjesta s jeftinijim stranim radnicima. Hvala, Facebook i Disney!

#25) Doktor Oz pre┼żivljava zlonamjerni napada od strane GMO industrije koji su ga poku┼íali uni┼ítiti jer je podr┼żavao ozna─Źavanje GMO hrane. Umjesto toga, on ih razotkriva kao kr┼íitelje zakona i prevarante.

#26) Statinsk lijekovi su se pokazali kao medicinska prijevara; ubrzava starenje i poništava imunološki odgovor na cjepivo.

#27) Val smrti me─Ĺu lije─Źnicima alternativne medicine postavlja pitanja oko namjernih atentata ili zlonamjerno istrebljenje holisti─Źkih lije─Źnika.

#28) “Lights Out” knjiga Ted Koppel – rizik od EMP ili cyber napada dolazi u javnost; Ted Koppel razotkriva ukupnu vladinu nesposobnost i ┼íokantan nedostatak pripravnosti.

#29) Rekordna prodaja oru┼żja kako se Amerikanci poku┼íavaju naoru┼żati protiv opresivne vlade i poku┼íaja oduzimanja oru┼żja. Patriotski Amerikanci se doslovno naoru┼żavaju u o─Źekivanju revolucije ili gra─Ĺanskog rata.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,