Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, Novi Svjetski Poredak » IRANSKI VRHOVNI VOĐA: Novi svjetski poredak će biti razotkriven i uništen u 2016. godini

IRANSKI VRHOVNI VOĐA: Novi svjetski poredak će biti razotkriven i uništen u 2016. godini

Ali-Khamenei-PutinIranski vrhovni vođa Ali Khamenei je rekao da je uvjeren da će planovi za Novi svjetski poredak biti uništeni slijedeće godine

Vrhovni vođa se pojavio na iranskoj državnoj televiziji IRIB za vikend i rekao da Amerika i njezini saveznici prave posljednje očajničke napore za uspostavu jedinstvene svjetske vlasti, jedinstvene banke i jedinstvene vojske.

“Amerika se sada bori kao divlja životinja da ostvari svoj cilj. Ona zajedno sa svojim saveznicima želi dominirati i pokoriti svijet”, objasnio je on.

“Međutim, svijet se budi pred strahotama velikog Novog svjetskog poretka i igra se razotkriva. Slijedeće 2016. godina će biti godina u kojoj će Iran i Rusija osujetiti planove elite i okončati njihovu opaku igru.​”, naveo je on.

Njegovi komentari su došli samo par dana nakon što se ruski predsjednik Putin zakleo da će uništiti Illuminate u 2016. godini.
 
(yournewswire.com//uredio:nsp)

Filed under: Featured, Novi Svjetski Poredak · Tags: , , , , , , , , ,