Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA » PRAVA AGENDA (PLAN) KOJA SE SKRIVA IZA KLIMATSKOG SUMMITA U PARIZU: Predviđanja UN-a, NASA-e i znanstvanika bila namjerno kriva u zadnjih 20 godina

PRAVA AGENDA (PLAN) KOJA SE SKRIVA IZA KLIMATSKOG SUMMITA U PARIZU: Predviđanja UN-a, NASA-e i znanstvanika bila namjerno kriva u zadnjih 20 godina

priz-klima-summitKlimatske promjene je totalno sranje. Svaki od tih klimatskih konferencija je totalnI gubitak vremena

Znanstvenici su globalnog zatopljenja dokazali spektakularno krivo po ne znamo koji put. Pa zašto bi im sada vjerovali?

Globalni lideri su se okupili u parizu da bi “spasili svijet”! Zamislite koliko to glupo zvuči, s obzirom da ti isti lideri ratuju jedni protiv drugih i ne mogu pronaći mir, ali oni će ipak “spasiti svijet”.

Oni su se okupili da bi najvećoj prijetnji ikada, klimatskim promjenama uzrokovanim ljudskim djelovanjem, stali na kraj.

No zna se da je to totalno sranje, jer ne znamo po koji put je dokazano da čovjekova aktivnost ne utječe na zagrijavanje planeta.

Ujedinjeni narodip pokušavaju sakupiti zemlje u jedan savez kojeg će nadgledati regulatorno tijelo, i smanjiti temperaturu Zemlje za 2 stupnja celzijusa. Zamislite koliko to glupo zvuči.

I to će se sve temeljiti na podplaćenim znanstvenicima koji po ne znamo koji put pozivaju na svoje izmišljene i lažirane rezultate istraživanja, varajući sve koji će misliti da je globalno zagrijavanje stvarno, dok stvarne brojke pokazuju da realno nema nikakvog globalnog zagrijavanja od vremena kasnih 1990-tih godina.

To znači da svaka od tih globalnih konferencija je besmislena i ona je čisto bacanje novca i vremena.

Kao rezutat koji dokazuje po ne znamo koji put da je globalno zagrijavanje totalno krivo, 2007. i 2009. godine znanstvenici su najavili da će Arktik imati ljeta bez imalo leda do 2013. godine.

Do ljeta 2015. godine, pokazalo se da je led na Arktiku najdeblji u poslijednjih 10 godina, te da će debljina leda na Arktiku dosegnuti maksimum 2040. godine. Čak je i NASA sada priznala da se polarne kape sada uopće ne tope kako je apokaliptično najavljeno.

U 2005. UN je predvidio da će biti 50 miliona klimatskih emigranata do 2010. godine. Kada se ovakva predviđanja ne obistine, UN svakodnevno pokušava obrisati dokaze.

2003. godine Pentagon je objavio izvještaj koji predviđa da će do 2013. klimatske promjene urokovati poplave i poplaviti Kaliforniju, a veliki dijelovi Nizozemske će biti pod vodom.

Klimatski znanstvenici su najavili 2000. godine da će u Londonu uskoro prestati padati snijeg, i naravno 2009. godine u Londonu je pao snijeg kakav nije padao desetljećima, a 2010. Velika Britanija je imala najhladniju zimu ikada, od kada su počela mjerenja.

STVARNA AGENDA (plan) KONFERENCIJE

Stvarni plan koji se krije iza UN-a i ove konferencije je zaustaviti zemlje u razvoju da postanu preosperitetne i razvijene, na taj način da ih se stavi u plan unipolarnog svijeta, plan koji će im “narediti” da smanje emisiju CO2 i time im onemogućiti razvoj industrije i BDP-a.

Kapitalizam počiva na visokoj emisiji CO2 i zagađivanju atmosfere.

Kapitalizam je podigao mnoge zemlje iz siromaštva, poput Indije i Kine, ali one su među najzgađenijim zemljama u svijetu.

Kontrola emisije CO2 će biti jedan od načina provođenja neoimperijalizma. Sve se ovdje vrti oko moći, ne postoji nikakav plan o spašavanju Majke Zemlje.

Ostatak pogledajte u ovom videozapisu koji otkriva prave namjere koje stoje iza klimatskog summita u Parizu:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(preveo:mag.A.B./uredio:nsp)

Filed under: KLIMA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,