Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » UZBUNA ZA GRAĐANSKI RAT: Obama zaprijetio da će upasti svakoj državi koja odbije sirijske izbjeglice

UZBUNA ZA GRAĐANSKI RAT: Obama zaprijetio da će upasti svakoj državi koja odbije sirijske izbjeglice

obama-imigrantiPredsjednik Obama želi da sve države koje odbiju prihvatiti sirijske izbjeglice znaju da oni nemaju zakonsku ovlast da ih odbiju

Super.

Dakle, počinje imigrantska kriza i u Americi, a to znači da onaj tko je pričao o raspadu EU zbog imigrantske krize može uskoro početi pričati i o raspadu Amerika?

Prijepis sa Fox News putem WZ:

Obamina administracija je upozorila sve države u svezi sirijske izbjegličke krize u srijedu, govoreći im u pismu da nemaju zakonsku ovlast odbiti izbjeglice i države koje ne to ne ispunjavaju mogu biti predmet izvršne (vojne) akcije.

U pismu iz Ureda za preseljenje izbjeglica (ORR), je rečeno dužnosnicima za državna preseljenja da se ne niječu pogodnosti i usluge izbjeglica na temelju njihove zemlje podrijetla ili vjere.

“Prema tome, država ne može kategorički negirati financirane pogodnosti i usluge sirijskim izbjeglicama”, navodi se u pismu. “Svaka država s takvom politikom ne bi bilo u skladu sa zahtjevima Državnog plana, važećim zakonima i svojim uvjeravanjima, može biti predmet ovršne vojne akcije, uključujući suspenziju i terminaciju”.

U pismu je rekao da Zakon o građanskim pravima iz 1964 zabranjuje diskriminaciju na temelju rase i nacionalnog podrijetla u svim programima koji primaju federalnu financijsku pomoć.

“Dakle, nije dopušteno uskratiti pogodnosti federalnog financiranja kao što su Medicaid ili TANF prema izbjeglicama koji inače ispunjavaju sve uvjete”, kaže se u pismu.

Države koje ne ispunjavaju će biti podvrgnute “prisilnnoj akciji”. Znači, oni bi izgubili čak i savezno financiranje.

Mislim da amerikance više ništa ne iznenađuje od njihovog predsjednika.

Bilo ili ne živite u državi koja ima guvernera koji je rekao “NE” izbjeglicama, to neće biti bitno.

Sirijske muslimanske izbjeglice dolaze, ali ne očekujte se asimiliraju – oni to ne moraju raditi sve dok je 44. trenutni predsjednik na vlasti.

Nije li George Washington onaj koji je rekao da ne bi trebalo postojati američki kralj?
 

 

 
(conspiracyclub.co,youtube/uredio:nsp)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , , ,