Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » STOTINE “IZBJEGLICA” UHVAĆENO SA SLIKAMA ISIS ZASTAVE I ODSJEČENIH GLAVA NA SVOJIM TELEFONIMA

STOTINE “IZBJEGLICA” UHVAĆENO SA SLIKAMA ISIS ZASTAVE I ODSJEČENIH GLAVA NA SVOJIM TELEFONIMA

imigranti-mobilni-telefonPolicija podiže stanje pripravnosti u svezi tražitelja azila koji ulaze Norvešku

Vlasti su otkrile slike ISIS-ovih zastava i odsječenih glava na mobitelima stotina azilanata koji ilegalno prelaze u Norvešku, ističući zabrinutost da teroristi iskorištavaju migrantsku krizu da bi infiltrirali džihadiste u Europu.

Nettavisenovo izvješće govori da “eksplozija” izbjeglica koje prelaze u zemlji u posljednjih nekoliko mjeseci bi značilo da policijska služba za imigraciju (PU) mora registrirati migranata vrlo brzo, izvještava Infowars.

Prema izvješću, nakon pretraživanja prtljage i mobitela koji pripadaju migranatima, policija je prijavila “stotine” primjera “fotografija i videa na kojima su pogubljenja i brutalna kažnjavanja, kao i slike ljudi koji drže odsječene glave ili ruke.”

Vlast je također otkrila brojne primjere ISIS-ovih zastava i simbole koji pripadaju drugim terorističkim organizacijama.

Erik Haugland, šef norveškog programa azila, rekao je da su slike mogu biti na telefonima iz nevinih razloga, ali da su neki pojedinci vjerojatno skinuli fotografije jer su podržali ili su povezani sa terorističkim skupinama.

Ilustrirajući zabrinutost mnogih da su neki od “izbjeglica” koji dolaze na zapad imaju veze s džihadistima, nedavna anketa je utvrdila da zapanjujućih 21 % posto Sirijaca podržava ISIS.

Ranije ovog mjeseca, nedavno otkriven ISIS-ov manifest je otkrio kako teroristička organizacija planira iskorištavati program izbjeglica da bi infiltrirali džihadiste u Europu i postavili radikalizirana muslimanskih geta u većim gradovima.

Najmanje tri osobe koje se predstavljaju kao “izbjeglice”, sada su povezane sa masakrom 13. studenoga u Parizu, uključujući i mozak operacije, Abdelhamid Abaaoud, koji je drsko otkrio kako je iskorištavao migrantski “crveni tepih” za pariško krvoproliće.

Ranije ovog mjeseca, 18-godišnji tražitelj azila je također uhićen u Nizozemskoj nakon što je navodno rekao drugim izbjeglicama kako se borio zajedno s Al-Qaidom i ISIS-om u Siriji.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,