Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » SVIJET U RATU » INFOWARS: Darrin McBreen detaljno objasnio kako je počeo treći svjetski rat (VIDEO+18)

INFOWARS: Darrin McBreen detaljno objasnio kako je počeo treći svjetski rat (VIDEO+18)

Darren-McBrien-ratni-analiticar-novinar-infowarsDarren McBrien je analizirao u svom izlaganju kako je Obamina administracija naoružavala i obučavala pobunjenike da pokušaju da skinu Bashar al-Assada s vlasti, u Siriji

I to je trajalo više od godinu dana sve dok se nije pojavila teroristička organizacija Islamska država koja se otrgla kontroli i zauzela gotovo trećinu teritorija Sirije.

A onda se situacija okrenula vrlo brzo. Rusi ulaze u konflikt s najmoćnijim borbenim zrakoplovima današnjice, a to znači da više nema šale, i ono što Amerika nije mogla učiniti za više od godinu dana, Rusija je uradila u rekordnom roku.

Cjelokupnu infrastrukturu Islamske države Rusi su načisto razorili bacajući razorne bombe. I pogađate, imalo je efekta! Obavještajni podaci su odmah progovorili da je odmah zavladala panika i dezertiranje u redovima Islamske države.

Nakon samo jednog nedavnog zračnog napada Rusije, položaje je napustilo preko 600 militanata pokušavajući pobjeći i iz zemlje. Rusi su utjerali strah u kosti džihadistima.

“Neke rakete su bile toliko razorne da mi je eksplozija još uvijek pred očima. Nikada nisam vidio ništa slično u mom životu. Razaranje je bilo veliko i užasno. Zgrade su totalno uništene, a ulice su nestale u oblacima dima i prašine”.

Pa tako se postavlja pitanje gdje je dovraga bila vojska Sjedinjenih Američkih Država svo ovo vrijeme!?

Poslije ovih ruskih zračnih napada koji su dali zapanjujuće rezultate u vrlo kratkom vremenskom razdoblju, posramili su Obaminu administraciju jer se ona ovim poslom bavi više od godinu dana.

Cijela priča izgleda još jadnije jer su ljudi počeli shvaćati što se doista događa na Bliskom Istoku. Na kraju je ispalo da se američka administracija uopće nije ni bavila eliminacijom Islamske države.

U stvari, dešavalo se totalno suprotno od toga. ISIS je “Frankenstein” kreiran od strane zapadnih obavještajnih službi da destabiliziraju i uklone Bashar al-Asada s vlasti, i sve to zbog toga što globalni bankarski karteli nisu mogli dočekaju da stave svoje pohlepne šape na sirijske prirodne izvore plina i tranzit na srednji Istok.

Naravno žele kontrolu nad vrlo važnom geopolitičkom pozicijom na šahovskoj ploči.

To znači da je naša (američka) vlada naoružala, financirala i obučila ISIS teroriste da u osnovi rade prljavi posao za Washington !?

Dakle nema sumnje da je američka vlada odgovorna za stvaranje Islamske države. Obama je rekao da su jedina vojska koju mi ​​opskrbljujemo, pobunjenici, ali mi znamo malo više od toga.

Vidjeli smo cijelu lepezu dokaza koji su preplavili cijelu zemlju i govore suprotno, kao što su oružje koje je bačeno iz zraka i koje je nekako magično, misteriozno i ​​nesretno upalo u poturena ruke boraca Islamske države.

Zajedno s gomilom Toyotinih SUV kamioneta koji su očigledni dokazi umiješanosti američke vlade u ovaj posao.

Rusija nije glupa, Vladimir Putin zna točno što se događa i otvoreno govori da Obama zaista naoružava ISIS. On jasno ističe još prije ruskih zračnih udara da Amerika naoružava ISIS i pobunjenike da se bore protiv Assada i još jednom dokazujući ono što mi već sve ovo vrijeme govorimo.

Nema sumnje da je zaista tako kao što kaže Vladimir Putin, što se Rusija umiješala i promijenila tijek igre.

Obanmina administracija i globalni bankarski karteli nisu baš sretni zbog ideje da se u igru ​​umiješaju Rusi.

To je točka gdje postaje jako opasno, to je mjesto gdje počinju i eskaliraju ratovi!

Britanski RAF traži da se ruski borbeni avioni obaraju iznad Sirije.

Američki senator John McCain traži da se pobunjenicima da oružje kojim će moći obarati ruske zrakoplove.

Nakon izvjesnog vremena projektil pogađa rusku ambasadu u Damasku što je stvorilo globalni konflikt. Ovo je najveće zaoštravanje odnosa Amerike i Rusije još od hladnog rata.

Također nemojte očekivati ​​da će Saudijska Arabija i Izrael sjediti mirno i po strani, pogotovo sada kada i Iran želi pridružiti borbi. Stotine Iranskih jedinica stigle su u Siriju u posljednjih desetak dana i uskoro će biti udarna podrška ruskim zračnim udarima, sa zemlje.

Tako smo dobili vrlo moćan vojni savez Rusije, sirijske armije i Irana koji će biti fokusiran da povrati teritorij koje je zauzela Islamska država, sponzorirana od strane Amerike.

Na kraju nazovite sve ovo kako hoćete ali za mene je ovo uvod u treći svjetski rat!
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “kotačić” i odaberite “Prijevod titla”*

 
(vestinet.rs,youtube/uredio:nsp)

Filed under: SVIJET U RATU · Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,