Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » TEHNOLOGIJA I ZNANOST » KONKURENCIJA ISUS-u: Američka tvrtka Humai objavila da je počela raditi na “uskrsnuću ljudi”

KONKURENCIJA ISUS-u: Američka tvrtka Humai objavila da je počela raditi na “uskrsnuću ljudi”

HUMAI-USKRSNUCEZAMRZAVAT ĆE MOZGOVE SVOJIH PACIJENATA PA IH IMPLANTIRATI U UMJETNA TIJELA

Osnivač kompanije Humai Josh Bocanegra u intervjuu časopisu Popular Science: O svojim “pacijentima” ćemo prikupljati podatke uz pomoć posebnog softvera.

Nakon njihove smrti, pomoću kriotehnologije ćemo zamrzavati mozgove svojih “pacijenata”.

Čim naše tehnologije to omoguće, mozgove ćemo implantirati u umjetna tijela. Kako mozak nekog pacijenta bude stario – koristiti nanotehnologiju za “remont” i poboljšanje njihovih stanica. U tome bi nam trebal pomoći i tehnologija kloniranja”.

Daily Mail je objavio da pritom tvrde da imaju ambiciju da “ljude vraćaju iz mrtvih uz pomoće umjetne inteligencije”.

Objasnili su da će mozak svojih “pacijenata” prvo zamrzavati, a u njega ugrađivati ​​”specijalni čip”. A čim razvoj tehnologija to omogući – njihove zamrznute mozgove će vaditi iz krio-komora i ugrađivati ​​ga u “novo, umjetno tijelo”.

Humai naglašava da će ovo biti “vraćanje umrlih u život”, a sve bi navodno trebao izgledati ovako.

Svoje “pacijente” će pred smrt proučavati pomoću umjetnog intelekta: njegov način razgovora, ponašanje, misaone procese i navike. Ti podaci će biti kodirani i smješteni u spomenuti čip i “integrirani zajedno sa mozgom umrlog u specijalno umjetno tijelo”.

Osnivač Humaia – Josh Bocanegra – rekao je u intervjuu časopisu Popular Science da će njegova tvrtka o svojim “pacijentima” prikupljati podatke uz pomoć posebnog softvera koji je u razradi. Pa podvukao:

“Nakon njihove smrti, pomoću kriotehnologija ćemo zamrzavati mozgove svojih “pacijenata”. Čim naše tehnologija to omogući, mozgove ćemo implantirati u umjetna tijela. Kako mozak nekog pacijenta bude stario – koristit ćemo nanotehnologiju za “remont” i poboljšanje njihovih stanica. U tome bi nam trebala pomoći i tehnologija kloniranja”.
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(fakti.org,youtube/uredio:nsp)

Filed under: TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , , , ,