Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Uncategorized » Drogiranje male djece postaje unosan posao za Veliku Pharmu s više od milijun djece mlađe od 5 koja već ima oštećen mozak

Drogiranje male djece postaje unosan posao za Veliku Pharmu s više od milijun djece mlađe od 5 koja već ima oštećen mozak

lijekovi-djecaMala djeca već od 18 mjeseci starosti se tretiraju kao pokusni štakori, nadrogirani s nekim od najgorih lijekova koji oštećuju mozak

To su vrste lijekova koje uzrokuju divlje deluzije, agresivne impulse, nepredvidivo ponašanje, ili u nekim slučajevima, mogu izazvati nasilje i suicidalne misli.

Zašto roditelji, liječnici, psiholozi i neurolozi i dalje zanemaruju ove grozne nuspojave?

Uzmimo primjer, 5 mjeseci starog Andrew Riosa, novorođenče, koji je počeo dobivati napadaje (što je česta nuspojava cjepiva, usput rečeno).

Kad je Andrew navršio 18 mjeseci, neurolog je stavio dijete na lijekove za epilepsiju naziva felbamat, koji je odmah uzrokovao nasilničko ponašanje u dijete, piše Naturalnews.

Kao dječak, život mu je bio rastrgan kroz medicinski sustav, a neurolog je ponovno intervenirao i prepisao Risperdal, eksperimentalni lijek koji se koristi u odraslih osoba s bipolarnim poremećajem i dijagnozom shizofrenije.

Lijek je izazvao kod dječaka nasilnu i obmanjujuću nesanicu. Ukoliko bi zaspao, često se budio iz sna vrišteći, i interaktivno na sumanutim način pričao sa predmetima koji nisu bili prisutni u prostoriji.

‘Sve je postalo još gore “

“Sve je postalo još gore”, rekla je dječakova majka, kako se mališanovo čudno ponašanje nije poboljšavalo kroz razdoblje od četiri mjeseca, koliko je bio već na lijekovima.

No, bilo je nalik na ovo “Uzmi ovo, nije to velika stvar, kao da su Tic Tac bomboni”, rekao je otac dječaka Genesis Rios.

“On je samo dijete.”

Ovo je noćna mora koja se javlja kod milijuna djece danas žive u SAD-u, kao i oni pate u rukama prijekog i ludog medicinskog sustava izgrađenog na principu liječenja i guranja tableta u svakoga.

Lijekovi za psihu koji se crpe iz tih farmaceutskih tvrtki su najmoćnija sila koja pogoršava psihičke probleme u svijetu, oni su zapravo uzrokuje duševnu krizu zdravlja u SAD-u, izvlačenjem bespomoćne djece od stvarnosti, prisiljavajući njihov mozak da se prilagodi kemijski induciranim promjenama koje su nenamještene i očito destruktivne (na kratki i dugi rok).

Ove tablete doslovno mijenjaju strukturu i kemijski sastav dječjih mozgova, u vrijeme kada su oni najviše krhki i u razvoju.

Ove tablete su pritisak na djecu koja su na milost i nemilost svojih roditelja i pod kontrolom liječnika.

Ove tablete koje uzrokuju psihološki ovisne nuspojave, nikad nisu ni bile potrebne, na prvom mjestu. Kako su ti kemijski preparati uopće prihvaćaju kao “lijek” u naše vrijeme?

Prema nacionlnoj bazi podataka IMS Health Vector za 2013. godinu, milijuni djeca do pet godina su prisiljeni na ove lijekove, koji zauvijek mijenjaju kemiju njihovih umova i tijela na način koji medicinski stručnjaci ne razumiju.

Jedina stvar što medicinski stručnjaci razumiju, je kako zadržati što viši nivo guranja novih tebleta na bilo kakav zdravstveni problem.

Ovakav scenarij je toliko uvredljiv, tako opak. … Ti scenariji su sada uobičajeni

IMS Health baza podataka izvještava da psihotični lijekovi poput Risperdala i Seroquela su propisani kod gotovo 20.000 djece mlađe do dvije godine.

Stope rasta uporabe tih lijekova su prebrze. Naime, stopa po kojoj su ovi lijekovi propisani kod male djece je skočila više od 50 posto u samo jednoj godini!

Stručnjaci kažu da se ovi lijekovi se koriste za ublažavanje izljeva ljutnje, ili pokušaj da se preokrene inhibirano, neverbalno ili tromo ponašanje kod djece.

“Mislim da se jednostavno ne može napraviti ni približna dijagnoza ove vrste poremećaja u djece te dobi”, rekao je dr Ed Tronick, profesor razvoja mozga i znanosti mozga na Sveučilištu Massachusetts Boston.

“Postoji vrlo uski rasponu od onoga što ljudi misle da prototip dijeteta treba izgledati. Odstupanja koja dovode da roditelji traže intervencije poput ove. Mislim da je to ludo.”

IMS Health izvješće nam govori da 274,804 američke djece mlađa od jedne godine stavljeni na psihotične lijekove poput Prozaca i Zolofta!

Za svu malu djecu manju od pet godina, više od 1 milijun njih je sada na lijekovima koji otećuju mozak. Ukupno, 8,389,034 djece do 17. godine je pod tim psihijatrijskim lijekovima, a stopa rasta se ubrzava. …

Kako se mozak u razvoju mijenja i oblikuje na način koji još ne razumije, i kako nasilne nuspojave lijekova zauzimaju svoje mjesto u američkoj kulturi, kakva budućnost čeka svako ovo dijete?

Ako ćemo promotriti ovu situaciju ozbiljnije, a na kraju ćemo vidjeti vezu između tih psihičkih lijekova, njihovih kemijskih nuspojava i ulogu u svim masovnim pucnjavama u Americi koja se događaju?

Zašto dopuštamo velikim farmaceutskim kompanijama da žrtvuju vašu djecu na barbarski način? Postavlja se pitanje, da li je Velika Pharma zapravo indirektni čimbenik masovnih pucnjava?
 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: Uncategorized · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,