Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » VIDEO: KANADSKA DJECA PJEVAJU PJESMU KOJA SLAVI MUHAMEDA! PREMIJER ODOBRIO NA TWEETERU

VIDEO: KANADSKA DJECA PJEVAJU PJESMU KOJA SLAVI MUHAMEDA! PREMIJER ODOBRIO NA TWEETERU

zbor-muhamed-pjesmaVećina djece u zboru ne zna što pjeva, iako svaki treći od njih ide u kršćansku crkvu svaki dan. Pjesma je inspirirana Muhamedovim povratkom u Medinu, nakon što je prisiljavao kršćane da se preobrate na islam

Religije u Kanadi (prema popisu iz 2001): kršćanstvo 77.0%, ateisti 16.2%, islam 2%. (wiki)

Video prikazuje kanadski dječji zbor koji pjeva pjesmu koja slavi Muhammedov dolazak u Medinu, nakon što je prisilno kršćane preobraćivao na islam pod prijetnjom smrću, prenosi Infowars.

Video spot je objavljen na YouTubeu, dan nakon što su premijer Kanade Justin Trudeau i ontarijski premier Kathleen Wynne osobno pozdravili i ugostili 163 sirijska imigranta u zemlji. Video ima više od 11.000 “palaca gore” i više od 1,2 milijuna pregleda, iako su komentari bili onemogućeni, vjerojatno radi cenzure kritika.

“Video pod nazivom “Dobrodošli u Kanadu sirijske izbjeglice” pokazuje zbor koji pjeva jednu od najstarijih pjesama u islamskoj kulturi pod nazivom “Tala ‘Al-Badru’ Alayna” koju je pjevao muslimanski prorok Muhamed po dolasku u Medinu nakon završene Bitke kod Tabouka”, izvještava Speisa.

U stvarnosti, kompozicija je izvorni rad kanadskog skladatelja i glazbenika Laure Hawley, ali doista je pod utjecajem “Tala ‘al-Badru’ Alayna” i portal Ottawa Citizen je izvjestio “da je skladba završava pod utjecajem tradicionalnog muslimanskog poziva na molitvu pomiješanog sa Tala ‘Al-Badru’ Alayna.”

Hawley je također negirao da je tema bila u smislu “dobrodošlice imigrantima”, ali je premijer Kanade, Justin Trudeau tweetao svoj status koji se slaže sa pjesmom.

Ponovimo povijest

‘Bitka Tabouk’ bio vojna ekspedicija ili “džihad” do današnje sjeverozapadne Saudijske Arabije pod vodstvom Muhammeda s namjerom da se bori protiv Bizantske vojske, koja je nestala kada je Muhammed stigao sa svojom 30.000 vojnika jakom silom.

Kuran koji se odnosi na borbu, pozivom muslimana da se bore i ubijaju nevjernike dok ne “platite Jizyu, budu poslušni, i osjećali se poniženi.” Jizya je porez sakaćenja nemuslimana koji se trenutno nameće kršćanima na Bliskom istoku od strane ISIS-a pod prijetnjom ovrhe i uzimanje žene kao seksualne robinje.

Nakon što je Muhammed i njegova vojska stigla u Tabouk “židovska i kršćanska plemena u području gdje je Muhamed prošao, prešla su na islam”, a Muhammed je također uputio pismo kršćanskom Knezu Ayla/Aliah prijeteći mu da će ga preobratiti u islam, i da će platiti Jizya-u, ili biti ubijen.

U sažetku; djeca su u osnovi pjevala pjesmu koja slavi potčinjavanje i “pokornost” kršćana na islam nakon što su stotine tisuća muslimana migrirali i preuzeli veliki dio teritorija.

S obzirom na tu povijest, možda bi bilo manje provokativno da jednostavno neka djeca pjevaju “Allahu Akbar” umjesto ove skladbe.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,