Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » GLOBALNA KRIZA » STOTINE “IZBJEGLICA” UHVA─ćENO SA SLIKAMA ISIS ZASTAVE I ODSJE─îENIH GLAVA NA SVOJIM TELEFONIMA

STOTINE “IZBJEGLICA” UHVA─ćENO SA SLIKAMA ISIS ZASTAVE I ODSJE─îENIH GLAVA NA SVOJIM TELEFONIMA

imigranti-mobilni-telefonPolicija podi┼że stanje pripravnosti u svezi tra┼żitelja azila koji ulaze Norve┼íku

Vlasti su otkrile slike ISIS-ovih zastava i odsje─Źenih glava na mobitelima stotina azilanata koji ilegalno prelaze u Norve┼íku, isti─Źu─çi zabrinutost da teroristi iskori┼ítavaju migrantsku krizu da bi infiltrirali d┼żihadiste u Europu.

Nettavisenovo izvje┼í─çe govori da “eksplozija” izbjeglica koje prelaze u zemlji u posljednjih nekoliko mjeseci bi zna─Źilo da policijska slu┼żba za imigraciju (PU) mora registrirati migranata vrlo brzo, izvje┼ítava Infowars.

Prema izvje┼í─çu, nakon pretra┼żivanja prtljage i mobitela koji pripadaju migranatima, policija je prijavila “stotine” primjera “fotografija i videa na kojima su pogubljenja i brutalna ka┼żnjavanja, kao i slike ljudi koji dr┼że odsje─Źene glave ili ruke.”

Vlast je tako─Ĺer otkrila brojne primjere ISIS-ovih zastava i simbole koji pripadaju drugim teroristi─Źkim organizacijama.

Erik Haugland, ┼íef norve┼íkog programa azila, rekao je da su slike mogu biti na telefonima iz nevinih razloga, ali da su neki pojedinci vjerojatno skinuli fotografije jer su podr┼żali ili su povezani sa teroristi─Źkim skupinama.

Ilustriraju─çi zabrinutost mnogih da su neki od “izbjeglica” koji dolaze na zapad imaju veze s d┼żihadistima, nedavna anketa je utvrdila da zapanjuju─çih 21 % posto Sirijaca podr┼żava ISIS.

Ranije ovog mjeseca, nedavno otkriven ISIS-ov manifest je otkrio kako teroristi─Źka organizacija planira iskori┼ítavati program izbjeglica da bi infiltrirali d┼żihadiste u Europu i postavili radikalizirana muslimanskih geta u ve─çim gradovima.

Najmanje tri osobe koje se predstavljaju kao “izbjeglice”, sada su povezane sa masakrom 13. studenoga u Parizu, uklju─Źuju─çi i mozak operacije, Abdelhamid Abaaoud, koji je drsko otkrio kako je iskori┼ítavao migrantski “crveni tepih” za pari┼íko krvoproli─çe.

Ranije ovog mjeseca, 18-godi┼ínji tra┼żitelj azila je tako─Ĺer uhi─çen u Nizozemskoj nakon ┼íto je navodno rekao drugim izbjeglicama kako se borio zajedno s Al-Qaidom i ISIS-om u Siriji.
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: GLOBALNA KRIZA · Tags: , , , , , , , , , , , , , ,