Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, GLOBALNA KRIZA » ANALIZA 2015. GODINE: 29 Američkih trendova i svjetskih događaja koji su preoblikovali povijest (može završiti kolapsom ili građanskim ratom)

ANALIZA 2015. GODINE: 29 Američkih trendova i svjetskih događaja koji su preoblikovali povijest (može završiti kolapsom ili građanskim ratom)

novi-svjetski-poredak-piramidaAnalizirali smo ono što mislimo da su 29 najvažnijih trendova i događaje iz 2015. godine u Americi i svijetu, i koliko će oni utjecati i u slijedećoj 2016. godini

Analiza:

#1) Masovni ustanak protiv političkog establišmenta (Donald Trump jaše na valu).

#2) Sve veći otpor kako GMO industrija ubrzava svoje djelovanje, Rusija zabranjuje GMO u poljoprivredi, ogromni lanci restorana kao npr. Chipotle uvode ne-GMO hranu, sve više hrane se prodaje označena kao ne-GMO.

#3) Sve veće odbacivanje mainstream medija kao ljevičarske agende koja se više ne skriva od javnosti. Sve više ljudi ne gleda CNN i ne čita New York Times.

#4) Uspon alternativnih medija.

#5) Uspon netolerancije prema onima koji osuđuju muslimanske teroriste na sveučilištima, kao i nova klasa netolerantnih ljevičara koji osuđuju svi ostale koji kritiziraju stvarne probleme.

#6) Sve oštrija podjele između politički lijevo i desno; sve više se govori o građanskom ratu i secesiji. Znakovi da je sve na na putu za ozbiljne podjele i eventualno krvoproliće.

#7) Povećana svijest o kriznim glumcima i napadima pod “lažnom zastavom”; Amazon zabranjuje Knjigu o pucnjavi Sandy Hook da bi spriječio javnost od čak razmišlja o mogućnosti da su masovne pucnjave često namještene ili potpomognute s glumcima.

#8) GOP – mlađa od dvije političke stranke u Americi se stapa s demokratima kako bi postala dio Velike Vlade.

#9) Državni ukupni dug urnebesno leti prema financijskom kolapsu. (Omnibus zakon i 20 trilijuna $ duga …)

#10) ISIS terorizam razoružava Francusku, pokazujući sveukupnu glupost otvorenih granica i razoružava građane.

#11) Trgovina na brze staze (TPP) se gura, uništavajući američki suverenitet i stavlja globalisticke korporacije da budu zadužene za trgovinu, intelektualno vlasništvo, pa čak i radnu snagu.

#12) Svijest o posljedicama cjepiva se povećava kako sve više obitelji gube svoju djecu preko smrtonosnog cijepljenja.

#13) Javnost se budi kako cijene Velike Farmacije padaju sve niže, zahvaljujući Martin Shkreliu i Turing Pharmaceuticalsu.

#14) EPA – Agencija za zaštitu okoliša razotkriva masivno zagađenje rijeka, a zatim pokušava ušutkati strane koje su uključene (dok se u isto vrijeme naoružava oružjem i postaje “militarizirana” regulatorna agencija).

#15) Masovno guranje prava gay populacije, programiranje transrodnim temama preko medija, uključujući kompanije Disney, Netflix i Amazon Prime; Vrhovni sud legalizira gay brak diljem zemlje.

#16) Uspon državnog totalitarizma i policijske države, sve više građana se probudilo u spoznaji da sada oni žive u policijskoj državi. John W. Whitehead izdaje knjigu “Bojno polje Amerika.”

#17) Kolaps američkih obrazovnih institucija u indoktrinacije centara koji podučavaju viktimizaciju nego prije nego ekonomiju.

#18) Masovni stečajevi industrije nafte dok Saudijci pokušavaju uništiti fracking i industriju nafte iz škriljca u Sjevernoj Americi. Dobro pratite cijenu nafte kako ponovo skaču u sljede 1-3 godine, natrag na preko $ 150 po barelu.

#19) Prekretnica u kontroli naoružanja dok sve više Amerikanaca odbija zabranu oružja u ime samoobrane. Obamin kontrola oružja je pritisnuta od strane građana i ne uspijeva dobiti podršku …

#20) Eskalacija ratnog poziranja između SAD-a, Kine i Rusije.

#21) ISIS napada Ameriku uz pomoć Obame, terorizma na američkom tlu; Obama otkrio kako teroristi spavači pokušavaju napasti, zauzeti i uništiti Ameriku.

#22) Obama daje Iranu nuklearnu bombu. Samo je pitanje vremena prije nego što Iran pokušava napasti Izrael i destabilizirati Bliski istok.

#23) Policijska medicinska država ubrzava obavezno cijepljenje u Kaliforniji, te pritišće građane da se sada ubrizgava živa u njihovu djecu u obliku cjepiva za gripu (Kalifornija suspendirala zabranu žive u dječjem cjepivu za gripu).

#24) Korporacije odbacile američkih radnika te zaslužne za masovno useljavanje radnika koji će zamijeniti američka radna mjesta s jeftinijim stranim radnicima. Hvala, Facebook i Disney!

#25) Doktor Oz preživljava zlonamjerni napada od strane GMO industrije koji su ga pokušali uništiti jer je podržavao označavanje GMO hrane. Umjesto toga, on ih razotkriva kao kršitelje zakona i prevarante.

#26) Statinsk lijekovi su se pokazali kao medicinska prijevara; ubrzava starenje i poništava imunološki odgovor na cjepivo.

#27) Val smrti među liječnicima alternativne medicine postavlja pitanja oko namjernih atentata ili zlonamjerno istrebljenje holističkih liječnika.

#28) “Lights Out” knjiga Ted Koppel – rizik od EMP ili cyber napada dolazi u javnost; Ted Koppel razotkriva ukupnu vladinu nesposobnost i šokantan nedostatak pripravnosti.

#29) Rekordna prodaja oružja kako se Amerikanci pokušavaju naoružati protiv opresivne vlade i pokušaja oduzimanja oružja. Patriotski Amerikanci se doslovno naoružavaju u očekivanju revolucije ili građanskog rata.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: Featured, GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,