Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, KLIMA » Globalno zatopljenje je prijevara, a globalisticka znanost je laž projektirana da kontrolira čovječanstvo, a ne da ga spasi!

Globalno zatopljenje je prijevara, a globalisticka znanost je laž projektirana da kontrolira čovječanstvo, a ne da ga spasi!

globalno-zgrijavanje-lazGlobalno zatopljenje koje proguravaju globalne vlade je znanstvena prijevara

Satelitski podaci navodno pokazuju zagrijavajući “trend” u posljednjih sto godina koji je lažno izmijenjen da bi pokazao trend zatopljenja koje uopće ne postoji.

Ono što podaci doista pokazuju je očiti trend hlađenja tijekom posljednjih stotinu godina (slika). No, budući da taj trend hlađenja ne odgovara globalistickoj Agendi porobljavanje stanovništva pod sustavom apsolutne kontrole ponašanja, podaci su morali biti promijenjen kako bi odgovarali vladinoj priču o globalnom zatopljenju / klimatskim promjenama.

Nekad smo ležerno vjerovali u priču globalnog zatopljenja, ali kad smo bacili pogled izbliza na podatke i motivacija onih koji guraju program globalnog zatopljenja, postalo je očito da je globalno zatopljenje masivna znanstvena prijevara počinjena iz političkih razloga.

Sustavna prijevaru i obmanu provode brutalno plaćeni “alarmisti klimatskih promjena” u nastojanju da se porobi cijelo čovječanstvo stavi pod globalisticku regulatornu kontrolu koja će diktirati sve ljudske aktivnosti (uključujući disanje)

globalno-zagrijavanje-zavjeraRazmislite malo o ovim stvarima prije nego pogledate donji video:

• posve lažna pretpostavka da bilo koja vlada želi “pomoći ljudima” ili “spasiti planet.” Povijest pokazuje da vlade postoje samo da bi proširili svoju vlast, uništavajući slobodu u tom procesu.
• lažna medijska naracija i zašto su mainstream mediji ništa više nego lutka totalitarne vlasti.
• Zašto vlade i dalje potpuno šuti o stvarnim prijetnjama čovječanstvu kao što je zračenje iz Fukushime, živa u cjepivima, fluorid u vodi, GMO uzgoj hrane i ukupne medicinske prijevare toksičnih lijekova, kao što su statinski lijekovi.
• Zašto je CO2 dar na planeti koji može stvoriti obilje hrane.
• Kako vlada uništiava karijere znanstvenika koji se nisu spremni produžiti prijevari globalnog zatopljenja.
• Na koje načine je “znanost” globalnog zatopljenja  ogledalo eugenike znanost Adolfa Hitlera iz 1930-ih.
• Kako se podaci satelitske temperature Zemlje sustavno lažiraju da bi stvorili iluziju globalnog zatopljenja, ukoliko ono ne postoji.
• Kako je “znanost” sada gotovo univerzalno oštećena od strane korporacija i vlada, te je napustila sama načela prave znanosti.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: Featured, KLIMA · Tags: , , , , , , , ,