Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » PRAVA AGENDA (PLAN) KOJA SE SKRIVA IZA KLIMATSKOG SUMMITA U PARIZU: Predvi─Ĺanja UN-a, NASA-e i znanstvanika bila namjerno kriva u zadnjih 20 godina

PRAVA AGENDA (PLAN) KOJA SE SKRIVA IZA KLIMATSKOG SUMMITA U PARIZU: Predvi─Ĺanja UN-a, NASA-e i znanstvanika bila namjerno kriva u zadnjih 20 godina

priz-klima-summitKlimatske promjene je totalno sranje. Svaki od tih klimatskih konferencija je totalnI gubitak vremena

Znanstvenici su globalnog zatopljenja dokazali spektakularno krivo po ne znamo koji put. Pa zašto bi im sada vjerovali?

Globalni lideri su se okupili u parizu da bi “spasili svijet”! Zamislite koliko to glupo zvu─Źi, s obzirom da ti isti lideri ratuju jedni protiv drugih i ne mogu prona─çi mir, ali oni ─çe ipak “spasiti svijet”.

Oni su se okupili da bi najve─çoj prijetnji ikada, klimatskim promjenama uzrokovanim ljudskim djelovanjem, stali na kraj.

No zna se da je to totalno sranje, jer ne znamo po koji put je dokazano da ─Źovjekova aktivnost ne utje─Źe na zagrijavanje planeta.

Ujedinjeni narodip poku┼íavaju sakupiti zemlje u jedan savez kojeg ─çe nadgledati regulatorno tijelo, i smanjiti temperaturu Zemlje za 2 stupnja celzijusa. Zamislite koliko to glupo zvu─Źi.

I to ─çe se sve temeljiti na podpla─çenim znanstvenicima koji po ne znamo koji put pozivaju na svoje izmi┼íljene i la┼żirane rezultate istra┼żivanja, varaju─çi sve koji ─çe misliti da je globalno zagrijavanje stvarno, dok stvarne brojke pokazuju da realno nema nikakvog globalnog zagrijavanja od vremena kasnih 1990-tih godina.

To zna─Źi da svaka od tih globalnih konferencija je besmislena i ona je ─Źisto bacanje novca i vremena.

Kao rezutat koji dokazuje po ne znamo koji put da je globalno zagrijavanje totalno krivo, 2007. i 2009. godine znanstvenici su najavili da ─çe Arktik imati ljeta bez imalo leda do 2013. godine.

Do ljeta 2015. godine, pokazalo se da je led na Arktiku najdeblji u poslijednjih 10 godina, te da ─çe debljina leda na Arktiku dosegnuti maksimum 2040. godine. ─îak je i NASA sada priznala da se polarne kape sada uop─çe ne tope kako je apokalipti─Źno najavljeno.


U 2005. UN je predvidio da ─çe biti 50 miliona klimatskih emigranata do 2010. godine. Kada se ovakva predvi─Ĺanja ne obistine, UN svakodnevno poku┼íava obrisati dokaze.

2003. godine Pentagon je objavio izvje┼ítaj koji predvi─Ĺa da ─çe do 2013. klimatske promjene urokovati poplave i poplaviti Kaliforniju, a veliki dijelovi Nizozemske ─çe biti pod vodom.

Klimatski znanstvenici su najavili 2000. godine da ─çe u Londonu uskoro prestati padati snijeg, i naravno 2009. godine u Londonu je pao snijeg kakav nije padao desetlje─çima, a 2010. Velika Britanija je imala najhladniju zimu ikada, od kada su po─Źela mjerenja.

STVARNA AGENDA (plan) KONFERENCIJE

Stvarni plan koji se krije iza UN-a i ove konferencije je zaustaviti zemlje u razvoju da postanu preosperitetne i razvijene, na taj na─Źin da ih se stavi u plan unipolarnog svijeta, plan koji ─çe im “narediti” da smanje emisiju CO2 i time im onemogu─çiti razvoj industrije i BDP-a.

Kapitalizam po─Źiva na visokoj emisiji CO2 i zaga─Ĺivanju atmosfere.

Kapitalizam je podigao mnoge zemlje iz siroma┼ítva, poput Indije i Kine, ali one su me─Ĺu najzga─Ĺenijim zemljama u svijetu.

Kontrola emisije CO2 ─çe biti jedan od na─Źina provo─Ĺenja neoimperijalizma. Sve se ovdje vrti oko mo─çi, ne postoji nikakav plan o spa┼íavanju Majke Zemlje.

Ostatak pogledajte u ovom videozapisu koji otkriva prave namjere koje stoje iza klimatskog summita u Parizu:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,