Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PLAN ELITE USPIO? Islamofobija u Americi sve opasnija

PLAN ELITE USPIO? Islamofobija u Americi sve opasnija

islam-fobija-grafit-zgradaNakon terorističkih napada u Parizu i u Kaliforniji sve su češći slučajevi napada na muslimane. Islamski vjernici koji žive u Americi strahuju da bi zločini zasnovani na religioznoj mržnji mogli postati uobičajena pojava

Sarker Hex je vlasnik trgovine u SAD 16 godina. Nedavno su ga prvi put napali zbog religioznih uvjerenja.

“Udario me i pao sam. Uzviknuo sam: U čemu je problem. On je rekao da ubija muslimane. Kada sam to čuo, odmah sam poletio ka telefonu. Pitao sam se što se događa, tražio pomoć, ali nažalost nitko nije došao”, priča Hex.

Incident se dogodio, kaže vlasnik trgovine, usred bijela dana, oko jedan poslije podne.

Napadač ga je tukao nekoliko minuta, sve dok se nije umiješao jedan od kupaca koji je ušao u trgovinu. Policija je utvrdila da je napadač pedesetpetogodišnji žitelj Floride.

Prema riječima Heka, neposredno prije napada on je čitao u novinama o terorističkom napadu radikalnih islamista u Kaliforniji.

“Muslimani nisu teroristi. Ekstremist može biti bilo koji čovjek, ali ja ne poznajem nijednog muslimana koji ispovijeda radikalni islam. Nijedna religija ne uči da treba ubijati ljude i činiti slične zločine. Muslimani su mirni ljudi”, govori Hex.

Sarker Hex nije jedini. Nakon nedavnih napada u Parizu i Kaliforniji sve su češći napadi na muslimane.

U Kaliforniji je 6. prosinca slučajna prolaznica napala muškarca koji se molio u parku. Udarila ga je nazvavši ga teroristom, a potom je prolila na njega kavu.

Ovih dana u Pennsylvaniji netko je ostavio svinjsku glavu na ulazu u džamiju.

Prije toga su učenici jedne njujorške škole napali djevojku muslimanku, nazvavši je pripadnicom Daesu-a (takozvana Islamska država).

Prema riječima Sarker Haxa, njega ne brinu modrice, nego strah da će zločini zasnovani na vjerskoj mržnji postati uobičajena pojava u SAD.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(sputniknews.com,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , , , , ,