Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA » SAZNAJTE ZA┼áTO SVI UMIREMO OD RAKA: Ubijeni holisti─Źki doktori otkrili kancerogeni enzim koji se dodaje svim cjepivima

SAZNAJTE ZA┼áTO SVI UMIREMO OD RAKA: Ubijeni holisti─Źki doktori otkrili kancerogeni enzim koji se dodaje svim cjepivima

cijepljenje-enzim-cjepivoDakle, o─Źito da su holisti─Źki lije─Źnici koji su svi ubijeni saznali putem svojih istra┼żivanja da se enzimski protein namjerno dodaje u populaciju putem imunizacije ili cijepljenja

Svima nam je ubrizgan enzim za smanjenje imuniteta, kojeg proizvode stanice raka i virusa, a samo ─çe jedinka (─Źovjek) sa najboljim genima pre┼żivjeti!

“Nagalasa” enzim zaustavlja vitamin D od vezanja na GC proteina. Nagalasa je protein koji ve┼że vitamin D3 (tako─Ĺer poznat kao Gc-protein)

“Nagalasa” ENZIM je bjelan─Źevina koju imaju sve stanica raka i virusa (HIV, hepatitis B, hepatitis C, gripe, herpesa, Epstein-Barrov virus, i drugi).

“Nagalasa” enzim uzrokuje imunodeficijenciju. “Nagalasa” blokira proizvodnju GcMAF-a, ─Źime se spre─Źava imunolo┼íki sustav da radi svoj posao.

“Nagalasa” je inhibitor tj. GcmAF protein blokator se uvodi u ljudsko tijelo tijekom cijepljenja.

Dr Bradstreet i drugi vjeruju da se “Nagalasa”, koju su dr. Bradstreet i dr. Gonzalez otkrili i dokazali, nedvosmisleno uvodi se u tijelo tijekom cijepljenja.

“U posljednjih nekoliko mjeseci svojg ┼żivota, dr. Bradstreet je postao zainteresiran za “Nagalasu”, koji on opisuje kao enzim u produkciji stanica raka i virusa.” On misli da je malo vjerojatno da djeca s autizmom imaju nedijagnosticiran raka, a time i sumnja pada na virusnu etiologiju. Dr. Bradstreet pi┼íe: “Virusi koji proizvode enzim “Nagalasu” kao dio privitka proteina proteina. Ona slu┼żi da virus u─Ĺe u stanicu, a tako─Ĺer smanjuje imunolo┼íku reakcije na virus – i time pove─çava izgled opstanka tog virusa koji je u┼íao u stanicu.”
 

 
Ovaj enzim skida mogu─çnost tijela ljudskog bi─ça tj. negovu prirodnu sposobnost da ubija stanice raka.

“Nagalasa” enzim je protein kojeg tako─Ĺer proizvode sve stanice karcinoma. Ovaj protein je tako─Ĺer prona─Ĺen u vrlo visokim koncentracijama kod autisti─Źne djece.

I oni stavljaju taj enzim u naša cjepiva !!!

On spre─Źava tijelo da se uz pomo─ç vitamina D bori protiv raka i sprije─Źi autizam.


“Nagalesa” enzim onemogu─çuje imunolo┼íki sustav. Tako─Ĺer je poznato da uzrokuju dijabetes tipa 2.

Tako je u osnovi …ti lije─Źnici koji su to otkrili nisu ubijeni, jer su prona┼íli lijek za rak, ili su uspje┼íno lije─Źili autizma … oni su ih ubili jer su dokazali kroz istra┼żivanje da cjepiva koja oni ubrizgavaju u na┼íu dragocjenu djecu uzrokuju toliko oboljenja od raka i krize visoke stope autizma !!!

I to je o─Źito je u─Źinjeno svjesno i namjerno! Doktori koji su ubijeni su bili spremni iza─çi u javnost s informacijama.

Depopulacija ukratko….dodaj otrov u cjepiva … provedi zakon da sva djeca moraju biti cijepljenja da bi poha─Ĺala ┼íkolu. Metoda spore smrti. I to je to…

Oni misle da je fer da “najja─Źi pre┼żive”. Samo najbolji geni ─çe pre┼żivjeti? Ti ljudi nemaju du┼íu.

Dr. Ted Broer razotkriva ─Źinjenice koje smo naveli u informacijama iznade (o nagalesa enzimu) u ovom video isje─Źku. On to obja┼ínjava mnogo bolje nego mi. Isje─Źak je kratak (25.srpanj, Hagmann & Hagmann intervju), ali ga morate slu┼íati.

U 19 minutnom isje─Źku najva┼żnije informacije se mogu ─Źuti u prvih 10 minuta. To su neke od najva┼żnijih vijesti koje smo ikada ─Źuli ─Źuo. I to treba virusno ┼íiriti okolo na socijalnim mre┼żama.

MOLIMO Poslu┼íajte ovaj kratki isje─Źak !!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 
Prvi video sadr┼żi isje─Źak najva┼żnijeg dijela, poku┼íajte to poslu┼íati. Kao ┼íto je dr Ted Broer dalje obja┼ínjava za┼íto oni to rade. Za┼íto oni namjerno napadaju na┼í imunolo┼íki sustav. Ovaj sljede─çi isje─Źak je fascinantan. Dr. Ted Broer nastavlja …
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kota─Źi─ç” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(conspiracyclub.co,youtube/uredio:nsp)

Filed under: Featured, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,